- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Merhaba canım.23 haziranda kısmi zamanlı çalışmaya başladım.ilk gün çok ağladım.yavaş yavaş alıştım.bizim oğlan erken emeklemişti.erken sıraladı.tutunarak yürüyor,geziyor,karıştırıyor heryeri.zaptetmekte zorlanıyoruz.sabah yumurta peynir yiyor.kıymalı tavuklu ya da balikli sebze corbaları,tarhana,mercimek,pirinc corbalari,yogurt,keciboynuzu pekmezi yiyor.senin bebik nasıl?B Began @hayalimsin1 @fstch @neyapsam @samyeli112233 @ada_aras @Forever07 @ebisssss @MinikPiranha
@Ozge_b zeynep-ahmet @Pisikedii @eylulum2012 @Minnakas @sailorv @nilsutoprak @Pinaryilmazlar22 @gelinbuketi_gelintaci@advcte @ergu1507@eau03 @damlaaa007 @KuRDeLe84 @ErdeminE@Kubrah @yediveren14 @kelebek.hill @oslem_dr @gamzeli- @hiramabif @mengur@Gezginanneadayi89 @zeyno3838@tugbaka @kucukmeleklerim @siyahmiyah @inwerian @nymeria-burcu @nilada13 @incizynp61 @DLRBNC @DerinSuNaz @Happiness8080 @esinertugrul @giosadioss @hayalimm77 @iyilikmelegi @nurayca8729@nnrysr @sumeyra1990@TAROTTO @gzmhsn @Atlas okyanusu @rana62 @tamara61 @Mrs_turta @boncukaras @merym @xxxp @dormicum15 @zynpynrdg @karapisso @wesut@mfsni @suranaz@1234emremelek 1limonkokusu @eylulmasal@zinedila @goooody @Ysmn_d @mertur @anatkh018 @DraconianX@gozdeelveren @calamtykoma @tuem21@zakkumcicek @servey @mavidenizbebegim @hot_ice @kaftankef @Adananur @teacher1907 @RomaRoma @guymaz @Cell-inn @eylul.yn @Sevilay_ay @merveseher @bluetweety @tarcin10 @ytb @Tekduamsin @cetrina @Gzmsyf @birdirbir @AskInihan @hathor81 @sukkulent @_dea_ @88li @hemsire1995 @daisy3406 @kiana_ m.beauty @kelebek7977 @HilMa @nimet1 @yesilseven @gykm @tugder2 @ofelyaofi @mini_miki @DUYFER_2006 @markusantonyus @WestLife @izmirseferihisar @minciruk@handemustafa @La Lune @DiaryOfQ @caspe_r @-queen16- @Doguderin @nurr27 @miniktarlafaresi @loveagain @ymsrnv @DM0111 @dmtkn @agustosbocekleri @gravity @kaju80 @seyzen @haziranx @honeybee_34 @yasakhayal @ikizannesi2016 @muratinyasosu @sultanseda @gul_sek @Mehtapi @Kaswa_ @chnbnp @nazzeynepp @tugbayhan @Tugbarecep12 Doruk47 @elffth3 @nazeninim @sendenbendenbizden
Herkesi etiketlemeye çalıştım ama oldu mu bilmemm
Napıyorsunuz güzel anneler. Topiğimiz çok sessiz. Neler yapıyor bebekleriniz. Yürüyenler var mı? En sevdiği yemekler neler ,neler yapıyorsunuz bebişlerinize mamacıklar?