İnşallahh bol sıcak da dogum olcak Allah kolaylık bersinaa ne kadar güzel. kocaman olmuş oğluşun :) inşallah oğlun gibi sağlıkla büyür benim kızım da
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahBeni de ekler misin listeye yaş 33 sat 11 mart 2. Bebeğim td 16 aralık İstanbul
Hemde nasıl hiç sormakızlar kabızlık yaşa yanınız var mı?
İnşallah en kısa zamanda beklerizKızlar önceki sayfalarda sizlere
merhaba demiştim..
Aranıza katılacağım inş..
=)
kızlar kabızlık yaşa yanınız var mı?
Evet malesef ya.Zaten şu an en zor haftalardayız. Organ gelişimi olduğu için tüm belirtiler hat safhada. Hamileyken çalışmak da o kadar zor ki bugün işe zorla gittim. Arabayı kullandım ama bir gözüm kapalıRabbim tüm hamilelere yardım etsin
Sagol canım. Hala da yatıyorum düzelmiş değilim. Antibiyotik tedavisine başladım. Başka türlü geçmeyecekti. Doktor augmentin verdi. Çok zor süreçten geçiyorum gerçektenhiç iştahım da yok birşey de yiyemiyorum. Sadece tuzlu çubuk kraker biraz ekmek zeytinGeçmiş olsun.
Sağol canım amin inşallah. Allah hepmize kolaylık versinİnşallahh bol sıcak da dogum olcak Allah kolaylık bersin
Çok geçmiş olsun canım. Doktor bir şey demedi mi kanamayla alakalı?Merhaba( doktordan geldim sabah bugün ilk defa kalamam var pek azda degilpeceteye bayağı geçiyor peşe akmış kırmızı çok korkuyorum yatıyorum su an . Ne yap cam bilmiyorum
USG kağıdında sat tarihinde ne yazıyo 12 si yazmış olabilir mi doktor yanlışlıklaArkadaslar benim son adet tarihime ve yumurtlama gunume gore 6 hafta 3. Gundeyim sat 2 martti ama ultrasonda 4 hafta 6 gunluk oldugu soylendi, keseyi gorduk ama bebek icin erken tabi bu durumda. Yani doktorla benim hesabim arasinda yaklasik 10 gun var. boyl
Canım ya geç döllenme olabilir ya da ölçümden kaynaklanıyor olabilir. Bebek oluştuktan sonra daha net anlaşılır bence, merak etme.Arkadaslar benim son adet tarihime ve yumurtlama gunume gore 6 hafta 3. Gundeyim sat 2 martti ama ultrasonda 4 hafta 6 gunluk oldugu soylendi, keseyi gorduk ama bebek icin erken tabi bu durumda. Yani doktorla benim hesabim arasinda yaklasik 10 gun var. boyl
Evet bnde bugun sordum bizim tarihle ayni mi gidiyo diye olusumdan sonra netlesiyo demisti ama benim kese flan belli oldu. Bebek gorundu . Geriden gelmesi mumkun degil yani . :)Canım ya geç döllenme olabilir ya da ölçümden kaynaklanıyor olabilir. Bebek oluştuktan sonra daha net anlaşılır bence, merak etme.
Dahiliye endokrine sevk etti onun kontrolünde ilerlemişti. Benim şeker sınırın biraz üstündeydi.. Aylık kontrole gidiyordum şeker kontrolüBu arada endokrin de ne yapıldı sana canım ?
Merhaba kızlar. Bugün kan tahlili yaptırmak için okul çıkışı hastaneye gittim doktor şimdi kan tahlili yetişmez idrar tahlili yapalım pozitif çıkarsa randevu alır gelirsin dedi. Ama tahlil sonucunu kontrol ediyorum sonucu da çıkmadı yarın çıkar mı acaba? Okuldan izin alıp gitmek istemiyorum. Evde yaptığım testte 2 cizgi gördüm ama doktor onaylı olmadığı icin içim rahat etmedi.