Transfer iptal edildi.carsambayi beklicez.oyle uygun gordu sanirim orta kaliteler diye.bakalimBenimde aynısı olmustu 3.güne kaliteli 2 tane kalınca 5güne gidilmedi 3.gün transfer edildi.1 tanede donduruldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer iptal edildi.carsambayi beklicez.oyle uygun gordu sanirim orta kaliteler diye.bakalimBenimde aynısı olmustu 3.güne kaliteli 2 tane kalınca 5güne gidilmedi 3.gün transfer edildi.1 tanede donduruldu..
Hayırlısı canım doktor transfer etmediyse vardır bir bildiği.demekki iyi bi transfer olsun istiyor.bu çok iyi bence..Transfer iptal edildi.carsambayi beklicez.oyle uygun gordu sanirim orta kaliteler diye.bakalim
Acıyor mu? Ben çok korktum ya o olaydan nedense?valla transfer sırasında banada taktılar rahat bi şey
Hadi cnm kap gel bebişleri.. güzel haberlerini bekliyoruz..Canım hayırlı olsun embriyo az olunca riske atmamak için bekletmiyorlar.
Benimde 3 embriyom var hepsi bugun transfer edilecek inşallah.2. Gün dondurulmuştu.4 hücreliler.bir tane iyi kalite diğerleri ortaymış.
Allah ol dedikten sonra olur canım
İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur
Kızlar saat 2 de merkeze çağırdılar beni.
Dualarınızı eksik etmeyin.bi ayetel kürsi okursanız cok sevinirim Allah razı olsun şimdiden
Hmmmm.. of ya ozmn kahveye veda desene?Canım kahve bende cok seviyorum oyuzden cok arastirdim. Bebegin kalp atışını çok hizlandirdigini duymustum. Bide yetiskinlerin vucudunda kafein yıkımını azaltan metabolizma bebekte ve plesantata olmiyomus. Oyuzden ictiginiz sekilde bebege ulasiyor ve plesantanin akışını %25 azaltiyomus. Ve bununla birlikte gelisim geriligi goruluyormus. Bazı kaynaklar hic icmeyin ysziyo bazilari ise 200 mg icebilirsiniz yaziyo. Ama bende 9 aycık sabret bebegin için
yok acımıyor bence cok da rahat:)Acıyor mu? Ben çok korktum ya o olaydan nedense?
Sorma ben icemiyorum diye eşime de icirmiyorum filtre kahve makinasini kaldirmistim evden :)Hmmmm.. of ya ozmn kahveye veda desene?
Allahtan eşimin kahveyle arası yok.günde 1 kez içiyor Onuda işyerind içsin artık banane..Sorma ben icemiyorum diye eşime de icirmiyorum filtre kahve makinasini kaldirmistim evden :)
Ay biz fenayiz ya günde 3-4 rahat oluyo bide sert kahveAllahtan eşimin kahveyle arası yok.günde 1 kez içiyor Onuda işyerind içsin artık banane..
aaa çok sevindim yarın 8.30 da benimde randevum var darısı bana inşallah. alttan mı baktı ultrasonla mıKızlaar... 6.8 mm lik bi kese gördük çok sukur:) haftaya bi daha bakılacak..Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Maşallah cnm rabbim bizlere de nasip etsin insKızlaar... 6.8 mm lik bi kese gördük çok sukur:) haftaya bi daha bakılacak..Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
aaa çok sevindim yarın 8.30 da benimde randevum var darısı bana inşallah. alttan mı baktı ultrasonla mı
Sağolun kızlar. Rabbim sizin de gonlunuzu ferahlatsin bir an önce inşallah :)Maşallah cnm rabbim bizlere de nasip etsin ins
Canim masallah kuzuya inşallah kalp atisinida.duyarsınız Rabbim bagislasnbetul61 karından baktı canım. İdrara sıkışık ol emi. Benn çok sıkışık gittim cuk diye göründü. Ama daha çok minik dedi. Kesin hafta söyleyemem dedi. Haftaya netleşecek.
Canim hayırlı olsun Saglikla al gel bebisleri.kızlar doktordan geldim şimdi haftaya salı transfer olacak inşallah
2. gün canım. ekimde mi gideceksin hadi hayırlısı.Canim hayırlı olsun Saglikla al gel bebisleri.
Senin kacinci gun embriyosu..
Bnde herhlde ekimde gidicem tekrar zeki hocanin yanina
Ayyyy çok sevindim canım.... allah sağ Salim devamını da getirsin inşallah,darısı başımıza...Kızlaar... 6.8 mm lik bi kese gördük çok sukur:) haftaya bi daha bakılacak..Rabbim herkese nasip etsin inşallah.