- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 36
Hadi bakalım hayırlısı.. Salı'ya kadar rahatla ferahla ki bebişin gergin bi vücuda transfer edilmesin..kızlar doktordan geldim şimdi haftaya salı transfer olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlısı.. Salı'ya kadar rahatla ferahla ki bebişin gergin bi vücuda transfer edilmesin..kızlar doktordan geldim şimdi haftaya salı transfer olacak inşallah
Muhtemelen öyle oluyor olabilir Can'ım.arkadaşlar bnmde 3 eylül de transferm olmuştu... 13. gün değerim 316 15. gün 448 lütfen bana da bir şey söyleyin... 2 tane transfer edilmişti acaba biri gidio biri duruyo olabilir mi.... lütfen bir şey söyleyin...
Çok çokk sevindm canım hep böyle güzel haberlerinz olsunn bizede umut olsunnKızlaar... 6.8 mm lik bi kese gördük çok sukur:) haftaya bi daha bakılacak..Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Zoru atlattin canim benimde korkum hep sikosik olmak gozum korkuyo resmen hayirli sonuclar alirsin ins bebisin tutunur annesineKıslaaar biz evde geldik hamdolsun hersey yolunda gitti.1 Ekim test günüm.Rabbim pozitif sonuc alnayı nasip etsin inşallah
Transfer cok kolaydı gercekten tek sıkıntı idrara sıkısık olmak.wc cıktıgım ilk anki mutluluk tarif edilemez 3 kere cıktım toplam
Öptüm hepinizi
Normal ya?hiç bişey yok sadece arada kasık batmaları var.hiç hamile gibi delilim.sen de ne var ne yok cnm?Pregnant35 nasıl gidiyor cnm nasilsin
Hayırlı uğurlu olsun topiğimizin Yeni bebişi.. hamilelik haberini de duyalım inşallah..Kıslaaar biz evde geldik hamdolsun hersey yolunda gitti.1 Ekim test günüm.Rabbim pozitif sonuc alnayı nasip etsin inşallah
Transfer cok kolaydı gercekten tek sıkıntı idrara sıkısık olmak.wc cıktıgım ilk anki mutluluk tarif edilemez 3 kere cıktım toplam
Öptüm hepinizi
Ben 45dklık yol geldim.onda da ön koltukta oturup tıkınarak geldim.senin yol benden biraz uzakmış arabaya bi yastık at yata yata gidersin eve ohhh mis...Kizlar hersey normal cuma gunu transferm var bana transferden snra arabnn arka koltugunda yolculk yapablrsn dedi malum istanbl trafigi dedi sz ne dersiniz kirklarelinde yasiyrm 2 saat suruyo byle olan varmi
Hayırlı olsunnnn, hayırlı olsunnnnn, hayırlı olsunnnnnn, hayırlı olsunnnnn darısı pozif sonuca İnşaAllahKıslaaar biz evde geldik hamdolsun hersey yolunda gitti.1 Ekim test günüm.Rabbim pozitif sonuc alnayı nasip etsin inşallah
Öptüm hepinizi
Bende de sadece halsizlik ve arada baş ağrısı oluyor unutuyorum bazen hamile olduğumu vallaNormal ya?hiç bişey yok sadece arada kasık batmaları var.hiç hamile gibi delilim.sen de ne var ne yok cnm?
Hadi hayorlisi olsun cnm insKıslaaar biz evde geldik hamdolsun hersey yolunda gitti.1 Ekim test günüm.Rabbim pozitif sonuc alnayı nasip etsin inşallah
Öptüm hepinizi
çok sevindim kız ay hadi geçsin zaman çabucak güzel haberlerini alalım hemenKıslaaar biz evde geldik hamdolsun hersey yolunda gitti.1 Ekim test günüm.Rabbim pozitif sonuc alnayı nasip etsin inşallah
Öptüm hepinizi
Amin canım hepimiz anne olalım topiğimizi kuralım inşallah.Amiiiiiin canlarım Allah hepinizden razı olsun.iyiki varsınız desteğiniz olmasa bu süreci cok daha zorlu gecirirdim.ailem gibi oldunuz..
Yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.anneler topiğinde bulusmak nasip olsun inşallah
Sorma ya bende unutuyorum.Bende de sadece halsizlik ve arada baş ağrısı oluyor unutuyorum bazen hamile olduğumu valla
Canim gözün aydın. Hep senle kalsın inşallah...Kıslaaar biz evde geldik hamdolsun hersey yolunda gitti.1 Ekim test günüm.Rabbim pozitif sonuc alnayı nasip etsin inşallah
Öptüm hepinizi
Canim hep duamdasiniz darısı size olsun inşallah.Çok çokk sevindm canım hep böyle güzel haberlerinz olsunn bizede umut olsunn
Canm o aklima geldi yatarak gelirim bde bsiler aliym yattigim yerden yiye yiye gelirim artkBen 45dklık yol geldim.onda da ön koltukta oturup tıkınarak geldim.senin yol benden biraz uzakmış arabaya bi yastık at yata yata gidersin eve ohhh mis...