- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 36
Merak etme içinden kaliteliler çıkacak opuya kadar 20mm geçer bikaç tanesi..Kizlar ya şimdi kontrol den çıktım yumurtalarim 19 ile 12m arasında yarın tekrar gel dedi duruma göre ya cmrtesi yada pzrtesi toplama olacak. Ya iyice canım sıkıldı bu duruma zatwn 8 tane yumurta var olgun olmazlarsa ise yararlarmi bilemedim.
Sıkma Canını canım benim... nasip bu işler..Kan tahlili sonucum 9. Günde 0.24 .....
Buraya kadarmış...
Henüz vakti gelmemiş demekki canım , hakkınızda hayırlı olanı böyleymiş , bırakma kendini canınız sağ Allaha şükür vakti gelince olacak inşallah , sabır ve dua ileKan tahlili sonucum 9. Günde 0.24 .....
Buraya kadarmış...
Neden azaldı acaba ümidin.. son günlerin tedirginliğinden olmasın. Bende okadar ümidimi kesmiştim ki 8. Günü düğünlerde hopladım zıpladım.ama 2gün sonra pozitif oldum şoka girdim resmen.. bi sürprizle karşılaşabilirsin haberin olsun.ama sen ümitsiz ol yine de ümitlenince insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor..Kızlar ben iyi hissetmiyorum umidim azaldı..
Üzülme cnm ins bu dahakine allah yardımcın olsunKan tahlili sonucum 9. Günde 0.24 .....
Buraya kadarmış...
Noldu canım ya niye öyle diyorsun şimdi. Yapma bak olumlu düşün nolur bebişini de üzme. İnan inanınca herşey olur.Kızlar ben iyi hissetmiyorum umidim azaldı..
OfffKan tahlili sonucum 9. Günde 0.24 .....
Buraya kadarmış...
Bence yapıldı çünkü bişeyler yaptı doktor önce ve ben transfer oldu sandım tam o sırada tamam uygun başlayabiliriz dedi.Ya kızlar bi yazı okurken dikkatimi çeken bi madde oldu daha önce hiç duymamıştım böyle bişey bi yardımcı olabilir misiniz var mı böyle bişey , madde şöyle :
Sizlerde sanal transfer yapıldı mı ?
- Asıl embriyo transferinden önce , sanal transfer yapıp yapmadıklarına dikkat edin . Zira bu bir oyun degildir , rahminizin derinliğini dolayısıyla gercek embriyoyu nereye koyacaklarını bilmek için bu işlem gerekli ve önemlidir.
Çok iyi teşekkürler.http://www.cocukistiyorum.com/tup-b...ikkat-etmeniz-gereken-onemli-ip-uclari-2.html
Bence bu yazıyı herkes okusun güzel bilgiler içeriyor, kahve kesinlikle yasak ..
Çok iyi teşekkürler.
Rica ederim canımBence yapıldı çünkü bişeyler yaptı doktor önce ve ben transfer oldu sandım tam o sırada tamam uygun başlayabiliriz dedi.
Bence öyle. Bilseydim sorardım aslında. Sen sorabilirsinRica ederim canım
O zaman transferden önce yapılıyor öyle mi bende dikkat edeyim transfer esnasında ..
Adetin birinci günü Estrofem başlayacağım günde üç kez. Tedavinin başından beri de inofolic kullanıyorum. Sen ne kullanıyorsun canım?Canım pekı lucrın den baskan ilaç alıyormuşum?
Hmm anladım canım eşim yapıyordu iğnelerimi ama şimdi kendim yapmam lazımSagol canim herhalde bende devamli kullanirim bakalim bu arada dr bana lucrini ayni saatte vur dedi bende bir saat belirledim ve ilk ignemi oldum
Sanal transfer denilen ince bir katater var onu rahmin içine sokup deneme yapıyorlar bu bahsettiğin omuYa kızlar bi yazı okurken dikkatimi çeken bi madde oldu daha önce hiç duymamıştım böyle bişey bi yardımcı olabilir misiniz var mı böyle bişey , madde şöyle :
Sizlerde sanal transfer yapıldı mı ?
- Asıl embriyo transferinden önce , sanal transfer yapıp yapmadıklarına dikkat edin . Zira bu bir oyun degildir , rahminizin derinliğini dolayısıyla gercek embriyoyu nereye koyacaklarını bilmek için bu işlem gerekli ve önemlidir.
Ewet aslında 1 tane bile yetiyor fakat ya olmazsalar beynimi yakiyotHiç canını sıkma kaliteli 1 2 tane olsn yine yeter. Sayısının çok olması ekstra avantaj değil ki. Rabbim yardımcn olsun. İnş herşy istediğin gibi yolunda gider
İşallah canım ama merak ettiğim şey şu ki yumurta toplandiginda yumurtalarin ne kadar olması gerekiyor küçük kalanlar çöpe mi gidiyoMerak etme içinden kaliteliler çıkacak opuya kadar 20mm geçer bikaç tanesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?