2016 Aralık Anneleri

İnşallahh canım beni m çok teşekkür ederim bende dahiliyeye gittim işte şeker yüklemesi falan dedi tansiyonum düştü o an doktorlara kalırsa yandı k yani tokluk için sonucum da çıktı 70_200 arası olması gereken 140 çıkmış bende bişey yok özellerin para tuzağı sadece canım
Diyetisyen e girdim uzun zaman diyetle uğraşan biri olarak ne anlattıysa hepsini biliyorum zaten hastaneye para kazandırdım üstüne stres yaptım geldim
Bişi çıkmadığına sevindim hayırlısıyla atlatalım inş. İnş bu hamilelikte çıkmaz diye dua ediyorum

Selam kızlar. Hastalara geçmiş olsun dileklerimle başlayayım. Badem yağı sürmeye başladım inşallah çatlak yırtık birsey oluşmaz.
Beslenmeye de dikkat ediyorum ekmek tatlı şeker yok. Gündüz bol su içiyorum akşam fazla su içmiyorum gece uykum bolunmesin diye.
Henuz midem bulanmiyor çok şükür koku hassasiyeti aserme de yok.
Eşim sağolsun çok yardımcı oluyor caydanlik bile kaldirtmiyor suan gerek yok sanki yapabilirim ama olsun yapsın hoşuma gidiyor:) normalde bir iş yapmadığı için hiç de acimiyorum vallahi :)

Kızlar bulanti halsizlik ve doğum kolaylığı için hergün 20 dakika yavaş temposuz yürüyüş iyi geliyormuş ayrıca insan kendine geliyor ben neredeyse hergün yaklaşık yarım saat çıkıyorum yürüyüş yapıyorum ama önceki gibi kendimi yormuyorum ayrıca belki cok da kilo almayız benim gibi yürüyüş yalan var mi
Bulantı hat safhada ama çıkaracak kadar değil benim mecbur yemek yapıyorum 3 yaşında kızım var. Hergün dışarıdayız park yürüyüş. Bulantı nedense eve girip başlıyoro_Oo_Oo_O

Dahiliye endokrine sevk etti onun kontrolünde ilerlemişti. Benim şeker sınırın biraz üstündeydi.. Aylık kontrole gidiyordum şeker kontrolü
Anladım canım benim açlık çok az sınırın üstü beslenmeye dikkat edicem şu durumda şeker yüklemesi yapmak isteyen doktorun da mesleğinden şüphe duyarım

Anladım canım benim açlık çok az sınırın üstü beslenmeye dikkat edicem şu durumda şeker yüklemesi yapmak isteyen doktorun da mesleğinden şüphe duyarım
Şeker yüklemesi için erken daha yaptırma bence yani 4 ayda yapılıyordu sanırım o zaman yaptırırdım. Bende dikkat ediyorum şimdiden ilkinden talimli olunca:KK17:

Arkadaslar benim son adet tarihime ve yumurtlama gunume gore 6 hafta 3. Gundeyim sat 2 martti ama ultrasonda 4 hafta 6 gunluk oldugu soylendi, keseyi gorduk ama bebek icin erken tabi bu durumda. Yani doktorla benim hesabim arasinda yaklasik 10 gun var. boyl

benim de SAT 5 Mart canım ve buna göre 7. haftadayım ama sanırım benim de geç döllenme çünkü doktora göre 5. haftadayım yarın keseyi görmeye gideceğim inş.görünür :anneadayı:

İnşallah en kısa zamanda bekleriz
İnşallah canım sat 25 mart..
Bir hafta içinde kan testi vericem inşallah..
Yerleşme kanaması gördüm..
Bakalım nasip..
İnşallah beklenen regl gelmez de
aranızda olurum..
4 ay evvel bebeğimi kaybettim,
bebeğimin kardeşi gelir inşallah bana..
Hayırlı geceler herkese..

Son düzenleme:
Aynen baş dönmesi halsizlik ilaç da kullanmak istemiyorum ya sanki bebise birşey olacakmış gibi
Ben de üç haftadır bulantı halsizlik ve ara ara baş dönmesi yaşıyorum. Özellikle bulantı çok zorluyordu. Bugün eczanede tansiyonumun düştüğünü öğrendim. Eve gelip tuzlu ayran içtim bulantım hafifledi bir süre sonra ve daha dinç hissettim. Yemeğimi yedim ekstra tuz ile ve şu an daha iyiyim. Zaten tuzlu erik, salatalık, peynir Vs tuzlu şeyler yediğim zaman kendimi daha iyi hissediyordum. Artık dikkat edicem tansiyona. Sanırım benim sıkıntım buymuş. Siz de bir baktırın isterseniz. Sağlıkla kalın, İyi geceler...

Ben de üç haftadır bulantı halsizlik ve ara ara baş dönmesi yaşıyorum. Özellikle bulantı çok zorluyordu. Bugün eczanede tansiyonumun düştüğünü öğrendim. Eve gelip tuzlu ayran içtim bulantım hafifledi bir süre sonra ve daha dinç hissettim. Yemeğimi yedim ekstra tuz ile ve şu an daha iyiyim. Zaten tuzlu erik, salatalık, peynir Vs tuzlu şeyler yediğim zaman kendimi daha iyi hissediyordum. Artık dikkat edicem tansiyona. Sanırım benim sıkıntım buymuş. Siz de bir baktırın isterseniz. Sağlıkla kalın, İyi geceler...
Aynen Canım bugün benimde dusmustu yemek yiyemiyorum ama yedikce daha çok bulanıyor sağol tavsiyen için

İnşallah canım sat 25 mart..
Bir hafta içinde kan testi vericem inşallah..
Yerleşme kanaması gördüm..
Bakalım nasip..
İnşallah beklenen regl gelmez de
aranızda olurum..
4 ay evvel bebeğimi kaybettim,
bebeğimin kardeşi gelir inşallah bana..
Hayırlı geceler herkese..
İnşallah en mutlu haberini bekliyoruz

X