- 6 Haziran 2016
- 358
- 256
- 31
Saol kuzu Merhaba arkadaşlar benide aranızda alırmisiniz bende dün opu oldum transferimë az kaldı
Canım hoşgeldin ilk sayfadaki tablo bilgilerini yaz istersen simarik83 seni tabloya ekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol kuzu Merhaba arkadaşlar benide aranızda alırmisiniz bende dün opu oldum transferimë az kaldı
Arkadaşlar transferim oldu :) çok değişik bir his, inşallah sonuçlarımızı alınca seviniriz. Herbirinize allahtan kolaylıklar dilerim.
gözün aydın canim. ins pozitif haberlerinide alırız.Arkadaşlar transferim oldu :) çok değişik bir his, inşallah sonuçlarımızı alınca seviniriz. Herbirinize allahtan kolaylıklar dilerim.
çok teşekkürler :)Canim çizik embriyonun tutunmasini ve rahmin kanlanmasini sağlıyor böylece embriyo daha iyi besleniyor. Bir de ben de kan pihtilasmasi var ilk aylarda bebek kan yoluyla beslendiği için dr önermişti
amin inş canım, çok teşekkürler :)canim transfer 10 dk gibi kısa süren bir işlem. agri olmuyo arada ufak acı tarzı bisey oldu. oda spekulumu takarken ve rahimi temizlerken oda saniyelik durum yani. çabuk geciyo merak etme. dokyorun şimdi bebeklerini yolluyorum diyip ordan onları gördüğünde herşey bitiyo mutluluktan ucuyorsun. rabbim ins pozitif sonuçları almayı nasip etsin hepimiz için
canım şu yazdığını okuyunca burnum yandı yaaaa ağlamamk için zor tutuom kendimi. allahım nasip etsin hepimize nasıl biz özlem nasıl bi mutluluk. birbirimizden başkası anlamz bunun nasıl bi duygu olduğunucanim transfer 10 dk gibi kısa süren bir işlem. agri olmuyo arada ufak acı tarzı bisey oldu. oda spekulumu takarken ve rahimi temizlerken oda saniyelik durum yani. çabuk geciyo merak etme. dokyorun şimdi bebeklerini yolluyorum diyip ordan onları gördüğünde herşey bitiyo mutluluktan ucuyorsun. rabbim ins pozitif sonuçları almayı nasip etsin hepimiz için
bende transfer esnasında bebeklerini yolluyorum annesi dediginde anlamamak için zor tuttum kendimi. tam 12 senedir bekliyorum ozlemim çok büyük ins mevlam nasıl edicek bu sefer inanıyorum.canım şu yazdığını okuyunca burnum yandı yaaaa ağlamamk için zor tutuom kendimi. allahım nasip etsin hepimize nasıl biz özlem nasıl bi mutluluk. birbirimizden başkası anlamz bunun nasıl bi duygu olduğunu
Çok şükür artık berabersiniz. Bugünden itibaren kendine çok dikkat et. Birbirinizi bırakmayın sakınArkadaşlar transferim oldu :) çok değişik bir his, inşallah sonuçlarımızı alınca seviniriz. Herbirinize allahtan kolaylıklar dilerim.
İnşallah pozitifi görceksin canımSelam benim de 29 temmuzda 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim oldu. Cumartesi günü kan testi yapmam söylendi. İlk tüp bebek denemem inşallah 2. Ye gerek kalmazHerkesin bebeleri tutunur inşallah
Hoşgeldin canım ekliyorum hemenSaol kuzu Merhaba arkadaşlar benide aranızda alırmisiniz bende dün opu oldum transferimë az kaldı
Tskr ederim cnm ekleyin tabiki
hadı hayırlı olsun canım..ınsallah pozıtıfı goreceksınArkadaşlar transferim oldu :) çok değişik bir his, inşallah sonuçlarımızı alınca seviniriz. Herbirinize allahtan kolaylıklar dilerim.
Tskr ederim cnm ekleyin tabiki
sadece simdi yaksin sonunda mutlu etsin diyelim beni sadece o anda etkiledi ama suan bi etkisi yok. Buarada ekstra bisiler yiyor musunuz nar suyunu ve kabak cekirdegini okudum baska bisiler varmi kiYarın kaç gibi memorialdasın canım ben bugün aşırı halsizim belden aşağısı ayaklarımda karnımda ağrıı Hep o cetrotide ın suçuu oysaki ben onunla konuşmuştumm iyi geçinebiliriz ben seni vurcam sonra bebişim bana gelcek inş diye ama dinlemedi vicdansız yaktı beni valla
sadece simdi yaksin sonunda mutlu etsin diyelim beni sadece o anda etkiledi ama suan bi etkisi yok. Buarada ekstra bisiler yiyor musunuz nar suyunu ve kabak cekirdegini okudum baska bisiler varmi ki
Canim sonu da güzel olsun inşallahArkadaşlar transferim oldu :) çok değişik bir his, inşallah sonuçlarımızı alınca seviniriz. Herbirinize allahtan kolaylıklar dilerim.
Hadi hayırlısı olsun hepimiz icin... ben bugun ikinci kontrole gittim, yumurtalar olgunlasmaya baslamis. 4 gün daha gonal f igneye devam :))) Pazartesi tekrar cagirdilar. Maratona devam yaniMedikalpark ulun ulugda canim istanbl
Tmm cnm tskr ederim bende baslayayim ananasa ozamanSabahları sütt peynir yiyorum öğle yemekleri ve genel şeylere dikkat ediyorum. Bir ablamız var saolsun çalıştığımız yerde o ne istesem yapıyor Birde ananasa başladım bende senden önce arkadaşlara onu sordum tranfer zamanında nar suyu sonrasında da kabak çekirdeğinin gizli kahramanlar olduğu bilgisini aldım canımm Burada herşeyi abartmadan yiyorum ki vitamin alım derken 10 kilo birden almıyom diye hakkımızda hayırlısı yaa