Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah rabbim hemencecik evlatlarımıza kavuştursun sağlıcakla. Listemize katılmak istersen 1. sayfada tabloda istenilen bilgileri yaz ekliyim seni deMasallah ikinizede canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inslh bizlerde guzel haberler paylasiriz topikte
Hoşgeldin canım. 1. Sayfada tabloda istenilen bilgileri yaz bana ekliyim hemen seni listeyeBenide alin listeye kizlar
çok sevindim hadi hayırlısıGünaydın canlar keyifler nasıl? Hepimiz umarım iyisinizdir? Bu sabah gebelik restini tekrarladım dune göre daha belirgin. Hadi bakalım hayırlısı
bir kac gune kadar ignelere basliyacagim yas 32 3.deneme centrum ankaraAmin canım inşallah rabbim hemencecik evlatlarımıza kavuştursun sağlıcakla. Listemize katılmak istersen 1. sayfada tabloda istenilen bilgileri yaz ekliyim seni de
hadi inşallah tedavisiz 2. hamile geliyor :) ne zmn kan vereceksin canım?Günaydın canlar keyifler nasıl? Hepimiz umarım iyisinizdir? Bu sabah gebelik restini tekrarladım dune göre daha belirgin. Hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım. Sen erken mi başladın tedaviye listede ağustos görünüyordu da. Hemen yeni bilgilerini giriyorum. Transferin gerçekleşince haber ver bize.Merhaba kızlar benim yumurtalarım salı günü toplandı üç yumurta görünüyordu hep ama dört tane toplandı. Dün konuştuk dördü de döllenmiş. Doktor beşinci güne gitsin pazar günü transfer yapalım dedi. Umarım sağlıkla ilerlerler
çok iyi bol şansMerhaba kızlar benim yumurtalarım salı günü toplandı üç yumurta görünüyordu hep ama dört tane toplandı. Dün konuştuk dördü de döllenmiş. Doktor beşinci güne gitsin pazar günü transfer yapalım dedi. Umarım sağlıkla ilerlerler
Canim tedaviye başlamadan oldu. İnşallah devamida gelir. Darısı tüm arkadaşlarımın başınaGunaydin.transferinizin kacinci gunu peki
Canim sagol. Kanımı verdim. Sonuç çıkınca paylasirimAyyyy çok sevindiiiimmmmmm hemen kan ver
Canim becerebilirsem atayimBuraya atsan ya idrar testini baksak
Ay çok heycanlııııı bayılazaaaaammmCanim sagol. Kanımı verdim. Sonuç çıkınca paylasirim
Sağol canim sıra sizlerde güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorumçok sevindim hadi hayırlısı
Canim kanımı az önce verdim. Eşim sağlık çalışanı evde aldı götürdü. Sonucu paylasirimhadi inşallah tedavisiz 2. hamile geliyor :) ne zmn kan vereceksin canım?
Hayırlısı olsun canım. Sen erken mi başladın tedaviye listede ağustos görünüyordu da. Hemen yeni bilgilerini giriyorum. Transferin gerçekleşince haber ver bize.
Tamam canım güncelledim bilgilerini. İnşallah süper embriyolarla bebişin sana gelir hemencecikEvet canım erken başladık 26 sında opu oldu transfer 29 ya da 31 olacak yarın sabah netleşecek artık..
çok iyi bol şans
Tamam canım güncelledim bilgilerini. İnşallah süper embriyolarla bebişin sana gelir hemencecik