- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Bugün kan vermeye gittim kimliğim annemde kalmıştı giriş yapmadılar perşembe gününe kaldı gebelik testin koyumuydu ben cuma c.tesi yaptım silik inşallah ikizleeim olur...İkiz :) inşallah istediğin gibi olur. Kan değerim adetimden bir gün sonra 478 çıkmıştı. Senin kaç çıktı
BöyleydiBugün kan vermeye gittim kimliğim annemde kalmıştı giriş yapmadılar perşembe gününe kaldı gebelik testin koyumuydu ben cuma c.tesi yaptım silik inşallah ikizleeim olur...
Benimki daha silikti testler sen adetten birgün sonra kan verdiğinde tam kaçtı ondan sonra artış nasıldı..?Böyleydi
478 di. Sonrasını hatırlamıyorum kaç gün sonra verdiğimi 2500 lerdeyken keseyi gördükBenimki daha silikti testler sen adetten birgün sonra kan verdiğinde tam kaçtı ondan sonra artış nasıldı..?
Ayy sağlıklıca kucağına alırsın inşallah kaçıncı haftada keseyi görsün peki478 di. Sonrasını hatırlamıyorum kaç gün sonra verdiğimi 2500 lerdeyken keseyi gördük
Canim sakin ol benim asilamam tutkadi ama ucuncu ayda kendiliginden oldu. Sanirim ilaclarin etkisi devam etti. O yuzden kalbini ferah tut relaks ol.bu dusuncelerden uzaklas en guzeli oyleCanim hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin bebisin insallah. Cok mutlu oldum inan. Darisi basima :)
Yok canim bende olmuyor; hamilelikten olacağını sanmıyorum bol su içmeye çalış istersenKızlar sizde boğaz kuruluğu oluyormu..?
Bende çok oluyo birde oruç tutuyorum miğde bulantısı başladı iyice bende sabah uykumdan bike uyandırdıYok canim bende olmuyor; hamilelikten olacağını sanmıyorum bol su içmeye çalış istersen
Canım çoook sevindim yaa hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah darısı bizeeee
Mide bulantısı berbat.. Benim hep akşamları oldu ama çareyi A101 de satılan zencefilli şekerlerde buldum bence dene gerçekten işe yarıyor. Şuan oruçlusun bol bol soğuk limon kolanyasi dök bileklerine uyumaya çalış canım. Rabbim kabul etsin inşallah orucunuBende çok oluyo birde oruç tutuyorum miğde bulantısı başladı iyice bende sabah uykumdan bike uyandırdı
Aşırı uykum var ama uyuyamıyorum bazen geçiyor tam rahatlıyor tekrar başlıyor olmadı bir deneyeyim evimin altında var A101...Kolanya kokusundan hoşlanmıyorum elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum..Mide bulantısı berbat.. Benim hep akşamları oldu ama çareyi A101 de satılan zencefilli şekerlerde buldum bence dene gerçekten işe yarıyor. Şuan oruçlusun bol bol soğuk limon kolanyasi dök bileklerine uyumaya çalış canım. Rabbim kabul etsin inşallah orucunu
ben de 4. haftadayım:) şişkinlik halsizlik dışında bir şeyim yok şükür... dört gözle keseyi görmeyi bekliyorummm. Siz ne aşamadasınız şu andaBende çok oluyo birde oruç tutuyorum miğde bulantısı başladı iyice bende sabah uykumdan bike uyandırdı
Bayramdan sonra doktoruma gidicem inşallah yarında kan vericem 3 gün geçti adetimideben de 4. haftadayım:) şişkinlik halsizlik dışında bir şeyim yok şükür... dört gözle keseyi görmeyi bekliyorummm. Siz ne aşamadasınız şu anda
Canım bugün 7. Günüm iyiyim çok şükür ara ara kasık ağrım var biraz da sarı akıntım var ama belirti aramamaya çalışıyorum çok üzülmiym diye bayramın 4. Günü kuzenimin düğünü var :)Canım haberler nasıl bugün 6. Gün mu aşılamanin
Doktor ne zaman test dedi :)
aynen benimde ilk:) salı günü adet günümdü:) pazartesi 83 çıktı hcg... inşallaha rtmıştır... bu da değişik bir süreçmiş. bende bayramdan sonraki hafta gideyim diyorumBayramdan sonra doktoruma gidicem inşallah yarında kan vericem 3 gün geçti adetimideşaka gibi geliyor çünkü bana
Miğde bulantısı felan olmadanda hamile olduğunu anlamıyor bence insan ilk bebişim tabi benimde telefonuma uygulama felan indirdim herhaftada ne oluyor okuyorun
yolu yarılamışsın:))) sarı akıntı bende olmamıştı aşılamada ve tutmadıCanım bugün 7. Günüm iyiyim çok şükür ara ara kasık ağrım var biraz da sarı akıntım var ama belirti aramamaya çalışıyorum çok üzülmiym diye bayramın 4. Günü kuzenimin düğünü var :)
Canım 29u regl tarihim o ara test yaparım inşallah olmazsam :)
Mide bulantısı berbat.. Benim hep akşamları oldu ama çareyi A101 de satılan zencefilli şekerlerde buldum bence dene gerçekten işe yarıyor. Şuan oruçlusun bol bol soğuk limon kolanyasi dök bileklerine uyumaya çalış canım. Rabbim kabul etsin inşallah orucunu
En iyisi canım benim bir düşüğüm var alttan bakıyorlar ilk zaman onun için istemiyorum inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz günler nasıl geçicekseaynen benimde ilk:) salı günü adet günümdü:) pazartesi 83 çıktı hcg... inşallaha rtmıştır... bu da değişik bir süreçmiş. bende bayramdan sonraki hafta gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?