2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

folik asit ne kullanıyorsun

Tatlım tebrik ederim çok sevindim:)) bak kafam çok dağıldı demiştin en son konuştuğumuzda bence etki eden o oldu. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına insallahh

Canım çoook sevindim yaa hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah darısı bizeeee

Canım daha çok erken adet günü yapılınca bile çıkmadığı oluyor biraz daha sabret iki çizgiyi yakalayacaksin insallah

Ya canim ne bileyim o kadar cok istiyorum ve o kadar uzun zamandir bekliyorum ki artik sabrim tukendi sanirim. Cok takiyorum kafaya yine.

Canim hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin bebisin insallah. Cok mutlu oldum inan. Darisi basima :)

Merhaba kizlar. Oncelikle bu mubarek gunler hurmetine Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Benim sorum şu son adet tarihim 19 mayis. Duzenli iliski oldu 3 5 gun oncesine kadar. Son zamanlarda belimde kuyruk sokumumda cok agri var adet olacam dye korkuyorm. Kasiklarim agryor cnku :) dayanayip 2 gun once evde idrar testi yaptm negatif cikti.
Adetim 3 gun gecti bugun itibari ile.
Yarin gidip kan vericem. Gebelik varsa su asamada cikar mi kanda yoksa birkac gun daha bekliyim mi ?

Çıkabilir istersen evde tekrardan bir idrar testi yap bazı gebelik testleri yanlış oluypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…