- 27 Eylül 2014
- 1.477
- 798
Amin Can'ım saol.rabbim isteyen herkese versin..
Allah büyük iste.. verecek olduktan sonra.. cok sevindim canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Can'ım saol.rabbim isteyen herkese versin..
Transferden sonra bugun(pazar) 6. GünümüzEvet ya silik de olsa cikiyomus.. simdi senin kacinci gun oldu 2+...
Canım beni de listeye alır mısınnn. Test tarihim 1ekim.Transferden sonra bugun(pazar) 6. Günümüz
Embriyonun 8. Günü
Evet bekliycem zaten inş pozitif goruruzCanım beni de listeye alır mısınnn. Test tarihim 1ekim.
Tatlım bence test için bekle mesela pozitif çıksada tam sevinmezsn ama negatifte blki çok üzülürsn ve olan bebeği üzersin... bende çok merak ediorum.5.gün transferiydi benimkide bugün 7. Günüm☺☺☺beklemek zor.Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
Benim Eltim in öyle oldu yaştan dolayı tek koydular simdi nur topu gibi ikizleri var :)Kızlar tek embriyo bırakılsa bile ikiz olabilir mi öyle bir imkan var mı ki açaba hiç duydunuz mu böyle bir şey
Aaa öle mi☺☺☺inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ...günler ay gibi yıl gibi geçiooo...Evet bekliycem zaten inş pozitif goruruz
Canım transfer gunu sayılmıyor o yuzden 6. Günümüz seninle
seni çok iyi anlıyorum tam benim kafadasın inan. ben de transfer sonrası kana kadar bekleyeceğim muhtemelen.Masallah cok cesaretlisin canım
Bi yerde okumuştum transferin 6-8 günleri tutunma olup hcg salgılar yazıyodu
Eger cesaretim olsaydı yarından itibaren baslardım ama cıksss negatifi gorursem iğne bile vurulmaya gidemem o istek kalmaz içimde
Canm bişi sorcam hani 12. Gün kan testi yapıyoruz ya.eğwr o gün pozitif değeri görürsek kaç haftalık bebiş oluo ve ne kadar sonra kese görünüoNe güzel valla.. aslında senin gibi olmak en iyisi ama ben aşırı heyecan yapıyorum nedense bu hamilelik olayını..
Kız ZehreNur ve senin sonucu aynı gün öğreneceğiz desene. Halay kalabalık olacakCanm bişi sorcam hani 12. Gün kan testi yapıyoruz ya.eğwr o gün pozitif değeri görürsek kaç haftalık bebiş oluo ve ne kadar sonra kese görünüo
Ya maşallah Allah bağışlasın rabbim yeter ki ol desinBenim Eltim in öyle oldu yaştan dolayı tek koydular simdi nur topu gibi ikizleri var :)
Can'ım ben testimİ 10. Gün yaptım.ondan 12gün sonrada keseyi gördüm Allah'ın izniyle.haftası yine son adetten hesaplanıyor Can'ım..Canm bişi sorcam hani 12. Gün kan testi yapıyoruz ya.eğwr o gün pozitif değeri görürsek kaç haftalık bebiş oluo ve ne kadar sonra kese görünüo
12.gün tam 4haftalıkmış benim hesapladım şimdi.Canm bişi sorcam hani 12. Gün kan testi yapıyoruz ya.eğwr o gün pozitif değeri görürsek kaç haftalık bebiş oluo ve ne kadar sonra kese görünüo
Gerçekte de görsen inşallah...Kizlar ruyamda gebelk testi cofy cizgi cikmis ya ilk defa gordum ruyamdada olsam sukur
Anahhh benimde öyle olmasın...Benim Eltim in öyle oldu yaştan dolayı tek koydular simdi nur topu gibi ikizleri var :)
Canim kiminde hc belirti olmuyo onu kafana takma benceKizlar bende hic belirti yok.transfer carsamba gunua oldu.cuma gunu bi belime anlik bir sanci girdi gecti.arada kasiklarimda batmalar oldu gecti.bugun hicbise yok canim skldi cok.
Takma kafana bende belirtisiz kaldım..Kizlar bende hic belirti yok.transfer carsamba gunua oldu.cuma gunu bi belime anlik bir sanci girdi gecti.arada kasiklarimda batmalar oldu gecti.bugun hicbise yok canim skldi cok.