- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
Ins canım dua et benım ıcınde. 2 taramada cınsıyet ıcın bısey dedı mı canım.Cok şükür iyiyiz arkadasım ..büyüyoruz... gec olsun guc olmasın cnm... bu sefer hersey daha guzel olacak merak etme..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canım dua et benım ıcınde. 2 taramada cınsıyet ıcın bısey dedı mı canım.Cok şükür iyiyiz arkadasım ..büyüyoruz... gec olsun guc olmasın cnm... bu sefer hersey daha guzel olacak merak etme..
Can'ım bence denemeye değer.yapmazsan yine operasyon geçireceksin nasıl olsa kendini bunalıma itme olucanı varsa olur.bol bol dua et sen..
Carsamba belli olcak ksimetse canimSonucun ne oldu peki
mavimli Pregnant35 gaziliii kızlar
Dün test yaptırdım malesef negatif
Olmadı kısmetim değilmiş..hissetmiştim son zamanlar adet agrıları da gelince belgelemek istedim.iğneler ilaclar bıraktım drum devam et demesine ragmen..
Zamanla üstesinden gelicem yeniden mucadele edicem ama en az bir sene dinlenmek istiyorum.ilk denememdi çok fazla sey ogrendim yaptırdıgım için pişman da degilim..bitkisel takviyelerle devam edicem bu sürede..
Şimdi dualarım sonuc bekleyenlerle.. tedaviye baslayanlarla..Yüce Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün
Bu süreçte en yakınım oldunuz Allah hepinizden razı olsun kızlar
Cok zor donemlerden geciyor tedavi yolundayken herkes,,rabbim herkesin gonlune gore versin,,benimde yarin yumurta toplaniyor,heyecanliyimCanim basta ozelden yazinca cok uzuldum yaktim bi sigara.. ama su an aklima geldi senin tuplerin acik bak benim tikali digerininde sekli bozuk.. su an ilaclarla yumurtaliklarin uyarildi bu ilaclardan sonra dogal hamile kalan cok var sende biliyosun.. burda butun surecleri beraber gecirdik.. seni tanimadan sevdim 2 yildir burda yazisiyoruz.. zamani gelince gelicek bebegin ben inaniyorum ve seni kocaman öpüyorum
Canımmm daha ilk baştan pes etme bak benimde ilk deneme de olmadı ikincide yüzüm güldü.ama bi müddet normal deniyceksen senin tercihin tabi.. hakkında hayırlısı olsun.tedavilerden sonra kendiliğinden hamile kalan çok belki senin de nasibin öyledir.bizi habersiz bırakma.,mavimli Pregnant35 gaziliii kızlar
Olmadı kısmetim değilmiş..hissetmiştim son zamanlar adet agrıları da gelince belgelemek istedim.iğneler ilaclar bıraktım drum devam et demesine ragmen..
Zamanla üstesinden gelicem yeniden mucadele edicem ama en az bir sene dinlenmek istiyorum.ilk denememdi çok fazla sey ogrendim yaptırdıgım için pişman da degilim..bitkisel takviyelerle devam edicem bu sürede..
Şimdi dualarım sonuc bekleyenlerle.. tedaviye baslayanlarla..Yüce Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün
Aynen oyle canım varikosel den tut tüp bebege kadar her topicte yolumuz kesişti seninle cok dertlestik bende seni cok seviyorum ama bu sefer benim çıktıgım kapıdan sen cıkmazsın umarımCanim basta ozelden yazinca cok uzuldum yaktim bi sigara.. ama su an aklima geldi senin tuplerin acik bak benim tikali digerininde sekli bozuk.. su an ilaclarla yumurtaliklarin uyarildi bu ilaclardan sonra dogal hamile kalan cok var sende biliyosun.. burda butun surecleri beraber gecirdik.. seni tanimadan sevdim 2 yildir burda yazisiyoruz.. zamani gelince gelicek bebegin ben inaniyorum ve seni kocaman öpüyorum
Sagol canım dualarında unutmaCanımmm daha ilk baştan pes etme bak benimde ilk deneme de olmadı ikincide yüzüm güldü.ama bi müddet normal deniyceksen senin tercihin tabi.. hakkında hayırlısı olsun.tedavilerden sonra kendiliğinden hamile kalan çok belki senin de nasibin öyledir.bizi habersiz bırakma.,
Merak etme canm sabah 10 gibi ogrenirimHadi bakalım bekliyoruz sabah haberlerini..
yok cnm taramada cınsıyet için bişey demedi..1 ay sonra bellı olur dedi..nasıp arkadasım..Allahım herkese hayırlısını nasıp etsın.Ins canım dua et benım ıcınde. 2 taramada cınsıyet ıcın bısey dedı mı canım.
Anın canım en onemlısı sağlıklı olması ama ınsanız ıste meraktan peşimizi bırakmıyor.yok cnm taramada cınsıyet için bişey demedi..1 ay sonra bellı olur dedi..nasıp arkadasım..Allahım herkese hayırlısını nasıp etsın.
aynen valla. her zamanı stres .Anın canım en onemlısı
Anın canım en onemlısı sağlıklı olması ama ınsanız ıste meraktan peşimizi bırakmıyor.
Sen yolun zorunu atlattın arkadasım cok şükür Allah'a maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.aynen valla. her zamanı stres .
amin arkadasım rabbım hayırlısı ile tez zamanda sana da nasıp etsın.. bol bol dua yalvar Allahıma...allahım gonlundekı muradı yasatsın sana cnm benım ..Sen yolun zorunu atlattın arkadasım cok şükür Allah'a maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.
smın canım. Bu sefer korkularım dahada fazla tedavı seklım bu seferi değişik ondan cok tedırgınım bendim bünyeye uygun degıl gıbı gelıyor. Hadîı bıde oldu tuttu dıyelım yaa eskısı gıbı olursa dıye cok korkuyorum. Her gün dua edıyorum başka yapacak bıseyım yok canım.amin arkadasım rabbım hayırlısı ile tez zamanda sana da nasıp etsın.. bol bol dua yalvar Allahıma...allahım gonlundekı muradı yasatsın sana cnm benım ..
belkı boylesı daha hayırlı...korkma arkadasım gönlün ferah ıcınde olsun..evet sürecler cok yıpratıcı maalesef herzaman güçlü olmak zorundayız...önümüzde bir hayat var..Rabbim alnımıza ne yazıyorsa onu yasıyoruz.. Ol dedıkten sonra oluyor...ama bılıyor musun bu tedavınde hamıle kalacaksın içime oyle doguyor..smın canım. Bu sefer korkularım dahada fazla tedavı seklım bu seferi değişik ondan cok tedırgınım bendim bünyeye uygun degıl gıbı gelıyor. Hadîı bıde oldu tuttu dıyelım yaa eskısı gıbı olursa dıye cok korkuyorum. Her gün dua edıyorum başka yapacak bıseyım yok canım.
Canım sıkma canını olurmu.sennle tarihlerimiz aynıydı.maalesef ikimizinde olmadı..başta çok ağladım üzüldüm.tabi hala üzülüyorum ama artık allah eşime bana sağlık versin inş oda olur die düşünüyorum. Rabbim tüm isteyenlere versin. ..bakarsın kendiliğinden hamile kalırız☺hiç belli olmaz canm dua et..çok öpyrmmavimli Pregnant35 gaziliii kızlar