Ah kader arkadasim ben tam 3 yillik evliyim.evliligimin ilk 3 ayinda ileri derece vajinismusla mucadele ettim tedavi oldum tam anlamiyla iyilesmem de 1 ay surdu.sonra gezelim tozalim dedik.10 gunluk yillik izinlerimizde sanki 80 gunde devri alem yapacaktik.1 yildir istiyoruz.3 ay denedik olmayinca doktora gittik fsh sinirda rezerv sinyal veriyor.bu arada esimde varikosel yok ama hareketlilik de ideal denemez.tup bebek denedik30unda test var .kimileri icin hayat hep sinav.Canim ben hala kendimi hamile olduguma inandiramiyorum. Ben de tez canliyim ama daha is yerinde de kimseye soleyemedim. Ne bileyim hep icimde acaba mi sorusu var. 2.5 yildir evliyim ilk yil vajinusmusdum tam kurtulduk 6 ay denedik olmadi dr varikosel dedi 6 ay daha bekledik duzelme olmadi 6 aydir nerdeyse tup bebekle ugrasioz. Az once crinone sikarken esim bile diyoki allah kimseye bunlari cektirmden versin yone de sukur dedik. Yani dicem o ki ben hala inanamiyorum daha finish gormeden korkuyorum
Allah senin gebeligini tamamina erdirsin saglikla .Bana da nasip etsin ins hayirla ve saglikla..