Çıkar bence. Çok siliklerde 15-40 arası çıkıyor. Bhcg hormonu en son idrara geçiyor ya. Senin testinde gayet belirgin çıkmış kandaki oran yüksektir sanırım.eşim gününü bekleyeceğiz diyor diğerlerinde hep erken başladık artık damarlarım çok kötü bileğimden kan alıyorlar o yüzden müsade etmiyor100 üzeri çıkar mı ki
ooo masallah kos hemen kan ver bekliyoruz sabırsızlıkla. kaçıncı günün bugün?test yaptım canım biraz önce sizce beta hcg kaç çıkar :)
Canim cizgi bariz belli ya masallah cok sevindim suan kan testi yapsan belli olur:)test yaptım canım biraz önce sizce beta hcg kaç çıkar :)
Ya şöyle umutsuz konuşma ya. Sperm çıkacak. Seninde yumurtaların süper döllenecek ve çok kaliteli embriyolar olacak. Herşey yolunda gidecek kötüyü aklının ucundan bile geçirme. Bu aşamayı geçeceksin sorunsuz Allahın izniyle. Sonra da bana transfer tarihini söyleyeceksin
İnşallah bu topicteki herkes hamile kalır ilk seferde valla tek dileğim bu.Günaydın güzeller.Gulce27 çok çok çok sevindim, yarın kesin yüksek bir sonuç alacaksın. Darısı bizlerin başına. S Sinemix91 transferin hayırlı uğurlu olsun, ikizlerin seni hiç bırakmasın inşallah. tahmina38 senim transferin de güzel sonuçlansın inşallah. simarik83 herkese şans getirdin açtığın topikle, ne Mutlu sana.
Çıkar bence. Çok siliklerde 15-40 arası çıkıyor. Bhcg hormonu en son idrara geçiyor ya. Senin testinde gayet belirgin çıkmış kandaki oran yüksektir sanırım.
ooo masallah kos hemen kan ver bekliyoruz sabırsızlıkla. kaçıncı günün bugün?
Canim cizgi bariz belli ya masallah cok sevindim suan kan testi yapsan belli olur:)
Ama kafaya takma lütfen. Biz ilk başta aşılama yaptırmaya karar verdik eşimle o yüzden rahim filmi çekildim. Sonra kararımızı değiştirdik tatilimizi falan yapalım ağustosta tüp bebeğe başlarız dedik hatta bahçeci fulyaya gidip müstecep beyle ön görüşme yaptık. Tahlil listesini falan aldık. Tamamen aklımızdan çıktı çocuk olayı tüp bebeğe yoğunlaştık yani ve işte o sırada gelmiş bizim minik. Haziranda bi topicte 2 arkadaşla daha konuşuyoduk onlarda rahim filmi çekildi onlarda hamile şimdi. Yani belli olmaz. Ama film çekildim hamile kalcam diye bekleme düşünme takarsan yine olmaz.
Sağol3.gün cnm takılma onlara sağlıkla al.kucağına insallah
Merak etme canım tese de sperm çıkarılıyor mutlaka, içini ferah tut sen. Yarın için de dualarımdasın. Allah yüzüne gülecek inşallah.simarik83 canım benimde opu tarihim netleşti çok şükür.
Dün gece çatlatma iğnesini 1 de vurdumm.
Nasıl heyecanlıyım anlatamam yarın sabah 7 de hastanede olucaz.
İlk önce eşimi ameliyata alıcaklarr tese için kızlarr bize dua edin eğer tesede sperm çıkmazsaa kii düşünmek bile istemiyorum.Herşeye bir virgül koymuş olucaz.
Aylardır içimizde geçmeyen bir yara bu bizim ne haykıra biliyorum nede içimde tutabiliyorum. Kendimi teselli ede ede rabbimin bir sınavı sakın isyan etme umudunu kaybetme diye diyee geldik buralara kadar. İnsanın içinin yanması ne demekmiş anladımm. Rabbim sen bu sınavdan geçenlerden nasip et bizi daha fazla uğraşmadan kavuşmayı nasip et bizede
Canım başla eylülde bence. 1 sene erteleme yaAyy evet canım keşke başlasaydım 4ünde adet oldum, bitti sayılır adetim. Olmazsa Eylül ayında başlarım artık bir eşimle konuşayım
Canim bende dua edicem size bulunacal insalalh icini ferah tut bu surec hep olumlu dusunmeyi gerektiriyor canim kotu enerj yaymiyoruz:))
Merak etme canım tese de sperm çıkarılıyor mutlaka, içini ferah tut sen. Yarın için de dualarımdasın. Allah yüzüne gülecek inşallah.
Çok güzel Allah hayırlı sonuçlar versin. Darısı bana bende şimdi doktora gidiyorum..
Günaydın güzeller.Gulce27 çok çok çok sevindim, yarın kesin yüksek bir sonuç alacaksın. Darısı bizlerin başına. S Sinemix91 transferin hayırlı uğurlu olsun, ikizlerin seni hiç bırakmasın inşallah. tahmina38 senim transferin de güzel sonuçlansın inşallah. simarik83 herkese şans getirdin açtığın topikle, ne Mutlu sana.
Ya ben çatlarım yarına kadar yaaaaaaYarın sabah hemen gidip yaptıracağım inşallah iyi çıkar sonucum hepimiz hamile kalalım bu ay inşallah yaa bu arada benim 3. gün embiryosuydu 2 tane kondu ve bugün 11. günüm
Yarın sabah hemen gidip yaptıracağım inşallah iyi çıkar sonucum hepimiz hamile kalalım bu ay inşallah yaa bu arada benim 3. gün embiryosuydu 2 tane kondu ve bugün 11. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?