• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

canım benim doktorum detaylı liste vermişti bana salam sosis sucuk kabuklu deniz ürünleri sakatatlar kesinlikle yasak içinde et bulunan çiğ köfte yasak et tam pişmiş olacak yumurtan iyi pişmiş olacak tavada yumurtayı unut. gazlı içecekler aburcubur yasak. ceviz badem tüket folik asit kullanıyorsan devam edeceksin. süt yumurta yoğurt bol bol tüket kurubakliyat sebze balık et ağırlıklı beslen.
folik asit ne kullanıyorsun

Kizlar merhabaa uZun yogun bir donemden aonra ben.nnnnnnn

Basaeusiz asilamadan sonra ucuncu ayda bugun dogal yoldan HAMİLE OLDUGUNU OGRENDİMMMMMMM... her sey hikayaymis.esimin az spermi vs ben bugun ok ben iptal hala idrak edemedim. Napicam ne dicem simdi : D @bir garip oblomov doktor bulayim ilk basta degil mi. Ve ne yemeliy icmwliyim yatdim edin banaaaa
Tatlım tebrik ederim çok sevindim:)) bak kafam çok dağıldı demiştin en son konuştuğumuzda bence etki eden o oldu. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına insallahh

Basaeusiz asilamadan sonra ucuncu ayda bugun dogal yoldan HAMİLE OLDUGUNU OGRENDİMMMMMMM... her sey hikayaymis.esimin az spermi vs ben bugun ok ben iptal hala idrak edemedim. Napicam ne dicem simdi : D @bir garip oblomov doktor bulayim ilk basta degil mi. Ve ne yemeliy icmwliyim yatdim edin banaaaa
Canım çoook sevindim yaa hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah darısı bizeeee :anneadayı::KK200:

Canım daha çok erken adet günü yapılınca bile çıkmadığı oluyor biraz daha sabret iki çizgiyi yakalayacaksin insallah

Ya canim ne bileyim o kadar cok istiyorum ve o kadar uzun zamandir bekliyorum ki artik sabrim tukendi sanirim. Cok takiyorum kafaya yine.

Canim hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin bebisin insallah. Cok mutlu oldum inan. Darisi basima :)

Merhaba kizlar. Oncelikle bu mubarek gunler hurmetine Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Benim sorum şu son adet tarihim 19 mayis. Duzenli iliski oldu 3 5 gun oncesine kadar. Son zamanlarda belimde kuyruk sokumumda cok agri var adet olacam dye korkuyorm. Kasiklarim agryor cnku :) dayanayip 2 gun once evde idrar testi yaptm negatif cikti.
Adetim 3 gun gecti bugun itibari ile.
Yarin gidip kan vericem. Gebelik varsa su asamada cikar mi kanda yoksa birkac gun daha bekliyim mi ?

Merhaba kizlar. Oncelikle bu mubarek gunler hurmetine Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Benim sorum şu son adet tarihim 19 mayis. Duzenli iliski oldu 3 5 gun oncesine kadar. Son zamanlarda belimde kuyruk sokumumda cok agri var adet olacam dye korkuyorm. Kasiklarim agryor cnku :) dayanayip 2 gun once evde idrar testi yaptm negatif cikti.
Adetim 3 gun gecti bugun itibari ile.
Yarin gidip kan vericem. Gebelik varsa su asamada cikar mi kanda yoksa birkac gun daha bekliyim mi ?
Çıkabilir istersen evde tekrardan bir idrar testi yap bazı gebelik testleri yanlış oluypr

Back