Valla bana doktorum ck agir kaldirmalardan hoplayip ziplamadn uzak dur bide kahveden uzak dur bunlar yumurta kalitesini etkiliyo demisti canm ben hala icmem kahve dkkt ediyrmKızlar merhaba
Gonal f kullanırken dikkat etmemiz gereken bişey var mı? Anldığım kadarıyla daha bi sürü çeşit ve adet iğne beni bekliyor korktum valla
Hayırlı olsun benimde yarın transferim var inşMerhaba kızlarrr bana bi akıl verin lütfennn yarn inş transferim olcak. Yalnız sorum şu. Transfer sonrası wc ye gitmek yada sıkmak zararlı???en az 2 lt su içecekmişim çnkü. Eve gelmek için 2.5 -3 saat yolculuk yapıcam zararlımı??? Çok korkuyorummmm benn . Arabann koltuğunu yatrsam gelsem sorun olurmuki
Ben on koltuğu yatirmistim arka çok sallıyor du canım fikir olsunMerhaba kızlarrr bana bi akıl verin lütfennn yarn inş transferim olcak. Yalnız sorum şu. Transfer sonrası wc ye gitmek yada sıkmak zararlı???en az 2 lt su içecekmişim çnkü. Eve gelmek için 2.5 -3 saat yolculuk yapıcam zararlımı??? Çok korkuyorummmm benn . Arabann koltuğunu yatrsam gelsem sorun olurmuki
Hayırlı olsun benimde yarın transferim var inş
Transferden yarım saat sonra wcye kaldırıyor hemşireler yada altına sürgü isteyebilirsin
Canm sende iyi haberler alırsın inşallah... rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Hayırlı olsun benimde yarın transferim var inş
Transferden yarım saat sonra wcye kaldırıyor hemşireler yada altına sürgü isteyebilirsin
Galiba bende öle yapıcam canımmmm...Ben on koltuğu yatirmistim arka çok sallıyor du canım fikir olsun
Canim benim bu üçüncü tedavimdi. Hiic dikkat etmedim bu kez ağırlık ve kabızlık dışında. İdrar da da doktorum transfer den önce yarısını bosaltmisti. Wc ye kadar rahat ettim baya onla. Sen benim gibi de rahat olma tabi de her şey nasip kısmet valla...Merhaba kızlarrr bana bi akıl verin lütfennn yarn inş transferim olcak. Yalnız sorum şu. Transfer sonrası wc ye gitmek yada sıkmak zararlı???en az 2 lt su içecekmişim çnkü. Eve gelmek için 2.5 -3 saat yolculuk yapıcam zararlımı??? Çok korkuyorummmm benn . Arabann koltuğunu yatrsam gelsem sorun olurmuki
Can'ım ben baya sıkışık girdim transfere 20dk yattım.sonra kalktım WC'ye gittim.sonra giyindim arabanım ön koltuğunda laylaylom yaparak 45dk yol geldim.hiç sıkma canını.rahat ol.wc falan zarar vermez.çok kafana takıyorsan eğer bebek sondası da taktırabilirsin ben istemedim.ama taktıralar var.Merhaba kızlarrr bana bi akıl verin lütfennn yarn inş transferim olcak. Yalnız sorum şu. Transfer sonrası wc ye gitmek yada sıkmak zararlı???en az 2 lt su içecekmişim çnkü. Eve gelmek için 2.5 -3 saat yolculuk yapıcam zararlımı??? Çok korkuyorummmm benn . Arabann koltuğunu yatrsam gelsem sorun olurmuki
Kız vallahi biz senle vurdumduymazlıktan tutturduk bu bebişleri...Canim benim bu üçüncü tedavimdi. Hiic dikkat etmedim bu kez ağırlık ve kabızlık dışında. İdrar da da doktorum transfer den önce yarısını bosaltmisti. Wc ye kadar rahat ettim baya onla. Sen benim gibi de rahat olma tabi de her şey nasip kısmet valla...
Tatlım k bakma bilmediğimden soruorumCan'ım ben baya sıkışık girdim transfere 20dk yattım.sonra kalktım WC'ye gittim.sonra giyindim arabanım ön koltuğunda laylaylom yaparak 45dk yol geldim.hiç sıkma canını.rahat ol.wc falan zarar vermez.çok kafana takıyorsan eğer bebek sondası da taktırabilirsin ben istemedim.ama taktıralar var.
Bence de:) aslında ruh hali çok onemliymis. Ben çok rahattim bu kez. Olursa nasip olmazsa ne ala diyordum. Çok şükür. .. bi de şu yarını atlatam allah in izniyle...Kız vallahi biz senle vurdumduymazlıktan tutturduk bu bebişleri...
Yarın mı kontrol?..Bence de:) aslında ruh hali çok onemliymis. Ben çok rahattim bu kez. Olursa nasip olmazsa ne ala diyordum. Çok şükür. .. bi de şu yarını atlatam allah in izniyle...
Bebeklere takılanlardanmış.çok rahat oluyormuş.öyle dedi doktor ama ben istemedim.nasıl birşeydir bilmiyorum.Bebek sondası ne
Tatlım k bakma bilmediğimden soruorum
Hımm ben kahveyi çok seviyorum günde 1 türk kahvesi içiyorum. Bu durumda içmesem iyi olurValla bana doktorum ck agir kaldirmalardan hoplayip ziplamadn uzak dur bide kahveden uzak dur bunlar yumurta kalitesini etkiliyo demisti canm ben hala icmem kahve dkkt ediyrm
Evet canım. Nasipse kese gorecez. ..Yarın mı kontrol?..
Ayy benim perşembe randevum.nie okadar geçki benim randevum..acaba kalp atışını da mı duycaz ki? Bu akşamda aklımda deli sorular,uyku haram bana..Evet canım. Nasipse kese gorecez. ..
Benim dr dan hiç ses yok zaten bende merak içindeyim acaba ne oluyor diyeAyy benim perşembe randevum.nie okadar geçki benim randevum..acaba kalp atışını da mı duycaz ki? Bu akşamda aklımda deli sorular,uyku haram bana..
Banada benimki geç geldi. Ama aramızda transferlerde 2 3 gün var sanırım canım. O yüzden normal demekki ikimizinki de:)Ayy benim perşembe randevum.nie okadar geçki benim randevum..acaba kalp atışını da mı duycaz ki? Bu akşamda aklımda deli sorular,uyku haram bana..
Transferim yarın inş canım. Pazartesi gunu arıycaz dediler sabah arayıp randevu saati verilecek.ZehreNur bugün olmadı mı transfer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?