- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
amin canım. biraz ağrım var elbet. akıntı var azcık kullandığım jelden olabilir. bekleyeceğiz işte dualarla.İnşallah canım hepimizin Allah yüzünü güldürsün , sen transfer oldun sanırım nasıl gidiyor, iyi misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım. biraz ağrım var elbet. akıntı var azcık kullandığım jelden olabilir. bekleyeceğiz işte dualarla.İnşallah canım hepimizin Allah yüzünü güldürsün , sen transfer oldun sanırım nasıl gidiyor, iyi misin ?
Allah hayırlı, güzel sonuç nasip etsin inşallah canım .amin canım. biraz ağrım var elbet. akıntı var azcık kullandığım jelden olabilir. bekleyeceğiz işte dualarla.
Can'ım bende bulantı falan yok hiç sadece uyukluyorum sürekli o yüzden o benim devamlı aklımda nerde bu bebek diye düşünmeden geçemiyorum...Kızlar bugün mide bulantım biraz azaldi sanki bebise bi şey olmamıştır değil mi bazen diyorum acaba içimde mi halen
amin canım hepimize inşallah.Allah hayırlı, güzel sonuç nasip etsin inşallah canım .
ne olsun işte bekleme durumundayızKızlarrrr günaydın... ne var ne yok.. sonuç bekleyenler ne durumdasınız?
Kaç gün kaldı birinin yarındı sonucu kimindi?ne olsun işte bekleme durumundayız
Ben hiç doktor a da gitmedim ya aklım hep orda acaba diyorum düşmesin allah korusunCan'ım bende bulantı falan yok hiç sadece uyukluyorum sürekli o yüzden o benim devamlı aklımda nerde bu bebek diye düşünmeden geçemiyorum...
Düşse şakır şakır kanaman gelir Can'ım.. saçma sapan şeyler düşünme üzme çocuğu..Ben hiç doktor a da gitmedim ya aklım hep orda acaba diyorum düşmesin allah korusun
Haklisin saçmalıyorum artık kafayı yiyecemDüşse şakır şakır kanaman gelir Can'ım.. saçma sapan şeyler düşünme üzme çocuğu..
Sen niye gitmedin doktora? Ne kadarlık oldunuz şuan?Haklisin saçmalıyorum artık kafayı yiyecem
Hiç bilmiyorum ki doktor 3 hafta sonra gelirsin dedi ayarlarız dedi ses seda yok kimseden en son adet tarihim 18 ağustosSen niye gitmedin doktora? Ne kadarlık oldunuz şuan?
Tam 6haftalıksın şuan bana göre.yarın 7.haftaya gireceksin.aramızda 3gün var.ben Çarşamba kalp atışı için gidicem doktor seni ikisi için birlikte çağıracak sanırım.ama arada ara hatırlat kendini unutur doktorlar yoğunlar.ara sen ne zaman gelicem de randevu ayarla.cumartesi falan olabilir.Hiç bilmiyorum ki doktor 3 hafta sonra gelirsin dedi ayarlarız dedi ses seda yok kimseden en son adet tarihim 18 ağustos
Bu hafta 3 haftam oluyor benim tahminimce de haftaya olabilir aramam daha mantıklı çünkü bunlar beni unuttu benceTam 6haftalıksın şuan bana göre.yarın 7.haftaya gireceksin.aramızda 3gün var.ben Çarşamba kalp atışı için gidicem doktor seni ikisi için birlikte çağıracak sanırım.ama arada ara hatırlat kendini unutur doktorlar yoğunlar.ara sen ne zaman gelicem de randevu ayarla.cumartesi falan olabilir.
Tutamazlar akıllarında Can'ım okadar hastaya bakıyorlar onlarda haklı hangisini hatırlasınlar. Ben şimdiye 100 kere aramıştım sen sabırlısın valla..Bu hafta 3 haftam oluyor benim tahminimce de haftaya olabilir aramam daha mantıklı çünkü bunlar beni unuttu bence
Cok şükür iyiyiz arkadasım ..büyüyoruz... gec olsun guc olmasın cnm... bu sefer hersey daha guzel olacak merak etme..Anın canım benım ıns mevlam bu sefer kucağıma almayı nasıp eder. Gecte olsa arkandan gelırım ıns. Sen nasılsın bebısımız nasıl
Aa kız zaman ne çabuk geçiyor 13 hafta olmuşsunuz bile. Maşallah size.. sağ Salim al kucağına..Cok şükür iyiyiz arkadasım ..büyüyoruz... gec olsun guc olmasın cnm... bu sefer hersey daha guzel olacak merak etme..
evet cnm olduk valla.bende ınanamıyorum.3 ay bıttı cok şükür...buarada ıgnelerımden de kurtuldum..sadece porgestan hap kullanıyorum..bırde vıtamın cok şükür..ınsallah sızler de o zamanlara geleceksınız...Aa kız zaman ne çabuk geçiyor 13 hafta olmuşsunuz bile. Maşallah size.. sağ Salim al kucağına..
Ne bileyim 3 hafta bitsin öyle ararım dedim meğer progestan yerine jel de kullanabiliyor musuz ben doktor a msj attim da öyle değiştirdi yoksa halen iğneler le mahfoluyordumTutamazlar akıllarında Can'ım okadar hastaya bakıyorlar onlarda haklı hangisini hatırlasınlar. Ben şimdiye 100 kere aramıştım sen sabırlısın valla..