2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar herkese iyi günler. Ben bu sene kismetse ağustos annesi olacağım.ikinci bebeğim ama kıyafet konusunda soru isaretleriim var. Ankara da yasiyorum bunu baz alarak, neler almam gerekir. Kısa kolu şeylere çok ihtiyaç olur mu acaba. Hastaneden çıkarken ince bir battaniyeyi mi sardiniz. Gebeligin son ayları nasıl geçti. Kizim nisanda dogdugundan gebelik rahat geçmiş sayılırdı. Bakalım bunun son aylar nasıl olacak.
Canım ben davul gibi ödemliydim,havalar inanılmaz sıcaktı,mahvoldum:KK43:
Ama kısa kollu hiç giydirmedim bebeğime .uzun kollu çıtçıtlı body ve alt giydirdim.hemen de eylül zaten sonrası.Ankarada da sanmıyorum daha sıcak olsun.yenidoğan sonuçta cıpcıbıl gezdiremedim,cesaret edemedim:)

Geçen salondaydı kızım banyoya gittim 3 5 dklık işim vardı. İpek normalde ağlar ama ağlamıyor şaşırdım sonra ıh ıhh diye sesler geliyor bir baktım banyonun kapısından, yanıma gelmiş. İlk kez bu kadar mesafe ile emekledi hızlanıyor sıpam :) maşallah.
Ayyyyy maşallah ne şaşırmıs heyecanlanmışsındır:)

Ya kızlar iki dizinin üstünde duruyor bizim oğlan küçük hüsamettin gibi,acayip hoşuma gidiyor:KK70:var mı öyle duran sizin bebiklerde?

geçmiş olsun ciddi bir düşme değildir inşallah ufak tefek düşe kalka büyüyecekler sakin ol
Kötüydü malesef :KK43: ama kızım iyi görünüyor İnşaAllah öyledir.
Bizim yatakta kızımla beraber yatıyorduk. Gece uyutmadı beni biraz uyuyalım diye. Benim yatağında sadece ayak ucu açık. Düşme olasılığı düşük yani. Kızım uyandı bende uyandım saate baktım. Sonra ben sızmışım yorgunlukla takırtısına uyandım. Allahım ne berbat bir durum. Gözümden gitmiyor. Hemen yüzünü yıkadım falan.

bir şey olmamıştır merak etme melekler korur onu; ama anne olarak tabi biz baya atlatamıyoruz durumu babası ile otururken yağızda gözümüzün önünde bir kez düştü koltuktan insan kendini suçlu hissediyor.

Bende sizi özledim ama bir ara burası çok tenha idi. Neva emekliyor dişi yok henüz. Blw tam gaz devam çok memnunum. Uyku sıkıntısı var bu ara bir de hiç pacamdan ayrılmıyor. Yere koysam başlıyor ağlamaya arada susup kontrol ediyor. Bakınca ağlamaya devam :anneadayı: 9 ay önce karnında idin şimdi beni kandırma peşindesin. Sıpa işte.:işsiz:

Ya kızlar iki dizinin üstünde duruyor bizim oğlan küçük hüsamettin gibi,acayip hoşuma gidiyor:KK70:var mı öyle duran sizin bebiklerde?
Cnm benim kizda oyle duruyor hatta muzik de varsa oynamaya baslior bi de cekmece karistirirken o sekil duruuor ama en komik hali bi yere tutunup ayaga kalktiginda birden seslendigimde telaslanip dusmesi:)

Bende sizi özledim ama bir ara burası çok tenha idi. Neva emekliyor dişi yok henüz. Blw tam gaz devam çok memnunum. Uyku sıkıntısı var bu ara bir de hiç pacamdan ayrılmıyor. Yere koysam başlıyor ağlamaya arada susup kontrol ediyor. Bakınca ağlamaya devam :anneadayı: 9 ay önce karnında idin şimdi beni kandırma peşindesin. Sıpa işte.:işsiz:
Hemen yüzünü yıkadım işte. Morarma yok. Gözde kayma yok. Kusmadı da şükür. Kontrol ettim. Ama ödüm çıktı.
Çok hareketlendi İpek teyzesi. Bi emekleyişi var sorma hedefe kilitleniyor vay ki vay.. 3.diş geldi dün patladı sonunda. 1 haftadır huysuzduk. Bizde hem blw hem geleneksel bir arada gidiyoruz. Kendi yemeye bayılıyor. Kaşık tutturdun mu Neva'ya? Saçları ne alemde sırma gibiydi :)

X