2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben hiç olmadım daha

Benim de düzensiz canım, emziren annelerde olabiliyormuş
Sagolun kizlar ya saglik ocaginda hamilelik testi bile yaptirdim yani korkumdan:) cunku karnimin icinde biseyler oynuyor gibi oluyo gecenlerde yazmistim buraya ama buyuk ihtimal bagirsak hareketleri
Kizlar bisey daha soracaktim sabahtan beri sol gogsum agrio icten gibi ama durduk yere agrimio hareket edince bisey carparsa sanki ezik agrisi gibi sizce neden olabilir yuzustu yatiorum gece acaba ondan mi oldu yoksa baska bisey mi var

Sagolun kizlar ya saglik ocaginda hamilelik testi bile yaptirdim yani korkumdan:) cunku karnimin icinde biseyler oynuyor gibi oluyo gecenlerde yazmistim buraya ama buyuk ihtimal bagirsak hareketleri
Kizlar bisey daha soracaktim sabahtan beri sol gogsum agrio icten gibi ama durduk yere agrimio hareket edince bisey carparsa sanki ezik agrisi gibi sizce neden olabilir yuzustu yatiorum gece acaba ondan mi oldu yoksa baska bisey mi var
Bebisin sol göğsünü emmiyor olabilir mi canım

Mastit değil değil mi, üzerine yattığından olabilir canım ya da sütyenin de sıkmış olabilir bilemedim

Dişlerin hepsi tamamlandığında 32 olmuyo mu onu şeettiydim :)
Çok tatlisin valla beni gulumsettin sut dişleri 20 7 yasindan sonra onlar biz daha 1 tane göremedik of ya bizim kuzu ne zaman emeklicek ne zaman yurucek bu tembellikle otururken bile poposunu devirip yatıyor insan bu kadar mi babaya çeker of of offff

Çok tatlisin valla beni gulumsettin sut dişleri 20 7 yasindan sonra onlar biz daha 1 tane göremedik of ya bizim kuzu ne zaman emeklicek ne zaman yurucek bu tembellikle otururken bile poposunu devirip yatıyor insan bu kadar mi babaya çeker of of offff
Ahahahah vallahi bilmiyordum :KK70:

Bizimki de aynı tembel:) canları sağ olsun, akıllı bıdıklar yormuyorlar kendilerini.

Bak benim kızın babası soda içmiş şişesini koltuğun altına ittirmiş şişenin dibi gözüküyor :KK70: onu alıp çöpe atsa göbeği erir çünkü

Ahahahah vallahi bilmiyordum :KK70:

Bizimki de aynı tembel:) canları sağ olsun, akıllı bıdıklar yormuyorlar kendilerini.

Bak benim kızın babası soda içmiş şişesini koltuğun altına ittirmiş şişenin dibi gözüküyor :KK70: onu alıp çöpe atsa göbeği erir çünkü
Aynı bizimkini tarif etmişsin işten gelince bizimkini bulmak için kıyafetleri takip etmen yeterli nereye gittiği belli oluyor

Kızlar kan ilacı icirmeyen var mı? Ben düzenli pekmez içiyorum sayılır. Her günde yaklaşık 1 çay kaşığı tahin pekmez veriyorum bebise.test yaptırdıktan sonra mı başlasam.demir midesine ağır gelir diye başlamak istemiyroum ama kan eksikliği ciddi bir şey bunu goze alamiyorum offf ..fikirleriniz nedir?

Kızlar kan ilacı icirmeyen var mı? Ben düzenli pekmez içiyorum sayılır. Her günde yaklaşık 1 çay kaşığı tahin pekmez veriyorum bebise.test yaptırdıktan sonra mı başlasam.demir midesine ağır gelir diye başlamak istemiyroum ama kan eksikliği ciddi bir şey bunu goze alamiyorum offf ..fikirleriniz nedir?

Ben vermiyorum canım hergün 1 kasik pekmez veriyorum ama doktora sordum 10 aylik olunca test yaptiricaz bizimkini çok kötü kabiz yapmıştı bide parapen canımı sıktı vermek istemiyorum dedim doktora oda uzum pekmezi ver dedi kilosu iyi sonra bakariz dedi ben zaten test yapılmadan verilmesine karşıyım çünkü fazlası zehirlenme yapabiliyormus dikkat isteyen bir şey

Bizim doktorumuzda "8. ay dolunca test yapip dutuma gore verecegiz" dedi, canim.
Balik yagi verdi ama :KK66: ben henuz kullanmaya baslamadim, agir gelmesinden korktum. Baska balik yagi kullanan var mi acaba :KK64:

Ben vermiyorum canım hergün 1 kasik pekmez veriyorum ama doktora sordum 10 aylik olunca test yaptiricaz bizimkini çok kötü kabiz yapmıştı bide parapen canımı sıktı vermek istemiyorum dedim doktora oda uzum pekmezi ver dedi kilosu iyi sonra bakariz dedi ben zaten test yapılmadan verilmesine karşıyım çünkü fazlası zehirlenme yapabiliyormus dikkat isteyen bir şey
Şimdiye kadar hiç değerlerine baktirdiniz mi canim

Bizim doktor dıştan muayenesinde demir eksikliğine dair bi belirti yok, 9. ayda hemogramına bakılsın ona göre başlarız dedi bende vermiyorum canım.

Ek gıda bebek ne kadar istiyorsa o kadar olmalı az diye düşünme. O belirliyor.
Ben bir çok şeyi denedim ilk tek tek. Şimdi de karışımlar yapıyorum. Mesela, balkabağını haşlıyorum. Az miktarda tahin pekmez ceviz katıyorum. Kızıma özel balkabağı tatlısı :) haşladığım suyundan da koyuyorum. Ama hepsinin alerjenliğini denedim sen denemediysen dikkat et. Gün aşırı yumurta sarısı. Gerçi biz beyazına da başladık artık. Yumurta vermediysem öğlen yumurta sarısı ve kıyma kavuruyorum kızıma zeytinyağıyla. Pütürlülere de başladık. Her zaman kabul etmiyor gerçi.
Pırasa, havuç, brokoli, ıspanak, patates gibi sebzeleri çeşit çeşit karıştırıp irmikle pirinçle yada ince bulgurla çorba yapıyorum. Bazen cıvık bazen koyu. İkisine de alışsın diye. Annemin yaptığı tarhanam var. Tavuk suyuna mercimek çorbası favorimiz. Tavuk, et, kemik suyu kullanmaya çalışıyorum. Geçen ilk defa hindi eti de denedik. Balık da yedirmeye çalışıyorum. Bizden böyle. Ama herkes bizim gibi değil. Her dr başka şey söyleyebiliyor. Alerjenliğini bilmediğin şeyleri verme sakın. Bir de bi liste var alerjen gıdalar listesi ona da bakıyorum. Biraz da blw çalışıyoruz az buçuk. Şimdilik elhamdülillah. Ha bir de akşam yemeklerini az tuzlu falan yapıyorum. Kızımı da sofraya oturtuyorum alışsın diye isterse yemek yemek sıkıntı olmuyor.
Masallah afiyet olsun yarasin kuzucuga annesi Canim bende gecenlerde kofte denedim yemedi hatta kustu. Kiymayi fazla sevmedi heralde. Corbaya tavuk suyu kullaniyorum bende cok sukur onu seviyor. Sen corbalara et yada kiymada koyuyorsun arada heralde. Kuzucun o sekilde yiyebiliyormu kiymayi yada eti:kk77: Bende yapiyim diyorum ama midesi bulanir diye korkuyorumo_O Birde pirinc unuyla muhallebi yapan varmi kizlar. Ilk defa yapicam kismetse sutle. Bi sorun olmaz dimi.

Herkese merhabalar... Dua edenlere çok çok teşekkür ederim dün çok yorgundum giremedim hiç. Kızlar dün kan testinde alerji çıkmadı fakat deri de yapilan testte süt ürünlerine hassasiyet çıktı. Ayrica bir test daha yapıldı o hala sırtımızda 2. Günün sonunda cikartip resmini çekeceğim ve ertesi gün resmini çekeceğim. 10 nisana kadar kızımla bana süt ürünleri yasak. 10 nisanda tekrar gelicez hem çektiğimiz resimleri getiricez hem de yanimizda 1 su bardağı kaynatilmis soğutulmuş açık süt getireceğiz kızıma süt icireceklermis. 5-6 saat hastanede gözlem altında olacağız. Sonrasında hersey netlesecekmis.

Canim yuzustu yatmamaya calis, muhtemelen o yapmistir

Ben vermiyorum
Ferrum verdim, o gun sabaha kadar uyumadi, agladi, en zor gecelerimizden bir tanesiydi, kivraniyordu resmen
Domtor verme artik dedi vermiyorum, bende kan testi yapacam insallah, ona gore karar verecem
Aslinda ferromixi bir arkadas onermisti, doktor gerek yok dedi

X