- 1 Kasım 2013
- 2.652
- 2.040
- 333
Ben 8 eylül u baz alarak takvim yaptım canım. Ama bu tüp bebek mevzusunda hesaplama başka zaar:)Benim hesabımda yola çıkarsak sen şuan 5+5 sin Can'ım.çünkü aramızda 2 gün var.hesabında bi hata olabilir çünkü takviminde 7.haftanın içinde diyor.
Gözün aydın canım :)) aramızda tam 2 hafta var demekki... Ben de bugün 7 + 3 oldumCan'ım saol.kese ölçümü sormak hiç aklıma gelmedi.transfer tarihim 31 ağustostu..
Ayyyy ne güzel bi haberr☺☺☺ bizlere umut oluo bu müjdelerrr. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...5+3 müş...
Normal doktorlar tüp bebek doktoru gibi ayrınAy inşallah canım benim. İçimi ferahlattin Sağol. Kendi Dr um başka şehirde. O yüzden kontrolleri burda yaptirayim dedim ama. Ona gitmeden içim rahat etmicek
saol Can'ım senin haberlerini de duyucaz az kaldı..Yaa ne guzl ya ne heycanlidir rabbm kucagina almayi nasip etsn
Saol Can'ım amin inşallah dualarıma herkesi katıyorum..Gözün aydın canım :)) aramızda tam 2 hafta var demekki... Ben de bugün 7 + 3 oldumRabbim en kısa zamanda diger arkadaslara da nasip etsin insaallah
Yaaa noldu da ağladın dicem de bende bugün yaklaşık yarım saat ağladım sinirlerim boşaldı.. çok stres yapmışım sanırsam görünce bi rahatladım..Kızlar biraz moralim bozuldu ağladım bu bebisimede yansır değil mi daha minnacık ama biraz tedirgin oldum
Oluyir ya insanın sinirleri bozuluyor arada robot degiliz be yapalımYaaa noldu da ağladın dicem de bende bugün yaklaşık yarım saat ağladım sinirlerim boşaldı.. çok stres yapmışım sanırsam görünce bi rahatladım..
yok canım bakmadı o ne testi ki ???Pregnant35 gözün aydın canım. Kese oldlcusune ne dedi? Bir de senin transfer tarihin neydi?
betul61 toxoplazma testine baktı mi canım sağlık ocağı?
valla ne deniyor bilmem ama yapıyor crino oyle hava durumları.Kızlar bi sorum olacakcrinone jel vajinada gaz yapıyormu hava çıkması mı ne deniliyor?
Canim gec gordum ekimde gel dedi dr ama kasima da kalabilr bilmiyorum ne yapacagimi2. gün canım. ekimde mi gideceksin hadi hayırlısı.
Canim hayirli olsun saglikla ilerlesin bebisin Rabbim bagislasin.1.28 cm yazıyo canım
Sagol canım benim içim rahatladıvalla ne deniyor bilmem ama yapıyor crino oyle hava durumları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?