2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne var ne yok kızlar?
MinikPiranha MinikPiranha cesur tugbacım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Mide bulantılarıyla başım dertte canım. Sevdada böyle değildim, yine öyle geçer sandım :KK43:

Sabah mide bulantısıyla uyanıyorum 6-7 gibi sevdaya kahvaltısını ettirirken fenalıklar basıyor 11-12 de açlıktan başım dönmeye başlıyor Allahtan sevda uyuyor o saatte zorla bir iki kraker atıyorum ağzıma kendime geliyorum.

12. Haftada biteceğini ümit ederek yaşıyorum, ne fena şeymiş.

Sorduğun için çok teşekkür ederim :’) sen nasılsın kız paşası nasıl.

Mide bulantılarıyla başım dertte canım. Sevdada böyle değildim, yine öyle geçer sandım :KK43:

Sabah mide bulantısıyla uyanıyorum 6-7 gibi sevdaya kahvaltısını ettirirken fenalıklar basıyor 11-12 de açlıktan başım dönmeye başlıyor Allahtan sevda uyuyor o saatte zorla bir iki kraker atıyorum ağzıma kendime geliyorum.

12. Haftada biteceğini ümit ederek yaşıyorum, ne fena şeymiş.

Sorduğun için çok teşekkür ederim :’) sen nasılsın kız paşası nasıl.
Ben iyi bilirim bulantıları çok fena oluyor ta Allah yardımcın olsun :KK43: kısa zamanda bitsin inşallah. Kızım da iyi hamdolsun. Biraz rahatsızlandık. İyiyüz şimdi ama anne olmak çok zormuş. Rabbim sağlıklı etsin de hepsi boş. Bu psikolojideyim. Evlat garip bir şeymiş. Her hastalanışında ben eriyorum sanki, bir şey gelse başına ölüp ölüp diriliyorum.
Anne sütü kolye tasarlamaya başladım bu arada eşimle beraber. Eşim kimyager olunca tabi :) onun telaşındayım aynı zamanda.

Ben iyi bilirim bulantıları çok fena oluyor ta Allah yardımcın olsun :KK43: kısa zamanda bitsin inşallah. Kızım da iyi hamdolsun. Biraz rahatsızlandık. İyiyüz şimdi ama anne olmak çok zormuş. Rabbim sağlıklı etsin de hepsi boş. Bu psikolojideyim. Evlat garip bir şeymiş. Her hastalanışında ben eriyorum sanki, bir şey gelse başına ölüp ölüp diriliyorum.
Anne sütü kolye tasarlamaya başladım bu arada eşimle beraber. Eşim kimyager olunca tabi :) onun telaşındayım aynı zamanda.
Allah şifa versin kuzuya canım. Öyle annelik köpeklik derlerdi inanmazdım.

Benim kese yanında kanama varmış ıstırahat ve progestan dedi dr. Dünden beti kullanıyorum. Mide bulantısı olsun da minnakıma bişey olmadın. Sevdayla ilgilenemiyorum bu süeçte bir tek o canımı sıkıyor.

Çok güzel bir haber bu :) inşallah bulabilirsiniz formülünü. Tyna tasarımdaki kadın çok uzun uğraşlar sonıcu bulmuştu. İlk müşterilerinden oluruz inşallah. Aklımda hep ama yaptıramadım daha.

Allah şifa versin kuzuya canım. Öyle annelik köpeklik derlerdi inanmazdım.

Benim kese yanında kanama varmış ıstırahat ve progestan dedi dr. Dünden beti kullanıyorum. Mide bulantısı olsun da minnakıma bişey olmadın. Sevdayla ilgilenemiyorum bu süeçte bir tek o canımı sıkıyor.

Çok güzel bir haber bu :) inşallah bulabilirsiniz formülünü. Tyna tasarımdaki kadın çok uzun uğraşlar sonıcu bulmuştu. İlk müşterilerinden oluruz inşallah. Aklımda hep ama yaptıramadım daha.
Hmm Allah şifalar versin cnm. Bir an önce toparlanırsın inşallah da esmer kuzuyla da ilgilenebilirsin. Allah kolaylık versin. Valla öyleymiş annelik. Ama bin şükür. İyi olsun da.
Bulduk tatlım formülünü. Yapmaya başladık bile. Ay ne güzel, senin anne sütü kolyeni yapmak da bana nasip olur belki :)
Screenshot_20171228-120824.png

Hmm Allah şifalar versin cnm. Bir an önce toparlanırsın inşallah da esmer kuzuyla da ilgilenebilirsin. Allah kolaylık versin. Valla öyleymiş annelik. Ama bin şükür. İyi olsun da.
Bulduk tatlım formülünü. Yapmaya başladık bile. Ay ne güzel, senin anne sütü kolyeni yapmak da bana nasip olur belki :)
Eki Görüntüle 2098233
Ayy canım yapmışsınız bile Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. Çekilişine de katıldım, çok arkadaşım yok olanı etiketledim:)

Çift taraflı olandan yaptırmak isterim Allahın izniyle, karnımdaki minnoşum ve sevdoşum için :)

Bunun için şimdiden süt sağıp dolaba atayım sevdoşun sütü hazır dursun:)

Ayy canım yapmışsınız bile Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. Çekilişine de katıldım, çok arkadaşım yok olanı etiketledim:)

Çift taraflı olandan yaptırmak isterim Allahın izniyle, karnımdaki minnoşum ve sevdoşum için :)

Bunun için şimdiden süt sağıp dolaba atayım sevdoşun sütü hazır dursun:)
Ayy tatlım ayıpsın tabi yaparım. Daha yeniyiz zaten. Ama başladık hayırlısıyla. Hem de fiyatlarımız uygun :))) uygun olmasa bile buradaki dostlardan isteyen olursa anne sütü kolye tabiki dost indirimi olurrr ❤️

kelebek.hill kelebek.hill canım konunu, yazdıklarını okudum. Önceden hep yapıcı şeyler yazmıştım evliliğinle ilgili. Ama şimdi diyorum ki boşa bu adamı. Dediğin gibi hiç bir işe yaramıyor. İlk dönem dedik, alışma süreci dedik, kendini toparlar dedik. Çocuk gelmiş 1 buçuk yaşına bu adam hala aynı. O terkedilmeyi hak ediyor. Sen ise bu muameleyi hak etmiyorsun.

Kendi eşimi düşünyorum. İlk zamanlar çok ayılıkları oldu ok. Ama işe başladıktan sonra yavaş yavaş düzeldi. Şimdi sağ olsun hiç bir şey yapamazsa mutfağa girer. Haftasonu ben çay demlerim masa falan hazırlamaya çalışırım efe bana çok yapıştığı için dur sen çocukla ilgilen gerisini ben halledeyim der mesela. Çocuğu hiç parka götürmedi demişsin. Gerekirse götürür bakkala giderken götürür hava alsın diye en azından. şimdilerde çocukle iletişimi de baya iyileşti.

Yani demem o ki bence boşan, hiç bir şey daha kötü olmayacak emin ol.

Suyum fazla.

Mide cebi önce görünmedi, incelerken incelerken su yutmaya başladı bebeğimiz, ufacık göründü sonra.
İstenilen düzeyde değil dedi doktor.

Durduk yere evham yaptıracak biri değil, normal olabilirmiş ama sindirim sistemi problemi de olabilirmiş.

Endişeleneyim mi dedim, "Endişelenme de, takibini yapalım." dedi, o "de"deki vurgu endişelen biraz demekti.

Hayırlısı.
Evhamlı oldum konu çocuk olunca.
Çok olmuş konu geçeli ama bebeğiniz doğdu mu sıkıntı oldu mu

Çok olmuş konu geçeli ama bebeğiniz doğdu mu sıkıntı oldu mu
Hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür.
Sonraki kontrollerde mide cebi göründü ama küçük olduğunu belirtti doktor hep.
Sebepsiz de olabiliyor demek ki.
Sizde durum nedir?
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız sizde.

Hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür.
Sonraki kontrollerde mide cebi göründü ama küçük olduğunu belirtti doktor hep.
Sebepsiz de olabiliyor demek ki.
Sizde durum nedir?
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız sizde.
Benimde küçük ve suyum çok fazla özofagus atrezili doğacak diyorlar doğar doğmaz ameliyat olacak diyorlar ben cerrah arıyorum şuan peki sizinde suyunuz çok aşırı fazla mıydı

Eki Görüntüle 2098233
Aaa canim senmisin bu hesaptaki,beni biliyorsun o zaman,burcu alp anac hesabim

Benimde küçük ve suyum çok fazla özofagus atrezili doğacak diyorlar doğar doğmaz ameliyat olacak diyorlar ben cerrah arıyorum şuan peki sizinde suyunuz çok aşırı fazla mıydı
Evet suyum fazlaydı ama size konulan teşhis ihtimallerden biri olarak söylendi bize, kesin denmedi.
Şekerin üstünde durdu doktor, çıkmadı.
Biz de hazırlıklıydık operasyon geçirmeye.
Size kesin mi dediler?
Çok var anne karnında problem varmış gibi görünüp de sonra hiçbir sıkıntısı olmadan dünyaya gelen bebek.
İnşallah sizinki de böyledir.
Sağlıcakla alın kucağınıza, güle oynaya.

Evet suyum fazlaydı ama size konulan teşhis ihtimallerden biri olarak söylendi bize, kesin denmedi.
Şekerin üstünde durdu doktor, çıkmadı.
Biz de hazırlıklıydık operasyon geçirmeye.
Size kesin mi dediler?
Çok var anne karnında problem varmış gibi görünüp de sonra hiçbir sıkıntısı olmadan dünyaya gelen bebek.
İnşallah sizinki de böyledir.
Sağlıcakla alın kucağınıza, güle oynaya.
Kesin denmedi olabilir dendi bana da cerrahımızı falan ayarladık bizde umarım benim bebeğimde sağlıklı doğar

X