- 1 Kasım 2013
- 2.685
- 2.060
- 333
Sanal transfer dedikleri Usg de katateri yerlestirerek izliyorlar ya canım o. Sanal dijital yani:)Ya kızlar bi yazı okurken dikkatimi çeken bi madde oldu daha önce hiç duymamıştım böyle bişey bi yardımcı olabilir misiniz var mı böyle bişey , madde şöyle :
Sizlerde sanal transfer yapıldı mı ?
- Asıl embriyo transferinden önce , sanal transfer yapıp yapmadıklarına dikkat edin . Zira bu bir oyun degildir , rahminizin derinliğini dolayısıyla gercek embriyoyu nereye koyacaklarını bilmek için bu işlem gerekli ve önemlidir.
Bana yapılmadı Can'ım..Ya kızlar bi yazı okurken dikkatimi çeken bi madde oldu daha önce hiç duymamıştım böyle bişey bi yardımcı olabilir misiniz var mı böyle bişey , madde şöyle :
Sizlerde sanal transfer yapıldı mı ?
- Asıl embriyo transferinden önce , sanal transfer yapıp yapmadıklarına dikkat edin . Zira bu bir oyun degildir , rahminizin derinliğini dolayısıyla gercek embriyoyu nereye koyacaklarını bilmek için bu işlem gerekli ve önemlidir.
Can'ım benden 12 yumurta toplandı 7tane döllendi.2tanesi kaliteliydi.gerisi çöpe...kalitesiz döllenmişler bile atılıyor.onlar senin dışında Can'ım çok takıldın yumurtalara sen şakın takılma önemli olan döllenme şekli.İşallah canım ama merak ettiğim şey şu ki yumurta toplandiginda yumurtalarin ne kadar olması gerekiyor küçük kalanlar çöpe mi gidiyo
Hayırlı olsun Can'ım.. hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..Kızlar çok heyecanlıyım ilk denemem olacak...Kasım yada ekimde tedaviye başlacayağım ALLAH nasip ederse,
Donmuş yada taze çok kararsızım ALLAH IM hayırlı olanın transferini nasip etsin diyorum
Hepiniz yavrularınıza inşallah SAĞLIKLA kavuşursunuz :)) Kızlar siz transfer sonçlarını beklerken bnde burda heyecanlanıyorum
Ben bugün gıttım adetın 2 günüydü bu sefer farklı yoldan transferım olucak benım. Yumurta gelısımı gıbı uyarıcı ıyneye başladım bügüm. Yumurtalar gelısecek sonra catlatılacak ve hersey yolunda güderse transfer olucak. Vücut kendını doğal hamıle gıbı gorucekmıs. Bakalım neler olucakAdetin birinci günü Estrofem başlayacağım günde üç kez. Tedavinin başından beri de inofolic kullanıyorum. Sen ne kullanıyorsun canım?
Evet yaa bende zor batiriyorum igneyi kendime bende esime guvenemem yanlis yapar falanHmm anladım canım eşim yapıyordu iğnelerimi ama şimdi kendim yapmam lazımayy batıramıyorum kendime de nasıl olacak bakalım. Rabbim emeklerimizin karşılığını inşallah verir de herşeyi unuturuz
nerde tedavi oluyorsun canım?Ben bugün gıttım adetın 2 günüydü bu sefer farklı yoldan transferım olucak benım. Yumurta gelısımı gıbı uyarıcı ıyneye başladım bügüm. Yumurtalar gelısecek sonra catlatılacak ve hersey yolunda güderse transfer olucak. Vücut kendını doğal hamıle gıbı gorucekmıs. Bakalım neler olucak
Anladım canım seninki doğal siklus olacak hayırlı olsun inşallah. Hepimiz güzel hayırlı haberler alalımBen bugün gıttım adetın 2 günüydü bu sefer farklı yoldan transferım olucak benım. Yumurta gelısımı gıbı uyarıcı ıyneye başladım bügüm. Yumurtalar gelısecek sonra catlatılacak ve hersey yolunda güderse transfer olucak. Vücut kendını doğal hamıle gıbı gorucekmıs. Bakalım neler olucak
Yaşadıklarımızı düşününce şaka gibi geliyor. Rabbim kimine pat diye veriyor ama kıymet bilmiyorlar biz de uğraşıyoruzEvet yaa bende zor batiriyorum igneyi kendime bende esime guvenemem yanlis yapar falan
ay hadı bakalım arkadasım guzel haberlerını beklıyoruz..Allahım yanında olsun..Rabbım senı bebekle bebeklerle mukafatlandırsın..Ben bugün gıttım adetın 2 günüydü bu sefer farklı yoldan transferım olucak benım. Yumurta gelısımı gıbı uyarıcı ıyneye başladım bügüm. Yumurtalar gelısecek sonra catlatılacak ve hersey yolunda güderse transfer olucak. Vücut kendını doğal hamıle gıbı gorucekmıs. Bakalım neler olucak
Ben daha iğnelerin 4. günündeyim canım bugün ilk kontrolüm var ,transfer tarihi ,opu tarihi filan hiç bişey belli değil daha, bir de ilk denemem heyecanlıyım sürekli araştırma içerisindeyimBence öyle. Bilseydim sorardım aslında. Sen sorabilirsintransfer ne zaman?
Hiç bilmiyorum canım benimde ilk tedavim çok bilgim yok sorucam ama doktora ya da hemşireye :)Sanal transfer denilen ince bir katater var onu rahmin içine sokup deneme yapıyorlar bu bahsettiğin omu
Canım teşekkürler herkese yapılıyor o zaman dimi :) S Sinem cetinkaya ,Sanal transfer dedikleri Usg de katateri yerlestirerek izliyorlar ya canım o. Sanal dijital yani:)
evet :)Canım teşekkürler herkese yapılıyor o zaman dimi :) S Sinem cetinkaya ,mavimli kızlar sorumun cevabını bulduk sanırım
Allah tamamına erdirsin kız o zamanBen daha iğnelerin 4. günündeyim canım bugün ilk kontrolüm var ,transfer tarihi ,opu tarihi filan hiç bişey belli değil daha, bir de ilk denemem heyecanlıyım sürekli araştırma içerisindeyimben sorayım bugün aklıma gelirse
İnşallah canım hepimizin Allah yüzünü güldürsün , sen transfer oldun sanırım nasıl gidiyor, iyi misin ?Allah tamamına erdirsin kız o zamansürecin kolay ve rahat geçer inşallah.
Anın canım benım ıns mevlam bu sefer kucağıma almayı nasıp eder. Gecte olsa arkandan gelırım ıns. Sen nasılsın bebısımız nasılay hadı bakalım arkadasım guzel haberlerını beklıyoruz..Allahım yanında olsun..Rabbım senı bebekle bebeklerle mukafatlandırsın..
izmir medıcal parkta canımnerde tedavi oluyorsun canım?
amın canım ıns. Hepimiz güzel haberlerımızı paylaşalım burdan.Anladım canım seninki doğal siklus olacak hayırlı olsun inşallah. Hepimiz güzel hayırlı haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?