2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba arkadaşlar benim kızım 20 temmuz doğumlu hamileyken yazmıştım en son biz emekliyoruz daha yürüme yok kızım meyve ve eti çok seviyor anne diyor bilinçli olarak birşey istediğinde işaret parmağıyla gösteriyor aktivite masası ve hafıza kartlarıyla oynuyoruz gün içinde vaktimiz böyle geçiyor.

B Began @hayalimsin1 @fstch @neyapsam @samyeli112233 @ada_aras @Forever07 @ebisssss @MinikPiranha
@Ozge_b zeynep-ahmet zeynep-ahmet @Pisikedii @eylulum2012 @Minnakas @sailorv @nilsutoprak @Pinaryilmazlar22 @gelinbuketi_gelintaci@advcte @ergu1507@eau03 @damlaaa007 @KuRDeLe84 @ErdeminE@Kubrah @yediveren14 @kelebek.hill @oslem_dr @gamzeli- @hiramabif @mengur@Gezginanneadayi89 @zeyno3838@tugbaka @kucukmeleklerim @siyahmiyah @inwerian @nymeria-burcu @nilada13 @incizynp61 @DLRBNC @DerinSuNaz @Happiness8080 @esinertugrul @giosadioss @hayalimm77 @iyilikmelegi @nurayca8729@nnrysr @sumeyra1990@TAROTTO @gzmhsn @Atlas okyanusu @rana62 @tamara61 @Mrs_turta @boncukaras @merym @xxxp @dormicum15 @zynpynrdg @karapisso @wesut@mfsni @suranaz@1234emremelek 1limonkokusu 1limonkokusu @eylulmasal@zinedila @goooody @Ysmn_d @mertur @anatkh018 @DraconianX@gozdeelveren @calamtykoma @tuem21@zakkumcicek @servey @mavidenizbebegim @hot_ice @kaftankef @Adananur @teacher1907 @RomaRoma @guymaz @Cell-inn @eylul.yn @Sevilay_ay @merveseher @bluetweety @tarcin10 @ytb @Tekduamsin @cetrina @Gzmsyf @birdirbir @AskInihan @hathor81 @sukkulent @_dea_ @88li @hemsire1995 @daisy3406 @kiana_ m.beauty m.beauty @kelebek7977 @HilMa @nimet1 @yesilseven @gykm @tugder2 @ofelyaofi @mini_miki @DUYFER_2006 @markusantonyus @WestLife @izmirseferihisar @minciruk@handemustafa @La Lune @DiaryOfQ @caspe_r @-queen16- @Doguderin @nurr27 @miniktarlafaresi @loveagain @ymsrnv @DM0111 @dmtkn @agustosbocekleri @gravity @kaju80 @seyzen @haziranx @honeybee_34 @yasakhayal @ikizannesi2016 @muratinyasosu @sultanseda @gul_sek @Mehtapi @Kaswa_ @chnbnp @nazzeynepp @tugbayhan @Tugbarecep12 Doruk47 Doruk47 @elffth3 @nazeninim @sendenbendenbizden
Herkesi etiketlemeye çalıştım ama oldu mu bilmemm :KK70:

Napıyorsunuz güzel anneler.:KK49::KK49: Topiğimiz çok sessiz. Neler yapıyor bebekleriniz. Yürüyenler var mı? En sevdiği yemekler neler ,neler yapıyorsunuz bebişlerinize mamacıklar?
Merhaba canım.23 haziranda kısmi zamanlı çalışmaya başladım.ilk gün çok ağladım.yavaş yavaş alıştım.bizim oğlan erken emeklemişti.erken sıraladı.tutunarak yürüyor,geziyor,karıştırıyor heryeri.zaptetmekte zorlanıyoruz.sabah yumurta peynir yiyor.kıymalı tavuklu ya da balikli sebze corbaları,tarhana,mercimek,pirinc corbalari,yogurt,keciboynuzu pekmezi yiyor.senin bebik nasıl?

Çok geçmiş olsun B Began kuzucum iyileşir kısa sürede inşallah.. benim 11 aylık oğlum geçtiğimiz ay kırdı köprücük kemiğini, malesef yattığı yataktan uyanıp atlayabilcek olma ihtimalini düşünemedim cahilliğimden :KK43: çok şükür 2 haftada iyileşti kolunu bağladık hiç kıpırdatmadı. Hiç üzülme atlatır kolayca allahın izniyle:KK200:
Cok gecmis olsun canım.ben de oglumla yatıyorum doğdugundan beri.minikken hic dusurmedim.buyuyup benden once kalkmaya baslayınca bir kere indi yere.yatak alçak yere de puf minderler seriyordum bisey olmadı bari.

Gecmis olsun bebislerinize arkadaşlar cok yaramaz oldular artik bir saniye gozumuzu ayirsak bi is gelio baslarina benim kiz da cok düşüyor ayakta durma calismalarinda kafayi da bi yerlere vuruyor mutlaka ben de ondan korkuyorum uyuturken de kesinlikle karyolaa üstüne falan yatirmiorum kendim yaninda olsam bile cunku benim kiz aglayarak uyanan bi bebek degil uyanip kendi basina oynamaya basliyor hemen bu yüzden guvenemiyorum uyanamazsam diye .gecenlerde de m.beauty m.beauty nin oglu gibi benim kiz da bi asildi tirnagiyla burnuma kanatti bi guzel emzirirken oluyor boyle yaramazliklari dikkat etmek gerek :)

Kizlar bu arada ben doğumdan sonra sadece iki kez normal bir adet donemi geçirdim ondan sonrasinda hem periyodlar uzadi hem de dogru duzgun sokulmuyo 5 6 gunde toplasan bir pedin yarısını kirletemiyorum ve de hep kahve gibi geliyor boyle bi durum var mi yasayaniniz en son arife gunu hastalanmistim ama bikac damla kahve lekeyle gecti gitti dun baktim yine geliyor kahve leke 18 gun oldu daha

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar

Cok gecmis olsun canım.ben de oglumla yatıyorum doğdugundan beri.minikken hic dusurmedim.buyuyup benden once kalkmaya baslayınca bir kere indi yere.yatak alçak yere de puf minderler seriyordum bisey olmadı bari.

Allah razı olsun,geçti çok şükür. Aman ucuz atlatmışsın çok dikkat etmek lazım artık yerlerinde durmuyorlar

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar

Valla o herkesin durumuna göre değişir canım ama şahsi fikrim çok ara verince aynı şeyleri baştan yaşamak insanın gözünde büyüyor 3 yaşına geldiğinde düşünüyorum ben kısmetse tabii

Benim oğlum da tam öğütücü makina .Isırıyor suyunu emip tüküyüror.Çok fena valla bunlar

ay evet yaa elinde tutunca yürüyor benim oğlum da çok tatlı bişey yaa sürekli yürütmemi istiyor :KK70:
Maşallah iştahı çok iyi demek ki.Dişleri de mi sıkıntı etmedi kuzucuk valla kolların kopuyordur 14 kg ben 10 kiloyu kaldıramıyorum :KK70:

B Began Muhtemelen küçük bir kırıkmış ya da çatlakmış .Bebişler çabuk iyileşiyor.Maşallah ona çok geçmiş olsun

ThankfulNovember ThankfulNovember ahhh ahhh bi ben bi allah bilir nasıl taşıyorum.. yürüseler de biraz rahatlasak taşıma konusunda, o zaman en azından sadece peşinden koşucaz daha kolay:KK49:

Kizlar bu arada ben doğumdan sonra sadece iki kez normal bir adet donemi geçirdim ondan sonrasinda hem periyodlar uzadi hem de dogru duzgun sokulmuyo 5 6 gunde toplasan bir pedin yarısını kirletemiyorum ve de hep kahve gibi geliyor boyle bi durum var mi yasayaniniz en son arife gunu hastalanmistim ama bikac damla kahve lekeyle gecti gitti dun baktim yine geliyor kahve leke 18 gun oldu daha

Eğer hala emziriyosan şu süt koruyo dedikleri şey oldu sende sanırım annem söylemişti kimisi emzirmeyi bırakana kadar tam anlamıyla eski regl döngüsüne dönemiyomuş

Benim kızım 10 buçuk aylik çok tembel ne emekliyor ne yürüyor daha yani 10 15 gündür oturttuğumda etrafında dönüyor bide 8 aylıkken 2 dis çıkarttı. Sizlerin bebeği ne durumda merak ettim

X