- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Liste zor işmiş yawİnşallah son sütunda hep hamile yazarListemiz hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste zor işmiş yawİnşallah son sütunda hep hamile yazarListemiz hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah
tamam canım ekliyorumcanım benide eklersen sevinirim ben yaş 30 sorun sperm hreketsizliği ve sayısı. dondurulmuş ilk denmemiz. opu sonrası ohs riski ile 2 ay ertelendi.
hangi merkez?canım benide eklersen sevinirim ben yaş 30 sorun sperm hreketsizliği ve sayısı. dondurulmuş ilk denmemiz. opu sonrası ohs riski ile 2 ay ertelendi.
bir de ağustosun kaçı yaziyim tahminicanım benide eklersen sevinirim ben yaş 30 sorun sperm hreketsizliği ve sayısı. dondurulmuş ilk denmemiz. opu sonrası ohs riski ile 2 ay ertelendi.
Amh sonucu hemen çıkıyor mu?Benim de Başkent Ümiversitesi 3. Deneme, yaşım 28.. Benim AMH değerim0,6 eşimin de morfolojisi %3
Aaa gazili hoş geldin epeydir gozukmuyordun hatırladın mı beni
Sende mi bu ay tüp yaptıracaksın
Ben memorial sisli de yapmistim hemen cikmamisti canimAmh sonucu hemen çıkıyor mu?
İyiyim hamdolsun sen nasılsınHosbulduk canim.. nasilsin
Tup mi asilamami bilemedim
Ama tek bildigim artik olsun istiyorum
O kadar yipratici ki
Gecen ay asilama yaptiracaktim yumurtam catlamamis
Bende arkadasa onu soruyodum amh yuksek tüp e korkuyorum
İyiyim hamdolsun sen nasılsın
Asılamayı bende cok dusundum dr normal ilişkiden farkı yok 10 kişiden 1 i hamile kalıyormuş.sizde sperm sayı hız normalse aşılama denenebilir aslında..
Korkarak da bir yere varamayız bir yerden başlamak zorundayız
Ben 2.5 yıldır bekliyorum ve bu surecte herkes gibi bende cok yıprandım artık olsun da tüp olsun yeterki olsun şu stresten kurtulayım yaş geciyo zaman geciyo kucagımız bomboş benimle evlenenler ikinciye hamile..
Az önce adet oldum artık son bi reglim kaldı inşallah zaman gecmek bilmiyor sanki gel agustos geeel
Canım dna hasarını nasıl yaptırdınız. Kaç tl ye yapıldı birde. Eşin azosperm mi yoksa sayı azlığı mı var.Evet benim kuzenim e senin cocugun olmaz dediler o bile hamile kaldi cok sukur ama insan uzuluyo neden ben kalamadim diye aynen biz de 2.5 yildir savas veriyoruz. Kaan hocayla da vakit kaybettik..
En son gittigimiz bi embriyologun ablasininda olmuyomus 3 tane tup denemis kadin arastirmaci belli ve bize dedi dna hasari %12 den yuksek dogal yolla hamile kalan gormedim dedi.. ve bizimde 20 kusur..
Ben simdi asilama yaptirsam sonra bir daha ki ay hemen tüp e baslayabilir miyim onu merak ediyorum..
Sen amh degerine baktirdin mi hic ?
Tup bebekde cok pahali parayi gectim yan etkilerle basa cikabilirmiyim kocaelide zaten dogru durust bi yer yok gidersem istanbula gidicem bakalim :/
Amh sonucu hemen çıkıyor mu?
Amh hiç bakılmadı yumurta rezervin iyi dedi ultrason da bakarak..çikolata kistim var benimde ama rezervi etkilememiş küçükmüş..Evet benim kuzenim e senin cocugun olmaz dediler o bile hamile kaldi cok sukur ama insan uzuluyo neden ben kalamadim diye aynen biz de 2.5 yildir savas veriyoruz. Kaan hocayla da vakit kaybettik..
En son gittigimiz bi embriyologun ablasininda olmuyomus 3 tane tup denemis kadin arastirmaci belli ve bize dedi dna hasari %12 den yuksek dogal yolla hamile kalan gormedim dedi.. ve bizimde 20 kusur..
Ben simdi asilama yaptirsam sonra bir daha ki ay hemen tüp e baslayabilir miyim onu merak ediyorum..
Tup bebekde cok pahali parayi gectim yan etkilerle basa cikabilirmiyim kocaelide zaten dogru durust bi yer yok gidersem istanbula gidicem bakalim :/
Amh hiç bakılmadı yumurta rezervin iyi dedi ultrason da bakarak..çikolata kistim var benimde ama rezervi etkilememiş küçükmüş..
Aşılamadan sonra en Fazla bir ay dinlendirirler vucudu sonucta hormon alınıyor o kadar..ben o yuzden de istemiyorum aşılama yı ilaclar aynı iki kere vucudu yormak istemedim.maddi olarak sıkıntın yoksa tüp dene derim çünkü normal olsa olurdu zaten aşılama normalden hiç farkı yok dediğim gibi boşuna hayal kırıklığı..iyice düşün derim
Uzaktan gelen cok varmış umut tüp bebege pansiyon otel falan arastır bitene kadar kalırsın artık
kardeşim ben 2 ay önce aşılama yaptırdım negaitf ile sonuclandı..ve hemen tüpe başlatmadılar beni en az 2 ay rahmi dinlendirmemiz gerek dediler....Bana soracak olursan maddi açıdan bir sıkıntın yoksa canım aşılama zaman kaybı ben yaptırdım pişmanım keske direk tüp ile başlasaydım diye ...Evet benim kuzenim e senin cocugun olmaz dediler o bile hamile kaldi cok sukur ama insan uzuluyo neden ben kalamadim diye aynen biz de 2.5 yildir savas veriyoruz. Kaan hocayla da vakit kaybettik..
Selam canm hayırlı olsn tedavin. Siz hangi sebepten tedavi görüyorsnzBu arada ben 35 yaşındayım. Gurgan klinikte tedavi oluyorum. Tahmini regl baslangicim 30 temmuz. İkinci deneme. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim
Hiç bilmiyorum ki canım forumdan bi kac iyi yorum okumustum ama bana cok uzak oldugu için hiç arastırmadım.anadolu yakasında oldugum için umutu tercih ettim drumda cok iyi memnunumMemorial sisli icin yorumun nedir zehrenur?