- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
folik asit ne kullanıyorsuncanım benim doktorum detaylı liste vermişti bana salam sosis sucuk kabuklu deniz ürünleri sakatatlar kesinlikle yasak içinde et bulunan çiğ köfte yasak et tam pişmiş olacak yumurtan iyi pişmiş olacak tavada yumurtayı unut. gazlı içecekler aburcubur yasak. ceviz badem tüket folik asit kullanıyorsan devam edeceksin. süt yumurta yoğurt bol bol tüket kurubakliyat sebze balık et ağırlıklı beslen.
folik asit ne kullanıyorsun
Tatlım tebrik ederim çok sevindim:)) bak kafam çok dağıldı demiştin en son konuştuğumuzda bence etki eden o oldu. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına insallahhKizlar merhabaa uZun yogun bir donemden aonra ben.nnnnnnn
Basaeusiz asilamadan sonra ucuncu ayda bugun dogal yoldan HAMİLE OLDUGUNU OGRENDİMMMMMMM... her sey hikayaymis.esimin az spermi vs ben bugun ok ben iptal hala idrak edemedim. Napicam ne dicem simdi : D @bir garip oblomov doktor bulayim ilk basta degil mi. Ve ne yemeliy icmwliyim yatdim edin banaaaa
kesinlikle bende öyle düşündümmmm:)Tatlım tebrik ederim çok sevindim:)) bak kafam çok dağıldı demiştin en son konuştuğumuzda bence etki eden o oldu. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına insallahh
Canım daha çok erken adet günü yapılınca bile çıkmadığı oluyor biraz daha sabret iki çizgiyi yakalayacaksin insallahKizlar selam. Bugun tahmini olarak ovulasyonumun 10 ya 11. gunu.. Sabah test yaptim negatif. Sizce olsa silik de olsa cikar miydi testte?
Canım çoook sevindim yaa hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah darısı bizeeeeKizlar merhabaa uZun yogun bir donemden aonra ben.nnnnnnn
Basaeusiz asilamadan sonra ucuncu ayda bugun dogal yoldan HAMİLE OLDUGUNU OGRENDİMMMMMMM... her sey hikayaymis.esimin az spermi vs ben bugun ok ben iptal hala idrak edemedim. Napicam ne dicem simdi : D @bir garip oblomov doktor bulayim ilk basta degil mi. Ve ne yemeliy icmwliyim yatdim edin banaaaa
Canım daha çok erken adet günü yapılınca bile çıkmadığı oluyor biraz daha sabret iki çizgiyi yakalayacaksin insallah
Kizlar merhabaa uZun yogun bir donemden aonra ben.nnnnnnn
Çıkabilir istersen evde tekrardan bir idrar testi yap bazı gebelik testleri yanlış oluyprMerhaba kizlar. Oncelikle bu mubarek gunler hurmetine Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Benim sorum şu son adet tarihim 19 mayis. Duzenli iliski oldu 3 5 gun oncesine kadar. Son zamanlarda belimde kuyruk sokumumda cok agri var adet olacam dye korkuyorm. Kasiklarim agryor cnku :) dayanayip 2 gun once evde idrar testi yaptm negatif cikti.
Adetim 3 gun gecti bugun itibari ile.
Yarin gidip kan vericem. Gebelik varsa su asamada cikar mi kanda yoksa birkac gun daha bekliyim mi ?
Çıkabilir istersen evde tekrardan bir idrar testi yap bazı gebelik testleri yanlış oluypr
Aminn inşallah günler nasıl geçicek bilmiyorum vallahiTesekkurler canm. Sende saglikla kucagina alirsin bebisini insallah
Aminn inşallah günler nasıl geçicek bilmiyorum vallahi
Aminn inşallah , ederim canımm hiç merak etme inşallah sende tez zamanda haberi alırsınHayirla saglikla gecer insallah canm bizlerede dua et
Aminn inşallah , ederim canımm hiç merak etme inşallah sende tez zamanda haberi alırsın
5. Haftada gördüm. 6. haftada da bebekler vardı içindeKızlar kaçıncı haftada keseyi görmeye gittiniz ?
İkizmi ayyyy çok tatlı bende ikiz istitorum çook fazla5. Haftada gördüm. 6. haftada da bebekler vardı içinde
İkiz :) inşallah istediğin gibi olur. Kan değerim adetimden bir gün sonra 478 çıkmıştı. Senin kaç çıktıİkizmi ayyyy çok tatlı bende ikiz istitorum çook fazlainşallah bende bir an önce görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?