2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah benimde sütüm olur ve bebeğimiz emer. Aksi durumları da çok okuyorum ve birazda üzülüyorum. Süt gelmediğinde mutlaka biberonu olsun ne olur ne olmaz diyorlar.inşallah dediğiniz gibi olurum
olur tabi sakin öyle şeyler düşünmeyin. Bu kadar kadınız süt gelmeyen olmadı. Ha bir kaç arkadaşımızın bebek memeyi reddetti emmedi o ayrı. Ama annenin sütü geliyor. Bazımızın doğar doğmaz. Bazısının da ertesi gün falan geldi. Sıkıntı olmuyor o konuda yani hormonel olarak otomatik gelişen bir şey. Bebek emdikçe ve sağdıkça artıyor işte.

Merhaba tecrübeli anneler:) ben de Allah nasip ederse temmuz annesi olacağım. Sizler çok tecrübelisiniz bilgilerinize de ihtiyacım olacak. Yenidoğan emzik biberon ve bebek arabası önerilerinizi bilmek isterim. Benim şahsi aracım yok eşimin var o yüzden ne tür bebek arabası önerirsiniz bana?
Bebek arabası bizim chicco lite way plus önermem. Başka bir marka önerilen travel system alabilirsiniz. Ana kucağını bebeği hastaneden çıkarırken de kullanırsınız. Daha sonrası için bebek 9 aylık olduktan sonra falan Besafe izi comfort aldık. Ondan baya memnunuz.

Sağlıkla gelsin bebeğiniz geri kalan her şer teferruat.

Bebek arabası bizim chicco lite way plus önermem. Başka bir marka önerilen travel system alabilirsiniz. Ana kucağını bebeği hastaneden çıkarırken de kullanırsınız. Daha sonrası için bebek 9 aylık olduktan sonra falan Besafe izi comfort aldık. Ondan baya memnunuz.

Sağlıkla gelsin bebeğiniz geri kalan her şer teferruat.
Chicco dan neden mennun kalmadınız ben hafif rahat bişi istiıyordum mesela

Buyumez mi pasa masallah. Kiz cok sevindim adaş valla. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin. Rabbim guzel yazilar yazsin ikisinede, hepimizinkilere de..
Buyumez mi pasa masallah. Kiz cok sevindim adaş valla. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin. Rabbim guzel yazilar yazsin ikisinede, hepimizinkilere de..
amin canım heğsine hepsine inşallah

Tesekkür ederim inşallah. Travel sistemler agır ve yorucu oluyor mu peki?
ben sadece avm de kullandım arabayı baston bebek arabaları kadar hafif değil tabiki siz isterseniz genede gidin deneyin kullnın deneyin omlassa ben cok memnunum kendi bebek arabamdan yormuyor arhat ck ağır değil

X