Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif olursa die korktumHadi hayırlısı iyi sabır varmış he sende.ben 9.gün idrara 10.gün kana bakmaya başlamıştım..
Ben istanbulda medicalpark ulun uluga gttm canm hastane 5500 verdik ilaclar 2500 tutuyo dyolr ama bixim 3600tuttu o yumurta gelisimine gre degisiyoSelamlar..takip ediyorum sixi uzun zamandır 39 yaşındayım 1 senelik evliyim iki kere klomen catlatma ignesi uyguladık asilama değil direk tup bebek düşünuyuruz istan bulda yada antalya size göre iyi ve uygun fiyatlı yer neresedir
Bi kaç yerden araştırıyorum bende hemen hemen aynı fiyatlar o zamanBen istanbulda medicalpark ulun uluga gttm canm hastane 5500 verdik ilaclar 2500 tutuyo dyolr ama bixim 3600tuttu o yumurta gelisimine gre degisiyo
Ben mide bulantısından çok kötüyüm o jeli kullanırken içinde bazen az bi şey kalıyor sorun olur mu ki acabaBende de bulantı falan yok. Göğüsleri de çok normal. Sadece bol bol uykum var. Kasıklarımdaki ağrı da çok az. Hiç hamile gibi değilim. Ben de daha doktora gitmedim. Haftaya cumaya çağırdı doktorum. Sabrediyorum. Crinone arada pembe arada kahverengi geliyor. Normaldir herhalde ama yine de canımı sıkıyor. Kalp atışını duyarız hayırlısıyla.
ya akşam akşam beni düşünce aldı.
benim sağ tüpümde sıvı birikimi ve şişlik var ama yumurtam çok olduğu için doktorum operasyon yapmadan bir deneyelim belki tutar dedi ama birden umutsuzluk kapladı içimi.
ya tutmazsa?
Aslinda sabirli biri degilim ama sonuctan korkuyorum ondan yapmiyorumHadi hayırlısı iyi sabır varmış he sende.ben 9.gün idrara 10.gün kana bakmaya başlamıştım..
Değişiyor hastaneye merkeze göre ama bariz farklar YÖK tabi ameliyatlık işiniz yoksa..Bi kaç yerden araştırıyorum bende hemen hemen aynı fiyatlar o zaman
Tutan örnekleri çok duydum ben baştan negatif başlama olabilir sonuçta doktorlar elinden geleni yapıyor rabbim ol derse her türlü olucak.yok mu fikri olan ?
Bana 6 dedi pazarlik payi varmis 4700 tuttu ama ilac falan gene altiyi bulduDeğişiyor hastaneye merkeze göre ama bariz farklar YÖK tabi ameliyatlık işiniz yoksa..
O sonuç aynı işte ha bi gün önce ha bigün sonra.bende tam tersi yoksa bileyim diye düşündüm hep boşa ümitle beklemiyim diye.Aslinda sabirli biri degilim ama sonuctan korkuyorum ondan yapmiyorum
Biz İlaçlar hariç 6000 vermiştik taze tedavide.. dondurulmuşta biraz daha uygun oldu tabi.Bana 6 dedi pazarlik payi varmis 4700 tuttu ama ilac falan gene altiyi buldu
Yarin sabah kan vercem bakalim ya simdi sadece sol kasikta yorgunluk gibi bise var anlamadim ya :-(O sonuç aynı işte ha bi gün önce ha bigün sonra.bende tam tersi yoksa bileyim diye düşündüm hep boşa ümitle beklemiyim diye.
Yarin sabah kan vercem bakalim ya simdi sadece sol kasikta yorgunluk gibi bise var anlamadim ya :-(O sonuç aynı işte ha bi gün önce ha bigün sonra.bende tam tersi yoksa bileyim diye düşündüm hep boşa ümitle beklemiyim diye.
Hadi bakalım bekliyoruz sabah haberlerini..Yarin sabah kan vercem bakalim ya simdi sadece sol kasikta yorgunluk gibi bise var anlamadim ya :-(
Tutan örnekleri çok duydum ben baştan negatif başlama olabilir sonuçta doktorlar elinden geleni yapıyor rabbim ol derse her türlü olucak.
Can'ım bence denemeye değer.yapmazsan yine operasyon geçireceksin nasıl olsa kendini bunalıma itme olucanı varsa olur.bol bol dua et sen..çünkü tutmazsa operasyon geçireceğim psikolojik olarak da buna hazır değilim. böyle olupta tutanlardan olurum inşallah bende.