• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım hayırlı olsun, tayininiz hangi görev üzerine canım, kardeşim de adliyede memur da biz de sonuç bekliyoruz heyecanla :)
Rabbım hayırlısını nasıp etsn ıns canm.benm esımde adlıyede bızde tercıh yaptık beklıyorz buyuk ıhtımal temmuzun ılk haftası bellı olur ıns hakkımızda hayırlısı olsn.senden guzel haberler almak ıcın gırıyorm bakıyorm duamdasın ıns rabbım sanada guzel haberler almak nasıp etsn

yesa yesa canım nasıl gidiyor hamilelik? herşey yolunda mı?
@mervem-metem canım inşallah aşılaman tutmuştur. Rabbim hayırlı haberini duyursun.
bir garip oblomov bir garip oblomov oyy siz 20 haftalık mı oldunuz? maşallah süphanallah. bir de erkekmiş Rabbim korusun sakınsın. :nazar:

Ayyy canım kalbim nasıl çarptı

Kesin güzel. Haber diye geldim neyse o da olacak inşallah

Ben iyi canım Allaha Şükür normal bulantılar devam :)

canımsın. :KK200:
inşallah o mutlu haberi de veririm bir gün.
10 hafta olmuş bile zaman nasıl da geçiyor.
olsun olsun çok bekledin çekeceksin artık nazını bulantısını. :KK36:

@mervem-metem canım inşallah aşılaman tutmuştur. Rabbim hayırlı haberini duyursun.
bir garip oblomov bir garip oblomov oyy siz 20 haftalık mı oldunuz? maşallah süphanallah. bir de erkekmiş Rabbim korusun sakınsın. :nazar:
Amin canim :dua: Rabbim sana ve bekleyen herkese nasip etsin insallah hep dualarimdasiniz:KK200:

Ayy inşallah gönlü güzel arkadaşımm saol :) hamilesin sandım heyecanla etiketime tıkladım :) canım benim Rabbim hayırlısıyla bizim de yüzümüzü güldürür inşallah ❤❤❤

Vaay yesa yesa sen 10 haftalık mı oldun valla zaman ne çabuk geçiyor maşallah size ❤❤ cinsiyet heyecanı başlamıştır dimi :) var mı kız ya da erkek isteği :)

Rabbım hayırlısını nasıp etsn ıns canm.benm esımde adlıyede bızde tercıh yaptık beklıyorz buyuk ıhtımal temmuzun ılk haftası bellı olur ıns hakkımızda hayırlısı olsn.senden guzel haberler almak ıcın gırıyorm bakıyorm duamdasın ıns rabbım sanada guzel haberler almak nasıp etsn
İnşallah canım benim yaa hayırlısı olsun kardeşim istanbulda da bu tarafa memlekete tercih yaptı bi de düğünü var ağustosda ev eşya hiçbiri yok tayin belli olmadığı için :)

Aşılamanın 9. Günü bugün az kaldı inşallah tutmuştur canım ❤❤

Ayy inşallah gönlü güzel arkadaşımm saol :) hamilesin sandım heyecanla etiketime tıkladım :) canım benim Rabbim hayırlısıyla bizim de yüzümüzü güldürür inşallah ❤❤❤

ahh ne bekleyenim var ne kadar şanslıyım canlarım benim yesa da öyle sanmış ama şimdilik yok kuzum inşallah o da olur :dua::KK200: amin inşallah canım benim. Rabbim herkese hayırlı evlatlar müjdelesin.

İnşallah canım benim yaa hayırlısı olsun kardeşim istanbulda da bu tarafa memlekete tercih yaptı bi de düğünü var ağustosda ev eşya hiçbiri yok tayin belli olmadığı için :)

Aşılamanın 9. Günü bugün az kaldı inşallah tutmuştur canım ❤❤
Tek cıksın tayınıde ev esya bır ıkı haftada halledılır.bızde guney dogudayız ıc anadoluyu tercıh ettık.aılem orada ve burası gelısmıslık yonunden kotu hastanesı duzgun degıl bebıs geldıgı ıvın bızde ıns cıkarda gıderız dıye umuyoruz

Tek cıksın tayınıde ev esya bır ıkı haftada halledılır.bızde guney dogudayız ıc anadoluyu tercıh ettık.aılem orada ve burası gelısmıslık yonunden kotu hastanesı duzgun degıl bebıs geldıgı ıvın bızde ıns cıkarda gıderız dıye umuyoruz
Ayy inşallah canım yaa ne güzel olur rahat edersiniz her yönden bebişin mucizesiyle tayin de olur inşallah haberleşelim yine :) hayırlı bayramlar canım..

Canım hayırlı olsun, tayininiz hangi görev üzerine canım, kardeşim de adliyede memur da biz de sonuç bekliyoruz heyecanla :)
Sağol canım eşimin tayini çıktı adliyede değil ama. İnşallah istediğiniz yer gelir bizimki gelmedi. İyi bayramlar canim benim.

Back