Çok sağol inşallahGünaydın güzeller.Gulce27 çok çok çok sevindim, yarın kesin yüksek bir sonuç alacaksın. Darısı bizlerin başına. S Sinemix91 transferin hayırlı uğurlu olsun, ikizlerin seni hiç bırakmasın inşallah. tahmina38 senim transferin de güzel sonuçlansın inşallah. simarik83 herkese şans getirdin açtığın topikle, ne Mutlu sana.
günün yarin sa ozaman git canim. nasilsa 1 gun kalmış. en azından bugün sen rahatsin. yarin kaçıncı günün olucak?Kızlar bana kalsa hiç durmam ama eşim asla diyor yarın yaptıracağız gününde olacak diyor yaaİnşallah yüksek çıkar ya bu 3. denemem bir de dondurulmuş denedim 4 valla kollarımda can kalmadı ve hepsi 10 ay içinde oldu Dua edin nolur yüksek çıksın
Ya ben çatlarım yarına kadar yaaaaaaofff enişte yaaaaa
günün yarin sa ozaman git canim. nasilsa 1 gun kalmış. en azından bugün sen rahatsin. yarin kaçıncı günün olucak?
Tamam canım hayırlısıyla yüksek çıkacak inşallah.Araba da var kapının önünde ama yarın daha yüksek çıkar diye ben de uyanıklık yapıyorum :) nisanki tedavimde ilk 45 çıkmıştı düşük değerden korkuyoruz artık o yüzden biraz geciktiriyoruz aslında.. Yarın Düzen laboratuvarına gidip kan vereceğim hemen veriyor orası sonucu
Tamam canım hayırlısıyla yüksek çıkacak inşallah.
sen beklemeyi bitirdin çok şükür pozitif sonuçla. benim daha 6 gunum beklemedeyim. cumartesi test gunum. ins senin gibi görürüm bende, hiç görmediğim ikinci çizgiyi12. gün olacak canım doktor 12. gün test dedi bize.. Senin nasıl gidiyor :)
İnşallah canım bebeğin seninledir dua edelimİnşallah canım çok korkuyorum ben 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ondan soruyorum yüksek çıkar mı diye zaten :) İnşallah senin gibi benim de gebeliğim oluşmuştur sağlıklı bir şekilde
İlksen beklemeyi bitirdin çok şükür pozitif sonuçla. benim daha 6 gunum beklemedeyim. cumartesi test gunum. ins senin gibi görürüm bende, hiç görmediğim ikinci çizgiyi
sen beklemeyi bitirdin çok şükür pozitif sonuçla. benim daha 6 gunum beklemedeyim. cumartesi test gunum. ins senin gibi görürüm bende, hiç görmediğim ikinci çizgiyi
ayy ins canim yaa. herkez pozitif alsin herkeze sevinelim. kötü sonuç kimsede girmeyelim istiyorum.İlkGulce27 vardı listemizde sıra sizlere geliyor. Ay valla çok heyecanlı bir hafta olacakbu hafta ve önümüzdeki hafta. İnşallah teker teker ya da çifter çifter bebiş haberleri gelecek.
ins bu son olur ve hergun yükselir değerin. sağlıkla kucağına alırsın ins. dediğim gibi ben hiç gormedim daha çizgiyi. ins nasıp olurBen hep gördüm bu çizgiyi ama işte ilerlemedi sonrası inşallah bu son olur... Sen de yüksek değerlerle bu tedaviyi sonuçlandırırsın inşallah
Canim bizi sisli kolan hastanesi yonlendirdiler daha dogrusu aret beyinde orda tedavilere devam edecegi soylendi fakat gittigimizde muayenelerinede izin verilmiyordu artik.mecburen ordaki doktorlar ilgilendi bizimle ben artik orda devam ediyorum sen buldunmu yeni bi yer heralde senin transfer yapilmisti hayirli olsun gebeligin darisi basimiza insallahKızlar mrb istanbul tbm'nden bahsedıosunuz sanırım.tedaviye nerede devam edeceksınız ben de zor durumda kaldim
Kesinlikle canim, hem de nasıl bagiririzEdelim tabi cnm benim inşallah hamileyim mm diye bagiririz
Rabbim hepimize sağlıklı bebisler gondersin ilk denemede aminnnn
Allah razi olsun canim hepimiz hamileyiz haberlerini verelim biran önce:)Günaydın güzeller.Gulce27 çok çok çok sevindim, yarın kesin yüksek bir sonuç alacaksın. Darısı bizlerin başına. S Sinemix91 transferin hayırlı uğurlu olsun, ikizlerin seni hiç bırakmasın inşallah. tahmina38 senim transferin de güzel sonuçlansın inşallah. simarik83 herkese şans getirdin açtığın topikle, ne Mutlu sana.
en son transferden 1 hafta önce ölçüldü 8.2 di. bu dahada olculmedi. canim senin test gününu çok geç vermisler bekleyebilecekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?