2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amaaan gidiyor işte bir şekilde. Kovdum onu yataktan, horlayıp uyandırıyorsun bebeğimi diye. Küstü gitti kaç gecesir ayrı yatıyor. Geçtiğimiz günletde doğumgünüydü hediye almadım marketten aldığım pastayla kutlayıverdim öylesine. Uzatsam uzar gider, boşveriyorum artık. Mutlu olmaya çalışıyorum. Ayrı şehire yanlız gitmemiştim yine eşimle gitmiştik ailesinin memleketine:)
Küçük kuzun mutluluk sebebin herşey olacağına varıyor bu da bir süreçtir zaman bakalım nasıl ilerleyecek?Biz zaten hep ayrıyız,okb hastasıyım ben asla ve kat a uyuyamam horultuda hem horluyor hem de offff yazarken kötü oluyorum böyle puf puuff diyor.Yigit te bensiz yatmıyor zaten.8de ağlamaya başlar yatarız arada uyanip yoklar meme arar emer hep böyleyiz.

Gezek seni :KK70: durdu mu bari düğünde. Bizim de bir arkadaşın düğünü var önümüzdeki aylarda korkuyorum gitmeye sesten korkar kızım diye
Evet bak sen deyince gark ettim.hergün sokaklardaydık biz.durmuyor evde diye cıktık hep .cok korktu müzikten cok agladı cok.mümkunse götürme derim.cok yoruldu oğluşum biraz da uzaktı malum istanbul trafik te vardı.

Küçük kuzun mutluluk sebebin herşey olacağına varıyor bu da bir süreçtir zaman bakalım nasıl ilerleyecek?Biz zaten hep ayrıyız,okb hastasıyım ben asla ve kat a uyuyamam horultuda hem horluyor hem de offff yazarken kötü oluyorum böyle puf puuff diyor.Yigit te bensiz yatmıyor zaten.8de ağlamaya başlar yatarız arada uyanip yoklar meme arar emer hep böyleyiz.
Canımıza minnet bizim de evlatlarla yatmak zaten:). Ben üzülüyorum ama gitmeyeydi iyiydi :KK70: dün akşam çağırdım yatağa şakayla karışık ama gelmedi.

Sen nasıl evericen bu oğlanı yahu:) onu düşündüm şimdi.

bebisler gunde kac kez uyuyor kizlar.ben ayagimda gunde 4 kere salliyorum.en fazla yarim saat anca uyuyor.sizlerin nasil uyku duzeni
Bizimki dogduğundan beri aynı gidiyor canım.yanıma yatırır meme verirsem yarım saat falan işte o da bir iki kez.salıncak gelmisti hediye bazen onda da kestiriyor yarım saat o kadar.akşam 8dedin mi yatıyoruz gözümün icine bakıp ağlamaya başlar 8de.

Evet bak sen deyince gark ettim.hergün sokaklardaydık biz.durmuyor evde diye cıktık hep .cok korktu müzikten cok agladı cok.mümkunse götürme derim.cok yoruldu oğluşum biraz da uzaktı malum istanbul trafik te vardı.
Havalar güzelleşti ben bile çıkarıyorum arada ki burada hala dağlar eteklerine kadar karla kaplı. Temiz hava alsınlar ciğerleri bayram etsin. Böyle böyle büyüyecekler kuzular:)

Kıyamam ona yahu, benim bile kafam kaldırmıyor o gürültyü minnacık bebeler nasıl rahat dursun.

Canımıza minnet bizim de evlatlarla yatmak zaten:). Ben üzülüyorum ama gitmeyeydi iyiydi :KK70: dün akşam çağırdım yatağa şakayla karışık ama gelmedi.

Sen nasıl evericen bu oğlanı yahu:) onu düşündüm şimdi.
Çok düşkün bana ben de ona.inanır mısın sadece iki kez kuaföre gittim o kadar.tek ayrılığımız bu.o da ben de duramıyoruz ayrı.ne olacak hep böyle gitmez dimi?:)

Ooo yine bizimki tembel kaldı desene :KK70:
Ayaklandıklarımda daha zor aslında :) ne de olsa ömür boyu yürüyecekler az biraz daha ootursunlarntoto üstğ:)

Benim kızım günde 2 ya da 3 kez uyuyor.

Sabah 9 gibi ilk uykusunu uyuyor öğlen 2 gibi ikinciyi bazen sonra uyumuyor bazen 6 gibi tekrar uyuyor. Süreleri de hep farklı bazen 2 saat uyanmadığı oluyor bazen 25 dk
masallah iki saat uyanmadigi oluyorsa super kiz her isini yaparsin:)

Bizimki dogduğundan beri aynı gidiyor canım.yanıma yatırır meme verirsem yarım saat falan işte o da bir iki kez.salıncak gelmisti hediye bazen onda da kestiriyor yarım saat o kadar.akşam 8dedin mi yatıyoruz gözümün icine bakıp ağlamaya başlar 8de.
ay masallah ya 8 de yatiyorsa sende aksamdan yemegini temizligini falan hep yaparsin

Çok düşkün bana ben de ona.inanır mısın sadece iki kez kuaföre gittim o kadar.tek ayrılığımız bu.o da ben de duramıyoruz ayrı.ne olacak hep böyle gitmez dimi?:)
18 yaşında kardeşim var hala da öyle gidiyor maalesef :KK43:

Annem her izin gününde kardeşimin yanına koşuyor evini temizliyor yemek yapıyor. Bir hafta gitmese arayıp sitem esiyormuş anneme sen beni sevmiyorsun diye :KK70:

18 yaşında kardeşim var hala da öyle gidiyor maalesef :KK43:

Annem her izin gününde kardeşimin yanına koşuyor evini temizliyor yemek yapıyor. Bir hafta gitmese arayıp sitem esiyormuş anneme sen beni sevmiyorsun diye :KK70:[/QUO
Hımmmmm bakalım biz nasıl oluruz.korkuyorum tepki çeken kişıliğini etkileyecek bir bağımlılıktan

Daha minnacık ama zamanı geldiğinde herşey rayına oturur inşallah:)

Ben de çok vericiyim kızıma karşı ama bir belgeselde izledim. Bir Kuş türü yavrusu uçabilecek zamana geldiğinde artık ona yem getirmiyor yavru yuvada bir zaman aç kalıyor. En sonunda açlığa dayanamayıp uçmayı deniyor ve böylece uçmayı öğreniyor.

X