2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
herkese merhaba 2.ci bebeler geliyormuş hadi hayırlısı olsun allah kurtarsın cok sevindim kardeş önemli tabiki ama iyicesaret
ben 2.ciyi düşünmüyorum kazara klamassam bakalım bizde büyüdük çok sinirliyiz elindekini fırlatıyor tokat atıyor ben çözemedim kızımı
sendrom diyoruz ama onlarda pek inancım kalmadı hepsniin ayrı bir karakteri vr iştahsız yemek secen hatta yemeyen bir kızçem var büyüyor
bu ara nezle olduk bakalım nası gecer cocuk hasta oldumu beng ergin bir anne oluyorum kzılar neyse öle işte

eylulmasal eylulmasal eski günlerdeki gibi sonradan gelip bir sürü sayfayı okumaya çabalıyor :) nasılsın geubumuzun son doğuranı:) büyüttün mü prensesini:)

Aynen Tuğba yakalamışsın beni:halay: uzun zamandır giremiyordum ya da okuyup okuyup bırakıyordum bu sefer son sayfaya ulaştım
Ben de napıyim büyüttüm oğlumu.. içindeyken anlamıyorum ama geriye bakınca ne kadar çabuk geçiyor zaman. Bebeklerimiz olmadan konuşmaya başlamıştık şimdi 1.5 yasına giriyorlar . Hatta 2. Gelenler bar aramızda.. hayırlı olsun senin de tugbacim saglikla al kucağına insallah..:KK37:

Aynen Tuğba yakalamışsın beni:halay: uzun zamandır giremiyordum ya da okuyup okuyup bırakıyordum bu sefer son sayfaya ulaştım
Ben de napıyim büyüttüm oğlumu.. içindeyken anlamıyorum ama geriye bakınca ne kadar çabuk geçiyor zaman. Bebeklerimiz olmadan konuşmaya başlamıştık şimdi 1.5 yasına giriyorlar . Hatta 2. Gelenler bar aramızda.. hayırlı olsun senin de kür e k al kucağına insallah..:KK37:
Çok teşekkr ederiiim :) bak sen benim adımı unutmamışsın ben senin bebeğin cinsiyetini unutmuşum:deli: kusura bakma:)

Annemler bizdeydi gidecekler o yüzden erkenden kalktım :/ sevdoş uyuyor hala. Tüm bebişlere ve annişlere Allah rahatlık versin 9 a kadar uyusunlar inşallah :KK200::KK200::KK200:

Günaydın kaderdaşlarım :)
Nasılsınız?
MinikPiranha MinikPiranha dan başka 2. yi düşünen yok galiba :)

Şu an tek başıma kahvaltı yapıyorum. Kızlar balkonda çığlık çığlığa oyun oynuyor. Hiç üşümüyor bu çocuk milleti :)

Evin her odasından oyuncak, kalem, defter, balon, mandal çıkıyor. Büfenin üstü kızımın dekor diye koyduğu oyuncaklarla dolu.
Derli toplu durması en fazla yarım saat. Komşu teyze "tüm odaları kilitle, tek odayı dağıtsınlar" diye akıl veriyor.
Ev sadece benim değil, onların da evi teyzecim diyorum, dinlemiyor :)

Birazdan kalkıp evi üstünkörü toplayıp kızımın okul kıyafetini ütüleyeceğim.

Görüşürüz başka topiklerde :)

Günaydın kaderdaşlarım :)
Nasılsınız?
MinikPiranha MinikPiranha dan başka 2. yi düşünen yok galiba :)

Şu an tek başıma kahvaltı yapıyorum. Kızlar balkonda çığlık çığlığa oyun oynuyor. Hiç üşümüyor bu çocuk milleti :)

Evin her odasından oyuncak, kalem, defter, balon, mandal çıkıyor. Büfenin üstü kızımın dekor diye koyduğu oyuncaklarla dolu.
Derli toplu durması en fazla yarım saat. Komşu teyze "tüm odaları kilitle, tek odayı dağıtsınlar" diye akıl veriyor.
Ev sadece benim değil, onların da evi teyzecim diyorum, dinlemiyor :)

Birazdan kalkıp evi üstünkörü toplayıp kızımın okul kıyafetini ütüleyeceğim.

Görüşürüz başka topiklerde :)
Ooo doğum yapmış olan bile var grillcim ama girmiyorlar pek heralde sweet li bi rumuzu vardı.

Ben tıplamıyorum artık :KK70: misafirden misafire kalkıyorlar ortadan diğer zamanlar üzerlerinden arlıyorum :KK70:

Balkona serseydin ya sofrayı havalar çok soğuk değil demek ki. Burada yine kar yağdı her yer bem beyaz :)

Ooo doğum yapmış olan bile var grillcim ama girmiyorlar pek heralde sweet li bi rumuzu vardı.

Ben tıplamıyorum artık :KK70: misafirden misafire kalkıyorlar ortadan diğer zamanlar üzerlerinden arlıyorum :KK70:

Balkona serseydin ya sofrayı havalar çok soğuk değil demek ki. Burada yine kar yağdı her yer bem beyaz :)
Aynen üstünden atlıyorum ben de :)
Buraya hiç kar yağmadı hala.
Gündüz kısa kol, gece montla geziyor millet.

Balkonda sofra kurmaya yer yok ki.
Şişme havuz var ve içi oyuncak dolu :)

selam guzel agustos anneleri:anne:
bi zamanlar bu topikte yatar kalkardim :KK200: ozluyorum ama elif ile zaman gecirmekten giremez oldum :KK51:
imojilerini bile ozlemisim :KK19:
simdi yeni ogrendigim ikinci bebegime hamileyim :KK23: yine kostum buraya:KK68:
Oh maşallah canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Kasım annesi misin bu sefer

evet cok eskiden beri cocuklarim yas araliklari yakin olsun isterdim :deli: :KK70: simdi oturdugum yerde yardim edecek yakinlarim oldugu icin o da olsun istedik
Benim bu gebeliğim sıkıntılı geçiyor biraz uzak olmamıza rağmen snnem kvalidem teyzem dalan sırayla gelip bakıyorlar. İnşallah ihtiyaç duymazsın ama gerçekten büyük nimet akrabalarla yakın oturmak

Merhaba tecrübeli anneler:) ben de Allah nasip ederse temmuz annesi olacağım. Sizler çok tecrübelisiniz bilgilerinize de ihtiyacım olacak. Yenidoğan emzik biberon ve bebek arabası önerilerinizi bilmek isterim. Benim şahsi aracım yok eşimin var o yüzden ne tür bebek arabası önerirsiniz bana?

Merhaba tecrübeli anneler:) ben de Allah nasip ederse temmuz annesi olacağım. Sizler çok tecrübelisiniz bilgilerinize de ihtiyacım olacak. Yenidoğan emzik biberon ve bebek arabası önerilerinizi bilmek isterim. Benim şahsi aracım yok eşimin var o yüzden ne tür bebek arabası önerirsiniz bana?
Merhaba,

Öncelikle emzik, biberon önermem. Onun yerine mucizevi bir şey önerebilirim meme :)
Araç koltuğunu bılemiciimm. Fakat bebek arabası travel sistem önerir arkadaşlar sanırım.

Bol bol emzirmeli günleriniz olsun.. Çocuğunuz devamlı emmek isteyecek, uyumayacak, uyusa bile kısa sürecek. Her vıkladığında dayayın bebeğinize memenizi. Sık sık emzirirseniz hem sütünüz artar, hemde bebiş güzel kilolar sağlıklı kilolar alır. Ben şahsen ilk 30 gün harici ne mama ne de biberon emzik verdim. İlk 30 gün sarılık oldu vs. tecrübesizlikten vermek durumunda kaldım ama. İkinci bir bebeğim olursa sarılık riski yoksa kesinlikle vermem meme candır, baldır, aşktır :KK70:

Merhaba,

Öncelikle emzik, biberon önermem. Onun yerine mucizevi bir şey önerebilirim meme :)
Araç koltuğunu bılemiciimm. Fakat bebek arabası travel sistem önerir arkadaşlar sanırım.

Bol bol emzirmeli günleriniz olsun.. Çocuğunuz devamlı emmek isteyecek, uyumayacak, uyusa bile kısa sürecek. Her vıkladığında dayayın bebeğinize memenizi. Sık sık emzirirseniz hem sütünüz artar, hemde bebiş güzel kilolar sağlıklı kilolar alır. Ben şahsen ilk 30 gün harici ne mama ne de biberon emzik verdim. İlk 30 gün sarılık oldu vs. tecrübesizlikten vermek durumunda kaldım ama. İkinci bir bebeğim olursa sarılık riski yoksa kesinlikle vermem meme candır, baldır, aşktır :KK70:
İnşallah benimde sütüm olur ve bebeğimiz emer. Aksi durumları da çok okuyorum ve birazda üzülüyorum. Süt gelmediğinde mutlaka biberonu olsun ne olur ne olmaz diyorlar.inşallah dediğiniz gibi olurum

X