- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
yok kız daha salı günü transferimmavimli Can'ım naptın kaçıncı günün idrarda falan baktın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız daha salı günü transferimmavimli Can'ım naptın kaçıncı günün idrarda falan baktın mı?
Aynen oyle kuzum. Rabbim saglikla nasip etsinde bir iki hic farketmezYa maşallah Allah bağışlasın rabbim yeter ki ol desin
Ay hadi bakalımmmAnahhh benimde öyle olmasın...
Bi tanesinin kalp atışını duyayım bi de.1-2farketmez...Ay hadi bakalımmm
Aynen kuzum bencede. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla. Bidaha yapariz :)Bi tanesinin kalp atışını duyayım bi de.1-2farketmez...
Aynen cnm insAynen oyle kuzum. Rabbim saglikla nasip etsinde bir iki hic farketmez
Aaa senin sonucun ayın 27 si biliyorum ben.yok kız daha salı günü transferim
Bendeee 1 ekimmmmm☺☺☺1ekim nw çokmuşşşKız ZehreNur ve senin sonucu aynı gün öğreneceğiz desene. Halay kalabalık olacak
Yok o transfer günüm canımAaa senin sonucun ayın 27 si biliyorum ben.
Onu diyorum ya işte ikinizin aynı gün ne güzelBendeee 1 ekimmmmm☺☺☺1ekim nw çokmuşşş
Ne kalmis sunun surasinda 1 ekimeHahaha☺☺☺kendime güldüm yaaa galiba hafiften sıyırmaya başladım... bende sennkide 1 ekm sandımm. Yaklştıkça heyecanlanıorummm
Pazartesi transfer günümdü cumartesi yaptım. Çok ılık suyla çok durmadan hemen çıktım... böle sabahh kalktımmı duşa atardım kendimi ama dayancaz herşey bebişler içinnnm☺☺☺Kizlar transfern kacinci gnu dus aldiniz
1 gün geçmio tatlım ☺☺Ne kalmis sunun surasinda 1 ekime
normal be güzelim ben daha transfer olmadan heyecanlıyım. uzun ve meşakkatli bir süreç hepimize bir haller oluyor.Hahaha☺☺☺kendime güldüm yaaa galiba hafiften sıyırmaya başladım... bende sennkide 1 ekm sandımm. Yaklştıkça heyecanlanıorummm
Canım ben iki gun sonra aldım dayanamadımKizlar transfern kacinci gnu dus aldiniz
Ya aynen bende dus almadan zor dururdum bugun 3.gnum daha duruym bari gerci sacm ck yaglandi igne vurdurmaya gdiyrm ya utaniym ne pis diceklerPazartesi transfer günümdü cumartesi yaptım. Çok ılık suyla çok durmadan hemen çıktım... böle sabahh kalktımmı duşa atardım kendimi ama dayancaz herşey bebişler içinnnm☺☺☺
Korkuym ya burda herkes 5.gn falan dyo ya gerci olcagi varsa olursa ynede temkinli olmak laxnCanım ben iki gun sonra aldım dayanamadım
Hemşireye sormuştum aynı gece ılık suyla yapabilirsin demişti
Ben zaten saldım kendimi drumda 3. Gunden sonra normal hayatına don demişti agır kaldırmak yuksege uzanma bunlar dısında..Korkuym ya burda herkes 5.gn falan dyo ya gerci olcagi varsa olursa ynede temkinli olmak laxn