- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
Yalandan işte görünen yerlerikiz masallah ya esin supurup siliyorsa degerini bil walla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalandan işte görünen yerlerikiz masallah ya esin supurup siliyorsa degerini bil walla
Ahahaha aynılar:))benimde mememi emzik niyetine kullaniyor sabah kalkinca emdigi tarafim tutuluyor kaskati kesiliyor bir yanim baska tarafa donemiyorum bile:)
seninkide mi oyle :)Ahahaha aynılar:))
Ayy gece emmeleri ne zaman biteceksebenimde mememi emzik niyetine kullaniyor sabah kalkinca emdigi tarafim tutuluyor kaskati kesiliyor bir yanim baska tarafa donemiyorum bile:)
oda iyi kiz bizimki donunu bile yerlere atiyor :)oda oda onun kiyafetini topla toplayabilirsen:)Yalandan işte görünen yerleri
Sekizden beri memede bi de yan döndü koluma yatıp yerleşti..seninkide mi oyle :)
tok tutan biseyler versek de kar etmiyorAyy gece emmeleri ne zaman bitecekse
Yolarım onu sıkıysa hele bi yapsınoda iyi kiz bizimki donunu bile yerlere atiyor :)oda oda onun kiyafetini topla toplayabilirsen:)
ay cok bagimli olur oylede hic bi is yapaman ki:)Sekizden beri memede bi de yan döndü koluma yatıp yerleşti..
sanslisin kiz walla öp de basina koy:)coraplarini nerde cikariyorsa hicbirinin teki yokkkk:)Yolarım onu sıkıysa hele bi yapsın
Bence doymak için değil bu emmeleri.bırakmayalım diye sanıyorum ben.garanti mi görüyorlar nedir o zamantok tutan biseyler versek de kar etmiyor
Saçımı tarayamıyorum bazen düşün.ay cok bagimli olur oylede hic bi is yapaman ki:)
sanslisin kiz walla öp de basina koy:)coraplarini nerde cikariyorsa hicbirinin teki yokkkk:)
wc lavabo isini nasil yapiosun:)Saçımı tarayamıyorum bazen düşün.
bencede pisikolojiktir yaBence doymak için değil bu emmeleri.bırakmayalım diye sanıyorum ben.garanti mi görüyorlar nedir o zaman
Sagol canimBiz artık normal yemeklere geçtik tuzsuz tabiki. Mercimek çorbası favorimiz. Bezelye yemegi kabak dolması severek yediklerimiz. Sut alerjimiz geçmiş bu arada. Elma havuc kayisi bebe biskuvisi puresi öğlen yemegimiz. Artık yavaş yavaş günde dört defa ek gıdaya geçtik. Aralarda yine emiyor. Gece saat basi emmeye devam o yuzden çok uykusuzum.
Canim, doga bebek suyu neDoga bebek suyunu kim yazmıştı hatırlamıyorum. Ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun diyorum. Gün içinde bol bol su içiyor. Susayinca gu deyip şişenin başına gidiyor. Böyle pratik şeyler bulanlar paylassin insanın işini kolaylaştırıyor.
Gecmis olsun canimBugün inanmazsınız tırnağını burnuma soktu ve kan boşaldı burnumdan.bunu arada yapıyordu bu kez cok fena oldu.heryer kan oldu iki tane et şeklunde pıhtı düştü kanla beraber.çok şiddet gösteriyor bana:)biraz ateşi vardi dr.hafif enf.var dedi.kansızlık ta varmış o kadar yiyor herseyden halbuki
Salıncağa koyuyorum kakara kikiriyle bi de oyuncak beş on dakika oyalıyor onuwc lavabo isini nasil yapiosun:)
Cok korktum, minicik elleriyle tarumar etti beni.Senin kız da fena desene:))Gecmis olsun canim
Benim kizimda sacimi cekiyo, yuzumu turnakliyo