- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Yaa sen ne kadar güzel bi hamile ve anne olmuşsun maşallah canım yaa söylemeden geçemedim :) Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin bebeğinizle ömür boyu inşallah
bir garip oblomov
bir garip oblomov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sen ne kadar güzel bi hamile ve anne olmuşsun maşallah canım yaa söylemeden geçemedim :) Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin bebeğinizle ömür boyu inşallah
bir garip oblomov
İnşallah canım benim ❤❤canım çok teşekkür ederim inşallah sizlere de çok yakışacak hamilelik
Canim cok sevindim hayirlisi olsun insallah evet doktor bulmalisin canim. Ay birimiz daha hamile insallah darisi diger kizlarinda basinaKizlar merhabaa uZun yogun bir donemden aonra ben.nnnnnnn
Basaeusiz asilamadan sonra ucuncu ayda bugun dogal yoldan HAMİLE OLDUGUNU OGRENDİMMMMMMM... her sey hikayaymis.esimin az spermi vs ben bugun ok ben iptal hala idrak edemedim. Napicam ne dicem simdi : D @bir garip oblomov doktor bulayim ilk basta degil mi. Ve ne yemeliy icmwliyim yatdim edin banaaaa
Allahim yaa çoook sevindim inan mesajini görünce şok oldum. Rabbim saglikla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. En son konuştuğumuzda çok umutsuzdun. Rabbimden ümidini kestigin anda gönderdi melegini.Kizlar merhabaa uZun yogun bir donemden aonra ben.nnnnnnn
Basaeusiz asilamadan sonra ucuncu ayda bugun dogal yoldan HAMİLE OLDUGUNU OGRENDİMMMMMMM... her sey hikayaymis.esimin az spermi vs ben bugun ok ben iptal hala idrak edemedim. Napicam ne dicem simdi : D @bir garip oblomov doktor bulayim ilk basta degil mi. Ve ne yemeliy icmwliyim yatdim edin banaaaa
amin canım aminnnn:))) ben hala şoktayım. bakalım bundan sonrası sağlıklı olur inşallah. korkular kaygılar başka oldu bu kezAllahim yaa çoook sevindim inan mesajini görünce şok oldum. Rabbim saglikla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. En son konuştuğumuzda çok umutsuzdun. Rabbimden ümidini kestigin anda gönderdi melegini.
Arada girip bakmasam gormiycekmisim etiketle gelismelerden haber ver canım.
Yüce rabbim benim gibi evlat hasretini çeken herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah. Dua et benim için de tatlim.
Tabi bu sefer de keseydi kalp atışıydı diye telaş yapacaksın ama sakin ol stres yapma ki bebiş iyice tutunsun annesi.amin canım aminnnn:))) ben hala şoktayım. bakalım bundan sonrası sağlıklı olur inşallah. korkular kaygılar başka oldu bu kez
Hangi doktora gitsem su an beynim durdu cok degisik.bir ruh halindeyim . Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Burdakiler sakin paniklemeyin zamani gelince olacakkk
bir garip oblomov Urla ya gideceğim. orada kardeşimin eşinin doktoru var... hemşire gelinimiz. eşimde orayı istedi. Özel hastane gibi.... bugün doktora soracak haber verecek bana ne zaman gideyim diye:)))
beren20 aynen kardeşim.... şok halini atladamadım daha inşallahs ağlıklı olur.
83 çıktı:) Kemal Hocamı yoksa: ) o baya sert ama iyi bir hoca:)urla devlet hastanesi mi canım? kuzenim oraya gidiyordu ama en son doktor kovmaktan beter etmiş kızcağızı bende kendi hastanemi önerdim. senin tanıdığın varsa daha rahat edersin. kan değerin kaç çıktı canım?
83 çıktı:) Kemal Hocamı yoksa: ) o baya sert ama iyi bir hoca:)
bir garip oblomov bugün adet günüm:) cuma günü yerleşti çünkü bir damla pembe kan geldi :) dün kü sonuç 83,6
canım muhtemelen odur:) sertliğiyle meşhur ama iyi birisi:) ben de öyle tahmine diyorum ama eşim illah hemen gidelim diyor ben direniyorumD:valla tatlım adını bilmiyorum ama erkek olduğunu biliyorum.bayramdan sonra doktora gidersen hem keseyi hem kalp atışını duyabilirsiniz canım 3 temmuz gibi git bence
canım muhtemelen odur:) sertliğiyle meşhur ama iyi birisi:) ben de öyle tahmine diyorum ama eşim illah hemen gidelim diyor ben direniyorumD:
kızlar ben ne yiyeceğim ne içeceğim nelere dikkat edeyim:)