Can'ım bahçeci de çok iyi ben çok araştırdım.ama ben negatif alınca değiştirmek istedim.memorial da çok duyuyordum 6.250+ilaçlarmış Can'ım .bahçeci de 6.500+ilaçlar.. Yani çok yakın ücretleri
Amh 3.37 çıkmıştı 2 ay önce.ohs tan niye korkuyorsun ki doktorlar ona göre ilaç falan veriyordurCanim senin amh degeri kacti.. ben su ohss olayindan cok korkuyorum
Amh 3.37 çıkmıştı 2 ay önce.ohs tan niye korkuyorsun ki doktorlar ona göre ilaç falan veriyordur
O değer de olan vardır mutlaka doktorlar ona göre ayarlıyor ilaç dozunu endişelenme.o kadar çok stres oluyor ki insan kendini şimdiden üzme tedavine odaklanOkuduklarimdan dolayi benimki 8.4 cikmisti maximum deger 13 düsün
Anladım canım. İnşallah bu sefer sağlıklı birşekilde kucağına alırsın. Sebep belli mi peki düşüklerinin. Pgt mi yaptıracaksınız.[/QUOTE]Canim benim tekrarlayan düşüklerim var. 6 kere düşük yaptım. Bu nedenle tüp bebek deniyoruz.
Hosbulduk canim. Umarim topiğin şans getiri bizlere. Tabloya eklemissin teşekkür ederim.Pazartesi eklicem canım hoşgeldin hayırlısı olsun :)
Canim ben normal yollarla 7 kez hamile kaldım. Bir kızım var. Ama kardeş istiyoruz. Yaştan dolayı gec kalmak istemiyoruz. Ama ilk tup tutmadı. Ayrıca kan pihtilasmasi var bende. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez[/QUOTE]Anladım canım. İnşallah bu sefer sağlıklı birşekilde kucağına alırsın. Sebep belli mi peki düşüklerinin. Pgt mi yaptıracaksınız.
Allah kızını sana bağışlasın. Yine olur inşallah kalabalık aile olduğumuz günleri görecek miyiz acaba[/QUOTE]Canim ben normal yollarla 7 kez hamile kaldım. Bir kızım var. Ama kardeş istiyoruz. Yaştan dolayı gec kalmak istemiyoruz. Ama ilk tup tutmadı. Ayrıca kan pihtilasmasi var bende. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez
Yok tatlim ayrilmadim ordada takilcam ama herkes sonucunu aldiktan sonra yanliz kalirim ben orda burda da takilcam hem tedavi asamasini burda herkes ayni donemde gecircekcanim canim sen bizim topikten ayrildinmi?
s
seninki nezaman canim bizimkide agustosa gider diye tahmin ediyorum .herseyin hayirlisi olsun inşallahYok tatlim ayrilmadim ordada takilcam ama herkes sonucunu aldiktan sonra yanliz kalirim ben orda burda da takilcam hem tedavi asamasini burda herkes ayni donemde gecircek
Valla bizim is yine karisti 22 agustosda baslicaktik yine cikmaza girdim ben belli degilileri de atilavbilirseninki nezaman canim bizimkide agustosa gider diye tahmin ediyorum .herseyin hayirlisi olsun inşallah
Hoşgeldin canim inşallah tedavin başarılı olurMerhaba arkadaslar boyle bir topic actiginiz icin Allah razi olsun bizdede sperm azligi var hareket de biraz dusuk asilama denedeik haziranda tutmadi agustosta ilk tüp bebegi denicez insallah bülent tırasa gitmeyi düsünüyoruz ama sizin bilginiz varmi doktor nasil ben genelde iyi yorumlar okudum. Benden de hormon testleri istedi fsh lh ts falan ama ohs amh testleri ne onlari ilk defa burda gordum burdaki arkadaslarda
Merhaba canm. Tedvin hayırlı olsun. Amh senin yumurta durumunu belirliyor. Bazen doktorlar kontrolde iyi durumdalarsa istemiyor galiba. Ben yanlış hatırlamıyorsam adetimin 3.günü kan vermiştim o şekilde çıkan rakama göre değerlendirme yapılıyor. 1 ile 13 arası normal kabul ediliyor diye biliyorum. Benim 8 küsur çıktı bu demek oluyor ki çok yumurtam oluşuyor. Tüp bebekde ilaçlarla sayı daha da arttırılınca fazla yumurtadan dolayı ohss yani karında şişlik bulantı bazen karında su toplanmaya kadar gidiyor iş. Buda istenmeyen bir durum sağlık açısından. Ama korkma doktorlar durumuna göre ilaç dozlarını ayarlıyorlar. Bildiklerim bunlar umarım kafanı fazla karıştırmamışımdır :)Merhaba arkadaslar boyle bir topic actiginiz icin Allah razi olsun bizdede sperm azligi var hareket de biraz dusuk asilama denedeik haziranda tutmadi agustosta ilk tüp bebegi denicez insallah bülent tırasa gitmeyi düsünüyoruz ama sizin bilginiz varmi doktor nasil ben genelde iyi yorumlar okudum. Benden de hormon testleri istedi fsh lh ts falan ama ohs amh testleri ne onlari ilk defa burda gordum burdaki arkadaslarda
Merhaba canm. Tedvin hayırlı olsun. Amh senin yumurta durumunu belirliyor. Bazen doktorlar kontrolde iyi durumdalarsa istemiyor galiba. Ben yanlış hatırlamıyorsam adetimin 3.günü kan vermiştim o şekilde çıkan rakama göre değerlendirme yapılıyor. 1 ile 13 arası normal kabul ediliyor diye biliyorum. Benim 8 küsur çıktı bu demek oluyor ki çok yumurtam oluşuyor. Tüp bebekde ilaçlarla sayı daha da arttırılınca fazla yumurtadan dolayı ohss yani karında şişlik bulantı bazen karında su toplanmaya kadar gidiyor iş. Buda istenmeyen bir durum sağlık açısından. Ama korkma doktorlar durumuna göre ilaç dozlarını ayarlıyorlar. Bildiklerim bunlar umarım kafanı fazla karıştırmamışımdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?