- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 36
Ben progestan kapsülü sabah öğle akşam vaginal alıyorum jel vermedi.iğnemde 3günde bir artık..Ne bileyim 3 hafta bitsin öyle ararım dedim meğer progestan yerine jel de kullanabiliyor musuz ben doktor a msj attim da öyle değiştirdi yoksa halen iğneler le mahfoluyordum
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insBen progestan kapsülü sabah öğle akşam vaginal alıyorum jel vermedi.iğnemde 3günde bir artık..
Kaç gün kaldı birinin yarındı sonucu kimindi?
valla bende de gecen hafta acip mide bulantısı vardı bu hafta bi şi yok. bende derin duygulardayım ne oldu bu uşağa diyeCan'ım bende bulantı falan yok hiç sadece uyukluyorum sürekli o yüzden o benim devamlı aklımda nerde bu bebek diye düşünmeden geçemiyorum...
Tek tesellim kanama falan olmaması benimde..valla bende de gecen hafta acip mide bulantısı vardı bu hafta bi şi yok. bende derin duygulardayım ne oldu bu uşağa diye
allah korusun canım töbe töbe. cildim çok fena yara oldu son 2 haftadır sarı sarı iltihap akıyor bu nedenle dermatolaga gittim bir suru ılaç veri ama kullanmadım. dün bi kadın doğıumcu arkadaşıma sorayım dedim neyse onunda hiç belirtisi olnamış hatta bu nedenle gelen gebelere; gebe kafası derdim diyor ama bendede bir şey olmadı diyor:)Tek tesellim kanama falan olmaması benimde..
Arkadaşının dediğinden bişey anlamadım ama okuduklarıma göre bu aylarda ciltte aşırı yağlanma oluyormuş ve sivilcelenmeler falan normalmiş onla alakalı olmasın..allah korusun canım töbe töbe. cildim çok fena yara oldu son 2 haftadır sarı sarı iltihap akıyor bu nedenle dermatolaga gittim bir suru ılaç veri ama kullanmadım. dün bi kadın doğıumcu arkadaşıma sorayım dedim neyse onunda hiç belirtisi olnamış hatta bu nedenle gelen gebelere; gebe kafası derdim diyor ama bendede bir şey olmadı diyor:)
Onlar oluyor Can'ım hemşireye sormuştum ilaçlardan demişti. Hele o gaz mahvediyor insanı..Kizlar bugn benim asiri derecede bel ve kasik agrim var bel agrisiyla basladi smdi kasklarimada vurdu byle bsiey yasayan varmi bde ck gazim var acaba ilaclardanmi varmi sizdede
Onlar oluyor Can'ım hemşireye sormuştum ilaçlardan demişti. Hele o gaz mahvediyor insanı..
Ben bi müddet evden çıkmadım o yüzden.. gazlı yiyeceklerden uzak dur Buara..Valla cok feci ya o gaz oldk olmadk yerde geliyo
valla bende şimdi okuyunca zor anladım:) iş yerinde acele acele bu kadar olmuş:)Arkadaşının dediğinden bişey anlamadım ama okuduklarıma göre bu aylarda ciltte aşırı yağlanma oluyormuş ve sivilcelenmeler falan normalmiş onla alakalı olmasın..
30 eylulTransfer olanlar test tarihlerinizi yazın beraber bekleyelim
ZehreNur -----------------------------1 Ekim
bril ---------------------------------------5 Ekim
@dstn33 -----------------------------------30 Eylül
@umudumvarbenim33-------------1 Ekim
@mneeee (yengesi)------------------5 ekim
Aaa yarın mı? Hiç idrar falan baktın mı?30 eylul
Vallahi o ilaçlardan da olabilir tuttuğu içinde az kalmış zaten yarın çıkar neden olduğu..bize mutlaka haber ver ama?Merhaba kizlar kasik agrisi sol kasikta batma bazen yaniom bazen usuom sizce nedir tutuo mudur yarin kan vercem sabah
Yok canm doktoruma dedim de erkn yapma varsa negatif cikar uzulursun dedi cuma kan ver dedi yarin sabah erknden gidicem insAaa yarın mı? Hiç idrar falan baktın mı?
Mutlaka veririm canm ya hem heycab hem stres var yarin ya adet olcam ya hamileVallahi o ilaçlardan da olabilir tuttuğu içinde az kalmış zaten yarın çıkar neden olduğu..bize mutlaka haber ver ama?
Hadi hayırlısı iyi sabır varmış he sende.ben 9.gün idrara 10.gün kana bakmaya başlamıştım..Yok canm doktoruma dedim de erkn yapma varsa negatif cikar uzulursun dedi cuma kan ver dedi yarin sabah erknden gidicem ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?