- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal canım. taktıklarıalet rahriş etmiş oluyor. yarına geçer takılma ona sakın. :)Kızlar ilk sorum drum transferden sonra demiştiki biraz kanaman olabilir hakikaten de ilk wcye cıktıgımda leke geldi
Şimdi wcye gittim yine kırmızı leke geldi normal mi sizde de oldu mu kaç gün sürüyor
Amiiiiiin canlarım Allah hepinizden razı olsun.iyiki varsınız desteğiniz olmasa bu süreci cok daha zorlu gecirirdim.ailem gibi oldunuz..
Yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.anneler topiğinde bulusmak nasip olsun inşallah
Kizlar hersey normal cuma gunu transferm var bana transferden snra arabnn arka koltugunda yolculk yapablrsn dedi malum istanbl trafigi dedi sz ne dersiniz kirklarelinde yasiyrm 2 saat suruyo byle olan varmi
of of niye bu kadar ilaç? herkes alıyor mu bu kadar merak ettim ben de.Kızlaaar ben cok kötü ishal oldum patates hasladı şimdi esim
Bugun iki iğne,7 hap içtim resmen ilac zehirlenmesi oldu
Sizde de olmuşmuydu yada siz benim kadar cok ilac kullanıyormusunuz
Perşembe den itibaren 5 ilaca düşecek
O zaman a kadar nasıl kaldırcam 7 tane hapı
Bide crinone var onu hiç saymıyorum
Ben mi cok hassasım kızlar ya
Bende bilmiyorum tek bildiğim bana agır geldiği bak yaziyim ilaclarıof of niye bu kadar ilaç? herkes alıyor mu bu kadar merak ettim ben de.
8 hap mı?? Çok fazla değil mi?? Dr vardır bi bildiği.. Gününü aldığın ilaça sayısına göre ayarla canım 1 yada 2 er şekilde.. Süte alerjin yoksa sütle birlikte alabilirsin..yada bol suyla..ilaç saat arasını biraz uzun tut ki dokunmasın.. Bundan sonra dikkat etmelisin tatlım kendineKızlaaar ben cok kötü ishal oldum patates hasladı şimdi esim
Bugun iki iğne,8 hap içtim resmen ilac zehirlenmesi oldu
Sizde de olmuşmuydu yada siz benim kadar cok ilac kullanıyormusunuz
Perşembe den itibaren 5 ilaca düşecek
O zaman a kadar nasıl kaldırcam 7 tane hapı
Bide crinone var onu hiç saymıyorum
Ben mi cok hassasım kızlar ya
Sagol canım zaten arası uzaktı çok fazla geldi vucuduma yarın gecmezse dru arıycam artık8 hap mı?? Çok fazla değil mi?? Dr vardır bi bildiği.. Gününü aldığın ilaça sayısına göre ayarla canım 1 yada 2 er şekilde.. Süte alerjin yoksa sütle birlikte alabilirsin..yada bol suyla..ilaç saat aradını biraz uzun tut ki dokunmasın.. Bundan sonra dikkat etmelisin tatlım kendine
Cnm bende transfer sonrası prednol kullandim 5 gün coraspin de kullandim lekelenmem olunca bıraktım folbiol ü ve progestan ı halen kullanıyorum 21 gündür düşün cnm iğne vuruyorum hemde iki ampul birden allah yardımcın olsun insBende bilmiyorum tek bildiğim bana agır geldiği bak yaziyim ilacları
Progestan iğne (iki tane vrldm,yarından itibaren 1)
Estrofem 2 tablet
Folbiol,multivitamin,coraspirin
Deltacortil,prednol,monodoks
Multivitamin kesicem iki aydır içiyorum zaten.
monodoks 2 adet ben 1 aldım (çarş son)
Prednol (çarşamba son)
Çizelge bile yaptım unutyrm hangisi içtm dye
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun..senin ilacların benimkinden azmış yine.ben yarın goruseyim drumla olmayacak boyleCnm bende transfer sonrası prednol kullandim 5 gün coraspin de kullandim lekelenmem olunca bıraktım folbiol ü ve progestan ı halen kullanıyorum 21 gündür düşün cnm iğne vuruyorum hemde iki ampul birden allah yardımcın olsun ins
gaziliii m sagol canim cok cok heyecanli gercekten agrı sızı hiçbir sey olmuyor sadece idrara sıkısmakta zorlandım.iki saat bekledim anca geldi normal de cok sık gelir halbuki
Senin doğal siklus olcak ya transfer de sonra damı ilac kullanmıycan canım
gerçi ben de daha transfer olmadan 4 ayrı şey kullanıyorum. demek ki işin raconu böyle. oysa ilaç almayı da hiç sevmem. napalım bebişleri düşünüp alacağız.üstelik benim doktor ilaç olayını abartmayan biriymiş. ikisi kan pıhtılaşmasını engellemek için, diğer ikisinden biri folio diğeri de transfer için gerekli bant. ama cumartesi gel dedi bişey daha verecek kesin tam transfer öncesi.Bende bilmiyorum tek bildiğim bana agır geldiği bak yaziyim ilacları
Progestan iğne (iki tane vrldm,yarından itibaren 1)
Estrofem 2 tablet
Folbiol,multivitamin,coraspirin
Deltacortil,prednol,monodoks
Multivitamin kesicem iki aydır içiyorum zaten.
monodoks 2 adet ben 1 aldım (çarş son)
Prednol (çarşamba son)
Çizelge bile yaptım unutyrm hangisi içtm dye
Canim ben 3.5 4 saatlik yol gelmek zorunda kaldim hatta ozel aracla da degil otobusle ama bak tuttu ikisi de cok sukur 2 saatlik yol ne ki hicbirsey olmaz Allahin izniyleBende seninle ayni durumdayim tatlim bende kara kara ne yapsam diye dusunuyorum istanbul dan izmit e
ay maşallah ikizler ne güzel bize de kısmet olsa keşkeCanim ben 3.5 4 saatlik yol gelmek zorunda kaldim hatta ozel aracla da degil otobusle ama bak tuttu ikisi de cok sukur 2 saatlik yol ne ki hicbirsey olmaz Allahin izniyle
Valla canm karat verdik donucem zaten hayirlisiyla olucaksa oylede olr doktorunda dedigi gbi herkesinkendi evi rahat sanki o evden ckmadk ama o gun direk donucemBende seninle ayni durumdayim tatlim bende kara kara ne yapsam diye dusunuyorum istanbul dan izmit e
Ay valla icimi rahatlattin dmi kismetse olcak yani yol bahaneCanim ben 3.5 4 saatlik yol gelmek zorunda kaldim hatta ozel aracla da degil otobusle ama bak tuttu ikisi de cok sukur 2 saatlik yol ne ki hicbirsey olmaz Allahin izniyle