Hiç bilmiyorum ki canım forumdan bi kac iyi yorum okumustum ama bana cok uzak oldugu için hiç arastırmadım.anadolu yakasında oldugum için umutu tercih ettim drumda cok iyi memnunum
Canim isimlerin basina @ koyarsan degisiklik oldugunda goruruzMerhaba kızlar. Eşimin sperm sayı ve hızında problem olduğu için Tüp Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır eşim tedavi görüyor, iyiye gidiyor sonuçları ama yaşımızda gidiyor. O yüzden tedavi ve aşılama ile zaman kaybetmek istemiyoruz. Ağustos ayında reglimle beraber İstanbul Bahçeci'de tedaviye başlayacağız inşallah bir aksilik olmazsa. Ön görüşmemizi yaptık ücretsiz olarak. Bazı testler istediler onları yaptırıp gideceğiz. Bana folik asit başlamamı söyledi dr. ve dün başladım. Folidoce yazdı. Var mı ağustos ayında tedaviye başlayacak olanlar benim gibi. Burdan haberleşelim hep beraber.
KULLANICI YAŞ MERKEZ DENEME BAŞLANGIÇ TRANS. TAR. SONUÇ simarik83 33 Bahçeci Fulya 1. deneme 15 Ağustos? ? ? ZehreNur 30 Bahçeci Umut 1. deneme 14 Ağustos? ? ? hgnm 26 İstanbul Tüp 2. deneme 1 Ağustos? ? ? melisela 32 Genart/Hrs 1. deneme 4 Ağustos? ? ? Gulce27 28 Başkent Üni. 3. deneme 8 Ağustos? ? ? Ugurlu38 30 Acıbadem Atakent 1. deneme 4 Ağustos? ? ? kuzuma hasretim 31 Etlik Zübeyde 1. deneme 22 Ağustos? ? ? Garakiz ? Başkent 1. deneme 1 Ağustos? ? ? betul61 30 ? 1. deneme ? ? ?
canim sen bizim topikten ayrildinmi?Canim isimlerin basina @ koyarsan degisiklik oldugunda goruruz
Ağustoscular buraya geldi özlemcimcanim canim sen bizim topikten ayrildinmi?
s
ama yapmayin böyle valla üzülüyorum mesala emily ninde ağustosta transferi olucak benimde galiba donduralacak anlayacağinAğustoscular buraya geldi özlemcim
Bizim de erkek problemimiz var Can'ım bahçeci umutta denedim olmadı 2.ye ya memorial yada acıbadem düşünüyorum ama memorial daha ağır basıyorBen bide kocaelideyim dusun.. ama bizim is yerinden bi arkadas bahceci de denemis olmamis memorial de denedi oldu ve dedi ki eger erkek infertile sorun ise memorial laboratuvar olarak cok iyi.. bende o yuzden memorial dusundum..
Bizim de erkek problemimiz var Can'ım bahçeci umutta denedim olmadı 2.ye ya memorial yada acıbadem düşünüyorum ama memorial daha ağır basıyor
Pazartesi eklicem canım hoşgeldin hayırlısı olsun :)Bu arada ben 35 yaşındayım. Gurgan klinikte tedavi oluyorum. Tahmini regl baslangicim 30 temmuz. İkinci deneme. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim
Tabloda işe yararmı bilmiyorum ama denicem :)Canim isimlerin basina @ koyarsan degisiklik oldugunda goruruz
Bende kocaelindeyim Can'ım bizde de sorun morfoloji ve ileri hız sizin gibi.ilk deneme negatif. 2.tedavimde uzak falan düşünmeden ya memorial yada acıbadem de yaptıracağım kasım aralık gibi başlayacağım bende inşallahSizde sorun ne canim bizde morfoloji ve ileri hiz.. bana da memorial daha agir basiyo ama cok uzak sen nerde oturuyosun
Yaptım oldu sanırım :)Canim isimlerin basina @ koyarsan degisiklik oldugunda goruruz
Ekledim canım telefondan zor oldu ama bekletmek istemedim :))Bu arada ben 35 yaşındayım. Gurgan klinikte tedavi oluyorum. Tahmini regl baslangicim 30 temmuz. İkinci deneme. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim
Ay bak şimdi kafam karıştı bizde de erkek infertilitesi var. Bahçacinin laboratuvarı içinde iyi diyolar ama sen böyle diyince arada kaldım :) Memorial fiyatları nasıl?Ben bide kocaelideyim dusun.. ama bizim is yerinden bi arkadas bahceci de denemis olmamis memorial de denedi oldu ve dedi ki eger erkek infertile sorun ise memorial laboratuvar olarak cok iyi.. bende o yuzden memorial dusundum..
Can'ım bahçeci de çok iyi ben çok araştırdım.ama ben negatif alınca değiştirmek istedim.memorial da çok duyuyordum 6.250+ilaçlarmış Can'ım .bahçeci de 6.500+ilaçlar.. Yani çok yakın ücretleriAy bak şimdi kafam karıştı bizde de erkek infertilitesi var. Bahçacinin laboratuvarı içinde iyi diyolar ama sen böyle diyince arada kaldım :) Memorial fiyatları nasıl?
Yakınmış fiyatlar. Bahçeciden fiyat almıştık zaten. Neyse Bahçeciye gideyim ben :)Can'ım bahçeci de çok iyi ben çok araştırdım.ama ben negatif alınca değiştirmek istedim.memorial da çok duyuyordum 6.250+ilaçlarmış Can'ım .bahçeci de 6.500+ilaçlar.. Yani çok yakın ücretleri
Aaa sende mi :)Bende kocaelindeyim Can'ım bizde de sorun morfoloji ve ileri hız sizin gibi.ilk deneme negatif. 2.tedavimde uzak falan düşünmeden ya memorial yada acıbadem de yaptıracağım kasım aralık gibi başlayacağım bende inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?