- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Napak biz de hamileyiz işte :))Ay sellam gençlik. Nörüyonuz ? Canım sıkıldı bi iş atayım dedım size
Büyüttün mü paşayı tubiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napak biz de hamileyiz işte :))Ay sellam gençlik. Nörüyonuz ? Canım sıkıldı bi iş atayım dedım size
Sağlıkla kucağına al canım :). Kızı da oğlanı da tatmış olacaksın ne güzel.goooody , kızlaar bu sefer de oğlumuz geliyormuş Allahın izniyle :))
olur tabi sakin öyle şeyler düşünmeyin. Bu kadar kadınız süt gelmeyen olmadı. Ha bir kaç arkadaşımızın bebek memeyi reddetti emmedi o ayrı. Ama annenin sütü geliyor. Bazımızın doğar doğmaz. Bazısının da ertesi gün falan geldi. Sıkıntı olmuyor o konuda yani hormonel olarak otomatik gelişen bir şey. Bebek emdikçe ve sağdıkça artıyor işte.İnşallah benimde sütüm olur ve bebeğimiz emer. Aksi durumları da çok okuyorum ve birazda üzülüyorum. Süt gelmediğinde mutlaka biberonu olsun ne olur ne olmaz diyorlar.inşallah dediğiniz gibi olurum
Bebek arabası bizim chicco lite way plus önermem. Başka bir marka önerilen travel system alabilirsiniz. Ana kucağını bebeği hastaneden çıkarırken de kullanırsınız. Daha sonrası için bebek 9 aylık olduktan sonra falan Besafe izi comfort aldık. Ondan baya memnunuz.Merhaba tecrübeli anneler:) ben de Allah nasip ederse temmuz annesi olacağım. Sizler çok tecrübelisiniz bilgilerinize de ihtiyacım olacak. Yenidoğan emzik biberon ve bebek arabası önerilerinizi bilmek isterim. Benim şahsi aracım yok eşimin var o yüzden ne tür bebek arabası önerirsiniz bana?
Chicco dan neden mennun kalmadınız ben hafif rahat bişi istiıyordum meselaBebek arabası bizim chicco lite way plus önermem. Başka bir marka önerilen travel system alabilirsiniz. Ana kucağını bebeği hastaneden çıkarırken de kullanırsınız. Daha sonrası için bebek 9 aylık olduktan sonra falan Besafe izi comfort aldık. Ondan baya memnunuz.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz geri kalan her şer teferruat.
benimki chicco travel si,stem bebek arabası pusetli ben çok memnunum modelne kullnaımına göre değişiyor memnuniyet sağlıcakla alın kucağınızaChicco dan neden mennun kalmadınız ben hafif rahat bişi istiıyordum mesela
oo süper pipili geliyor ne güzel bi,r haber hem sevda kuşu hemde pipili canım ikisininde tadını alıcaksıngoooody , kızlaar bu sefer de oğlumuz geliyormuş Allahın izniyle :))
Sağlıkla kucağına al canım :). Kızı da oğlanı da tatmış olacaksın ne güzel.
oo süper pipili geliyor ne güzel bi,r haber hem sevda kuşu hemde pipili canım ikisininde tadını alıcaksın
Chicco dan neden mennun kalmadınız ben hafif rahat bişi istiıyordum mesela
Buyumez mi pasa masallah. Kiz cok sevindim adaş valla. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin. Rabbim guzel yazilar yazsin ikisinede, hepimizinkilere de..Napak biz de hamileyiz işte :))
Büyüttün mü paşayı tubiş :)
Buyumez mi pasa masallah. Kiz cok sevindim adaş valla. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin. Rabbim guzel yazilar yazsin ikisinede, hepimizinkilere de..
amin canım heğsine hepsine inşallahBuyumez mi pasa masallah. Kiz cok sevindim adaş valla. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin. Rabbim guzel yazilar yazsin ikisinede, hepimizinkilere de..
goooody , kızlaar bu sefer de oğlumuz geliyormuş Allahın izniyle :))
Sağol canım :) Allah sizin de gönlünüze göre versinmasallah ne mutlu ikisininde tadina varmak saglicakla buyusunler
Guli kiz sana beybi şovır yapçam azıcık karnın çıksın damasallah ne mutlu ikisininde tadina varmak saglicakla buyusunler
yakiniz artik yapalimGuli kiz sana beybi şovır yapçam azıcık karnın çıksın da
Balon patlatıyorlar değil mi:) ben de dedim eşime eve giderken sevdoşa pepeli balon alakım diye de çıkışta unutturdu almadıyakiniz artik yapalim
yeni cikmis cinsiyet partisi de yapiliyomus duydun mu
Duydum duydum onun icin senin bilmemen gerekgerekiyo amaaayakiniz artik yapalim
yeni cikmis cinsiyet partisi de yapiliyomus duydun mu
Tesekkür ederim inşallah. Travel sistemler agır ve yorucu oluyor mu peki?benimki chicco travel si,stem bebek arabası pusetli ben çok memnunum modelne kullnaımına göre değişiyor memnuniyet sağlıcakla alın kucağınıza
ben sadece avm de kullandım arabayı baston bebek arabaları kadar hafif değil tabiki siz isterseniz genede gidin deneyin kullnın deneyin omlassa ben cok memnunum kendi bebek arabamdan yormuyor arhat ck ağır değilTesekkür ederim inşallah. Travel sistemler agır ve yorucu oluyor mu peki?