2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar hasta bebişlere şifa bebeği yaramaz annelere sabır diliyorum :))
:nazar:
Sürpriiiz... ben tekrar hamileyim. :)

Bu sabah öğrendim, Eylül annesiyim bu sefer nasip olursa. Öpüyoruz kızçem, karnımdaki minnakım ve ben ::-*:

Ayy ne mutlu size Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bı kaç gün önce duymuştum hamile olduğunu tebrik etmek için geldim peşine sıralanmışlar maşallah :anneadayı::anneadayı: Giremiyorum foruma valla özlemişim buraları:KK200:

Kızlar bnde 2016 ağustos annesiyim 2.gelio ve ikiz görünüyo ne düşünüyorsunuz :rolleyes::rolleyes: ay bi yandan çok mutluyum bi yandan tirsiyom.güzel allahım sabRini verir insallah :KK19:

Ayy hem de ıkız:KK200::nazar: maşallah sağlıcakla gelsinler.

Merhabalar herkese. >Bende 2016 Ağustos annesiydim yine 2018 ağustos annesi olacağım allahım izin verirse. Çok zor olacak küçük çocuklarımızla ama allahım kolaylık verir inşallah.
Aminn ikisi bir aradan çıkıverir:halay: sağlıcakla inşallah:nazar:

Amaninn ..yeniden hamile olan tum annisleri kutluyorum .yalniz değilmişim:)28 haftalık oldum ben yine top gibi yuvarlanmaya başladım .Allah hepimize kolaylik versin:)
Oy maşallah size ilk sırayı sen çektin demek ki :))saglicakla gelsin

Merhabalar herkese. >Bende 2016 Ağustos annesiydim yine 2018 ağustos annesi olacağım allahım izin verirse. Çok zor olacak küçük çocuklarımızla ama allahım kolaylık verir inşallah.
Maşallah canım Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah:)

Zor olacağı kesin :) ben en çok birbirlerine arkadaş olurlar fikrini seviyorum. Allah uyandırmasın:)

Amaninn ..yeniden hamile olan tum annisleri kutluyorum .yalniz değilmişim:)28 haftalık oldum ben yine top gibi yuvarlanmaya başladım .Allah hepimize kolaylik versin:)

Hoşgeldin canım maşallah siz büyümüşsünüz bayağı cinsiyeti ne ne zaman doğım tarihi bize daha çok var :) hareketlerin kısıtlandı mı minnakına ayak uydurabilşyor musun. Masa tepelerinde dolaşıyor benim kızım biraz ağırlaşınca neler bekliyor bizi anlatsana niraz :p

Kimler nerde nasil ne yapiyor....

Bizim alp afacanin afacan babasi. :rapci:
Merhaba burcuu :))

Biz iyiyiz şükür, sanırım o 2 yaş sendromu bize de erken geldi, kendini yere atmak yok ama herşeyden mutsuz ne istesiğini kendisi de bilmiyor. Bazen çok mutlu gelip öpücüğe boğuyor bazen eline kendi oyuncak süpürgesinin hortumunu alıp oraya buraya şiddet uyguluyor bişeyleri kırıyor. Babası da ben de böyle saçma şeyler yapan insanlar değiliz yaptıkça kızıyorum oradan pekiştirdi sanırım.

Alp kuzuyu öp yerimize:)

Günaydın kızlar size bi konu hakkında fikir danışmak istiyorum.Ben sağlık sektöründe çalışıyorum şu an 24/72 nöbet sisteminde çalışıyorum yani 24 saat nöbet tutup 3 gün evde kalıyorum. Nöbete gittiğim günler eve kız geliyor babası gelinceye kadar oğlumla kalıyor sonra akşamda babasıyla birlikte kalıyor. Acaba diyorum böyle haftada 2 gün 24 saat bırakmak mı daha iyi yoksa normal mesaiye geçip sabah 8 akşam 4 çalışmak mı iyi bilemiyorum
Merhaba canım:)

Ben gece uykusuzluğuna asla dayanamam, bebeğin uyku düzeni de anneninkine benziyor doğumdan sonra bilirsin. Senin yerinde olsam gündüze geçerim.

Bebeğinin bu olayı idrak edebileceğini zannetmiyorum. Anne üç gün evde dördüncü gün hiç gelmiyor falan.

Bir düzeniniz olsa her akşam annenin geleceğini bilir. Benim fikrim bu yönde. Artılarını eksilerini sen daha iyi bilir ölçer tartarsın tabiki. En hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.

Ayy ne mutlu size Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bı kaç gün önce duymuştum hamile olduğunu tebrik etmek için geldim peşine sıralanmışlar maşallah :anneadayı::anneadayı: Giremiyorum foruma valla özlemişim buraları:KK200:

Teşekkür ederim canım aminn :dua: hepimize inşallah :dua:

Yalnız olmadığıma çok sevindim bende:)

Ayy hem de ıkız:KK200::nazar: maşallah sağlıcakla gelsinler.

Aminn ikisi bir aradan çıkıverir:halay: sağlıcakla inşallah:nazar:

Oy maşallah size ilk sırayı sen çektin demek ki :))saglicakla gelsin

8525B342-52DA-43D8-947F-7E0B5741C718.jpeg

Suratsız çıktığına bakmayın kızçem şapkayı sevmiyor ondan bu asabiyet:)

Öpüyoruz kardeşleri teeek tek

Merhaba canım:)

Ben gece uykusuzluğuna asla dayanamam, bebeğin uyku düzeni de anneninkine benziyor doğumdan sonra bilirsin. Senin yerinde olsam gündüze geçerim.

Bebeğinin bu olayı idrak edebileceğini zannetmiyorum. Anne üç gün evde dördüncü gün hiç gelmiyor falan.

Bir düzeniniz olsa her akşam annenin geleceğini bilir. Benim fikrim bu yönde. Artılarını eksilerini sen daha iyi bilir ölçer tartarsın tabiki. En hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.
Sağol canım çok teşekkür ederim benimde kafam karışık dediğin gibi uykusuzluk tüm düzenimi bozdu. Artık gündüze geçmeyi deneyecem büyük ihtimalle

Hasta oldum :KK66: işi garantiye almak için bu ay doğum kontrol hapı kullanacam. Aslında biraz icimde kararsizlikta var acaba olsun mu diyorum
Çalışmaya başladın mı, başlamadıysan şimdi olsa 2 yıllık iznin dolmadan yeni minnoş doğar onu da büyütür başka çocuk istemiyorsan sonrasında rahat edersin :KK70:

Evet herkes bana benzetiyor cadıyı:)

Çalışmaya başladın mı, başlamadıysan şimdi olsa 2 yıllık iznin dolmadan yeni minnoş doğar onu da büyütür başka çocuk istemiyorsan sonrasında rahat edersin :KK70:

Evet çalışıyorum bi 6 Ay falan oldu. Işte bi yandan da öyle düşünüyorum olsun bu arada oğlum da buyur sonra bi kız tutarım ikisine bakar falan :KK51:

Hayirli olsun gebelik :) bulanti halsizlik varmi sizde de :KK43:

Amaniiiiiiiin biz yokken neler olmusss :) hamile olan cesur arkadaslarimi tebrik ediyorum alinlarindan öpüyorum ziraaaa ben cesaret edemiorum ikinci bebis icin babamiz pek hevesli simdi yapalim desem cok sevinir ona hava hos cunku kim ne derse desin annenin aldigi yukun en fazla yuzde 10 unu alio babalar onlar icin rahat tabi yapilsin dogsun bakilsin bebeler zorlugu ceken anneler. Kardes sahibi olmanin cok guzel bisey oldugu biliorum cocugumunda kardesi olsun isterim ama suanda yapmak ve yapmamak arasindaki ince cizgide beklemekteyim bi yandan da olursa cok yas farki olmasin diyorum bakalim kismet .
Bizim zeyno cok yoruyo asiri hareketli bi cocuk babasi gibi yerinde duramiyor şöyle oturup bi iki dk oyuncaklariyla oynadigini gormemisimdir cikabildigi her yuksek yere cikio duz yolda bile kostur kostur yuruo ve surekli dusuyo daha 2 gün once sehpanin ustune düştü kosesine denk geldi burnu hem distan hem icten yaraladi burnunu zor durdurduk kanamasini resmen ayda bir keisn hastanedeyiz bu yaralanmalardan dusmelerden 2 yas sendromu da basladi cok gerekliymis gibi erkenden geldi :) istedigi olmayinca atio kendini yere kafasini geriye atio resmen ufak capli sinir krizi geçirio cocuk Rabbim hepimize kolayliklar versin kizlar zor buyuyo cocuklar saglikla buyusunler de cekeriz biz her seylerini .

Halsizlik var. Sürekli uyuma isteği. Bazı kokulara karşı da hassasiyet. Rn sevdiğim yumuşatıcı kokusundan nefret ettim balıktan tiksindim falan.

Sizin kötü mü geçiyor, 12. Haftadan sonra daha rahat oluyor insan az daha sabır:)
Benim en belirgin şikayetim halsizliğim ayni günler içindeyiz merak ettim sizin nasil gectigini. Bulantim yok ama kolumu kaldiracak dermanim yok sürekli yorgun ve baş agrili geciyor bu dönemim. Saglikli olsun bebislerimiz insallah gecer elbet bu dönemlerde. 2018 agustos anneleri topigi var gelsene :)

Amaniiiiiiiin biz yokken neler olmusss :) hamile olan cesur arkadaslarimi tebrik ediyorum alinlarindan öpüyorum ziraaaa ben cesaret edemiorum ikinci bebis icin babamiz pek hevesli simdi yapalim desem cok sevinir ona hava hos cunku kim ne derse desin annenin aldigi yukun en fazla yuzde 10 unu alio babalar onlar icin rahat tabi yapilsin dogsun bakilsin bebeler zorlugu ceken anneler. Kardes sahibi olmanin cok guzel bisey oldugu biliorum cocugumunda kardesi olsun isterim ama suanda yapmak ve yapmamak arasindaki ince cizgide beklemekteyim bi yandan da olursa cok yas farki olmasin diyorum bakalim kismet .
Bizim zeyno cok yoruyo asiri hareketli bi cocuk babasi gibi yerinde duramiyor şöyle oturup bi iki dk oyuncaklariyla oynadigini gormemisimdir cikabildigi her yuksek yere cikio duz yolda bile kostur kostur yuruo ve surekli dusuyo daha 2 gün once sehpanin ustune düştü kosesine denk geldi burnu hem distan hem icten yaraladi burnunu zor durdurduk kanamasini resmen ayda bir keisn hastanedeyiz bu yaralanmalardan dusmelerden 2 yas sendromu da basladi cok gerekliymis gibi erkenden geldi :) istedigi olmayinca atio kendini yere kafasini geriye atio resmen ufak capli sinir krizi geçirio cocuk Rabbim hepimize kolayliklar versin kizlar zor buyuyo cocuklar saglikla buyusunler de cekeriz biz her seylerini .
Teşekkür ederiz canıım:) güzelce düşün uzmanlar 2 ve öncesi 4 ve sonrası diyor ya şimdi ya 2 sene sonra.

Geçmiş olsun minnoşa en hareketli zamanları ben de bazen kızıma yetenediğimi düşünüyrum

Benim en belirgin şikayetim halsizliğim ayni günler içindeyiz merak ettim sizin nasil gectigini. Bulantim yok ama kolumu kaldiracak dermanim yok sürekli yorgun ve baş agrili geciyor bu dönemim. Saglikli olsun bebislerimiz insallah gecer elbet bu dönemlerde. 2018 agustos anneleri topigi var gelsene :)
Allah gç kuvvet versin. İlk bebek değil sanırım sizin de. Bilşyoruz az çok başımıza gelecekleri. Sağlık olsun her şey hallolur inşallah.

Eylül annelerindeyim ben:) pek hareketlenmedi daha bizim konu ama yakındır:)

X