- 22 Haziran 2016
- 818
- 677
- 40
Çok sıcak suyla almadıktan sonra zararı olmaz. İlk gün yapma dediler sadece. Allah korusun. Benim 14ü test günüm Canım. Dün oldu kasık Ağrım bugün yok.ben her gün duş alıyorum ama bişey olur mu ya..Burası çok sıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sıcak suyla almadıktan sonra zararı olmaz. İlk gün yapma dediler sadece. Allah korusun. Benim 14ü test günüm Canım. Dün oldu kasık Ağrım bugün yok.ben her gün duş alıyorum ama bişey olur mu ya..Burası çok sıcak
Canim seninle ayni basladik sayiliriz bende sali basladim bugun kobtroldeydim carsamba cagirdi tekrar..Allah im sonunu hayr etsin ins.Kizlar 6tane yumosum var carsamba kontrole cagrdi yne ikiz istedgmzi ayeldk olr neden olmasn dedi
Bende ayni dusuncelerde kayboluyorum biyandan iyi dusunmeliyiz hersey guzel olcak diyorum biyandan kendimi kaptirmayim daha fazla hayal kirikligina ugrarim diyorum ama yinede iyi dusunelim biz ya bol bok dua edelim hersey guzel olsun insKizlar transfer yaklastikca dusuncelerden kendimi alamiyorum bir tarafim bu defa hersey guzel olacak diyor bir tarafim hemen umutlanma hayal kirikligina ugrarsin diyor bu ikisi dinlememek icin ugrasirken yine kendimi dusuncelerle buluyorum kafam bildiginiz karmakarisık sizlerede oluyormu nasil basettiniz
Benimkiler ikinci gün donduruldu ama opu günü saymadılar ve ikinci gün dediler. Seninkiler kaçıncı gün canım? L levrek31Canım 3.gün embriyosu yumurta ve sperm buluşup döllenme olduktan sonra laboratuvar ortamında 3.güne kadar gelişimin izlenip sana en kalitelisinin transfer edilmesi. 5.gün embriyosuda 5.güne kadar bekletilip transfer edilmesi. Ama bunun için bazı şartlar var. Her embriyo 5.güne kadar laboratuvar ortamında gelişmeyebiliyor. Bunu riske atmamak için 3.gün transferi yapıyorlar. Anne rahmine ne kadar erken koyarsak o kadar iyi mantığı. Ama bazı doktorlar 5.güne kadar bekletmekten yana. Diyorlar ki eğer 5.güne gitmezse embriyo anne rahmine koysakta gebelik elde edilmez zaten. Ama bunu genelde çok embriyon varsa atıyorum 5 ve üstü o zaman 5.güne kadar izliyorlar. Ama 2 veya 3 tane varsa riske atmamak için ve hastayı transfer edemeden bırakmamak için 3.günde transfer ediyorlar. 5.güne giden embriyoda gebelik şansı daha yüksek. Çünkü sağlıksız olanlar o güne kadar kendilerini eliyormuş zaten. 5.gün olup tutmayan 3.gün olup tutanda çok var tabi. Aklını karıştırdım mı
Haklisin canim duanin acamayacagi kapi yokmus derler insallah dedigin gibi hersey guzel olacakBende ayni dusuncelerde kayboluyorum biyandan iyi dusunmeliyiz hersey guzel olcak diyorum biyandan kendimi kaptirmayim daha fazla hayal kirikligina ugrarim diyorum ama yinede iyi dusunelim biz ya bol bok dua edelim hersey guzel olsun ins
canım sende kullanım sonrası akıntı oluyor mu, benimki nerdeyse hepsi geri çıkıyor, çıkınca bi daha koyuyorumBen fitil olarak kullanıyorum.
transfer öncesi, yumurta toplandıktan sonra canımYa kızlar bisey sorucam, bu progestan transfer sonrasinda mi verildi size ?? Yoksa toplama öncesi mi ? Benim doktor hala bisey yazmadı bana, aklıma takıldı simdi
canım ben henüz o aşamaya gelemedim,kaçıncı günü embriyononKizlar transfer yaklastikca dusuncelerden kendimi alamiyorum bir tarafim bu defa hersey guzel olacak diyor bir tarafim hemen umutlanma hayal kirikligina ugrarsin diyor bu ikisi dinlememek icin ugrasirken yine kendimi dusuncelerle buluyorum kafam bildiginiz karmakarisık sizlerede oluyormu nasil basettiniz
3.gun 5 adet donduruldu canim adetle birlikte transfer tedavimiz baslicak 4 gunum falan kaldi sen hangi asamadasin pekicanım ben henüz o aşamaya gelemedim,kaçıncı günü embriyonon
Hayırlısı olur ins nerde tedavi görüyorsunuz acaba araştırma yapıyorum da ben de3.gun 5 adet donduruldu canim adetle birlikte transfer tedavimiz baslicak 4 gunum falan kaldi sen hangi asamadasin peki
Hemen değil de 1 saat sonra beyaz akıntı oluyor, ilacın kalıntısı belli oluyor. Acaba yine koyman doğru olur mu?canım sende kullanım sonrası akıntı oluyor mu, benimki nerdeyse hepsi geri çıkıyor, çıkınca bi daha koyuyorum
Hangi sehirdesin canim kotu tecrubeler sonunda ben cook arastirma yaptim ve suan merkezimden ve dr dan cok memnunum gonul rahatliyla oneririm artik millet malesef ticarete dokmus bu isiHayırlısı olur ins nerde tedavi görüyorsunuz acaba araştırma yapıyorum da ben de
Amin insallah kuzum ya hepimize hayirlisiylaAllah gonlunuze gore versin canim bi kiz bi erkek hemde :)
Ayy evet kuzum gunu gunune ayni insallah guzl sonuclar aliriz sen hangi hastanede canmCanim seninle ayni basladik sayiliriz bende sali basladim bugun kobtroldeydim carsamba cagirdi tekrar..Allah im sonunu hayr etsin ins.
Bende yaptırım 14ude o zaman cnm inşallah pozitif görürüz. Ben yapmak zorundaydim ya kendimi iyi hissetmiyodum.nasıl gidiyor neler yapıyorsun sürekli yatiyomusunÇok sıcak suyla almadıktan sonra zararı olmaz. İlk gün yapma dediler sadece. Allah korusun. Benim 14ü test günüm Canım. Dün oldu kasık Ağrım bugün yok.
Amin canim amin ins. Kayseri memoriel de ben..guzel sonuclar yazalim ins.Ayy evet kuzum gunu gunune ayni insallah guzl sonuclar aliriz sen hangi hastanede canm
İstanbul dayım cnm bende sürekli araştırıyorum ama herkes cwp vermiyor çok tşk ederim yardımcı olmaya çalıştığın icinHangi sehirdesin canim kotu tecrubeler sonunda ben cook arastirma yaptim ve suan merkezimden ve dr dan cok memnunum gonul rahatliyla oneririm artik millet malesef ticarete dokmus bu isi