Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir. Bugün kan vermem zor. Sabah testi tekrarlayıp ona göre kanda baktiririm.Bi bebiş daha mı geliyooo :))
İnşallah benimledir.Hadi inş. Cnm meleğim seninledir
İnşallah canım benim bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın yavruna kardeş gelir. İnşallah AllahımCanim bende öyle düşünüyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam
Gözden kaçırmış olabilirim daha önce yazdıysan pardon :) yarın sabah eklicem tabloya şimdi telden giriyorum zor oluyo eklemek :)simarik83 beni unutmuşsun sanki bir daha yazayım yaş 38 Fulya bahçecideyim. bu hastanede birinci denemem. daha önce bir kez denedik transfer olmadı ama. bu sefer üç yumurta gelişti. opu bu cuma günü. umarım herşey iyi olur bu sefer kaliteli embriyo toplanır
teşekkür ederim canım umarım bu topik ve senin hamişliğin uğurlu gelir bizlere. bu arada tebriklerGözden kaçırmış olabilirim daha önce yazdıysan pardon :) yarın sabah eklicem tabloya şimdi telden giriyorum zor oluyo eklemek :)
Amin canim sorunum bu zaten hamileligimin devam etmesi. İnşallah bu sefer yüzüm gülerİnşallah canım benim bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın yavruna kardeş gelir. İnşallah Allahım
Morfolojiye 1 kere Ankarada mart ayında baktırdık %1 di diğer test sonuçlarımızda morfoloji yoktu o yüzden düzeldimi noldu bilmiyorum. Ürolog sadece proxeed plus verdi. Diğerlerini ben araştırdım buldum. Evicap 400 morfolojiye iyi geliyomuş günde 1 içti. Pharmaton günde 1. Balparmak apitera apimix sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedi. Keçiboynuzu pekmezi ve özü yedi ayrıca kürünü de yaptım her akşam. Son 1 aydırda sabahları zeytinyağında bekletilmiş incirde yediriyodum. Ama gebeliğimde etkili olan rahim filmi çekilmem oldu bence. Rahime verilen ilaç spermleri hızlandırıyormuş. Aynı dönem film çekildiğim arkadaşlarda hamile kalmışlar. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişimizi.Canım mrb öncelikle bebegin hayırlı olsun hep seninle olsun bir kaç sorum var seni yormassam cevap verebilir misin esinde morfoloji sorunu da varmiyi o kullandığı ilaçları hangi doktor verdi isimlerini ve günde kaçar adet kullandığını yazabilirsen çok mutlu olurum şimdiden tesekkurler
Teşekkür ederim hepinize dua ediyorum. İnşallah tedaviye gerek kalmaz. Tedaviyle olacaksa da hemen gelir bebişleriniz inşallah.teşekkür ederim canım umarım bu topik ve senin hamişliğin uğurlu gelir bizlere. bu arada tebrikler
benim opu cuma günü kısmet kaliteli embriyolar olgunlaşır inşallahTeşekkür ederim hepinize dua ediyorum. İnşallah tedaviye gerek kalmaz. Tedaviyle olacaksa da hemen gelir bebişleriniz inşallah.
İnşallahbenim opu cuma günü kısmet kaliteli embriyolar olgunlaşır inşallah
Çok sağol canım benimMorfolojiye 1 kere Ankarada mart ayında baktırdık %1 di diğer test sonuçlarımızda morfoloji yoktu o yüzden düzeldimi noldu bilmiyorum. Ürolog sadece proxeed plus verdi. Diğerlerini ben araştırdım buldum. Evicap 400 morfolojiye iyi geliyomuş günde 1 içti. Pharmaton günde 1. Balparmak apitera apimix sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedi. Keçiboynuzu pekmezi ve özü yedi ayrıca kürünü de yaptım her akşam. Son 1 aydırda sabahları zeytinyağında bekletilmiş incirde yediriyodum. Ama gebeliğimde etkili olan rahim filmi çekilmem oldu bence. Rahime verilen ilaç spermleri hızlandırıyormuş. Aynı dönem film çekildiğim arkadaşlarda hamile kalmışlar. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişimizi.
Hadi ins hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inş kaliteli yumoşların olurbenim opu cuma günü kısmet kaliteli embriyolar olgunlaşır inşallah
Gunaydin.transferinizin kacinci gunu pekiGünaydın canlar keyifler nasıl? Hepimiz umarım iyisinizdir? Bu sabah gebelik restini tekrarladım dune göre daha belirgin. Hadi bakalım hayırlısı
Ayyyy çok sevindiiiimmmmmm hemen kan verGünaydın canlar keyifler nasıl? Hepimiz umarım iyisinizdir? Bu sabah gebelik restini tekrarladım dune göre daha belirgin. Hadi bakalım hayırlısı
Buraya atsan ya idrar testini baksakGünaydın canlar keyifler nasıl? Hepimiz umarım iyisinizdir? Bu sabah gebelik restini tekrarladım dune göre daha belirgin. Hadi bakalım hayırlısı