2016 Aralık Anneleri

Kızımda 5. Haftada başlamıştı bulantı ve kusma 8. Haftada tavan yapmıştı sonraki 1 ay mutfağa giremedim burnumu tutup yemek yapmaya çalışıyodum özellikle soğan kokusu mahvediyordu beni hep soğansız yemek yapıyodum doktor bulantı için hap ve bulantı bilekliği önermişti pek işe yaramadı öyle yaşamaya alıştım doğurana kadar istifra devam etti hatta nadiren bulantımın kesildiği günlerde doktora koşuyordum Bişry mi oldu çocuğa diye ilk gebelik haliyle tedirginlik hat safhada doktor bulantının olmasının bebeğin varlığını hissettirdiğini söylemişti o Zaman'lar bulantıya şükür ediyordum yani anlıyacağnız demem o ki bunlar zor ama güzel günler dinlenebildiğiniz kadar dinlenin ev işi falan boşverin yemek karın doyurmalık bişeyler yiyin Bebek kilo alımı bu aylarda olmadığından çok düzenli yemek için kasmayın dinlenin ve uykunuz varsa uyuyun Sevgiler selamlar

Beni de ekler misin listeye yaş 33 sat 11 mart 2. Bebeğim td 16 aralık İstanbul
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

kızlar kabızlık yaşa yanınız var mı?
Hemde nasıl hiç sorma
Burdan bir arkadaş dedi vucut progesteron hormonu salgıladığı için bebek tutunsun diye kabızlık yaşıyormuşuz
İyi bişey yani

Kızlar önceki sayfalarda sizlere
merhaba demiştim..
Aranıza katılacağım inş..
=)
İnşallah en kısa zamanda bekleriz

Evet malesef ya. bi kac gune kusmaya cevircek tahminim ben calismiorm evdeyim muhtemelende calisamazdim zaten bas donmesi vs . Ki gecen hafta agridan öldum ben. Dinleniyoruz yatiyoruz bakalim.

Mrb arkadaşlar umarım herkes iyidir sağlık ocağı kaydımızı yaptırdık doktor decavit verdi 12. Haftada başla dedi. Yeni doğum yapan arkadaşım decavitte domuz jelatini olduğunu söyledi. Çalışıyorum o yüzden düzenli besleneniyorum ki ilaç kullanmadan vitaminleri alsam napıcam bilemedim sizler ne kullanıyorsunuz . Çok kararsız kaldım napıcam

Slm kizlar mide bulantisina çubuk kraker tuzlu leblebi iyi geliyo bana sizlerde deneyin ama bu bir surec bir süre devam edecek maalesef hayatta kokulara yemeklere karşı hassasiyet artabilir zamanla

Kizlar iyi aksamlar. 6+1 deyim bugun doktora gittim keseyi gorduk hersey yolunda, beslendigi yeride iyi gordum dedi doktor. Bizim kuzucuk daha gorunmedi, haftaya goruruz dedi dr. Vajinal baksak gorunebilirdi ama gerek yok dedi. Az muktarda kahverengi akintimin sorun teskil etmeyecegini, artarsa yada kivami degisirse devam ederse hap veririm dedi. Cig etten uzak dur dedi. Limonlu suda sikinti yokmus. İcmeye devam:)

Merhaba kızlar. Bugün kan tahlili yaptırmak için okul çıkışı hastaneye gittim doktor şimdi kan tahlili yetişmez idrar tahlili yapalım pozitif çıkarsa randevu alır gelirsin dedi. Ama tahlil sonucunu kontrol ediyorum sonucu da çıkmadı yarın çıkar mı acaba? Okuldan izin alıp gitmek istemiyorum. Evde yaptığım testte 2 cizgi gördüm ama doktor onaylı olmadığı icin içim rahat etmedi.

Sagol canım. Hala da yatıyorum düzelmiş değilim. Antibiyotik tedavisine başladım. Başka türlü geçmeyecekti. Doktor augmentin verdi. Çok zor süreçten geçiyorum gerçektenhiç iştahım da yok birşey de yiyemiyorum. Sadece tuzlu çubuk kraker biraz ekmek zeytin midem almıyor başka birşeyi

Arkadaslar benim son adet tarihime ve yumurtlama gunume gore 6 hafta 3. Gundeyim sat 2 martti ama ultrasonda 4 hafta 6 gunluk oldugu soylendi, keseyi gorduk ama bebek icin erken tabi bu durumda. Yani doktorla benim hesabim arasinda yaklasik 10 gun var. boyl

Merhaba ( doktordan geldim sabah bugün ilk defa kalamam var pek azda degilpeceteye bayağı geçiyor peşe akmış kırmızı çok korkuyorum yatıyorum su an . Ne yap cam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Doktor bir şey demedi mi kanamayla alakalı?

USG kağıdında sat tarihinde ne yazıyo 12 si yazmış olabilir mi doktor yanlışlıkla

Canım ya geç döllenme olabilir ya da ölçümden kaynaklanıyor olabilir. Bebek oluştuktan sonra daha net anlaşılır bence, merak etme.

Canım ya geç döllenme olabilir ya da ölçümden kaynaklanıyor olabilir. Bebek oluştuktan sonra daha net anlaşılır bence, merak etme.
Evet bnde bugun sordum bizim tarihle ayni mi gidiyo diye olusumdan sonra netlesiyo demisti ama benim kese flan belli oldu. Bebek gorundu . Geriden gelmesi mumkun degil yani . :)

Ah bu doktorlar ne olacak sanki bugün kanını verirdin yarın da sonucunu alirdin. .
Adetin kaç gün geçti?
Bi de sabah yapılmayan idrar testi tam sonuç vermiyor. .
Ben cumartesi akşam yaptım idrar testi ikinci çizgi çok silik çıktı. ..
Acaba mi dedim...
Okul zamanı dışında özel bi hastanenin acilinden yaptırdım kan testini sen de öyle yaptirabilirsin
üzülme cnm... gördün sonuçta çift çizgiyi. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…