2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kızlarrrr biz kesemizi gördük.. 2 hafta sonra kalp atışına gidicez..
 
Kızlarrrr biz kesemizi gördük.. 2 hafta sonra kalp atışına gidicez..
Gözün aydın canım tebrik ederim
İnşallah sırayla kalp atışı gelişimi derken saglıcakla kucagına gelsin bebişin hayırlı kolay gebelik dilerim
Bizede dua edin hamiş arkadaşlarım

Y Yesyekser sen ne zaman gideceksin kese için
 
Valla cnm doktorumdan ses yok heralde kalp atışıyla beraber gorecem bende bilmiyorum
 
Benim pts 6.8 di canım. Bugün hesaplara göre 9.8 oluyor. Günde 1 mm buyuyormus zaten. Ki o zaman da bana ortalama 4 haftalık dedi.
İyide 4 haftalık gebelik için iyi deil mi.5haftadan sonra 8ve üstü normal die biliyorum.bence gayet iyi.ben kontrole geç gittim ondan öyledir.boşa sıkma canını bence.1-2 mm büyüyo günde 1 deil.rahat ol aklına kötü şeyler getirme.
 
Canim 29 agustos transfer tarihiydi. 5. Gün embriyosu. 8 eylül de adet tarihim. Tarihsel hesabı daha fazla olması gerekiyor gibi. Hos bişi de pek bilmiyorum ama ne bilim senle diğer kızlarla karşılaştırınca azıcık geri gibi. CTS kendi Dr uma gidicem zaten bi baksın güzel güzel :)
 
Ya her doktor aynı ölçmüyor ki niye başka doktora gidip aklını karıştırdın.bak gör kendi doktorun en iyisini söylüycek boşa strese sokma bebeğini Can'ım.cumartesi gittiğinde kalp atışını da duyacaksın hem de kesen en az 16mm olur bak görürsün.
 
Benim hesabımda yola çıkarsak sen şuan 5+5 sin Can'ım.çünkü aramızda 2 gün var.hesabında bi hata olabilir çünkü takviminde 7.haftanın içinde diyor.
 
Ay inşallah canım benim. İçimi ferahlattin Sağol. Kendi Dr um başka şehirde. O yüzden kontrolleri burda yaptirayim dedim ama. Ona gitmeden içim rahat etmicek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…