• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İkiz :) inşallah istediğin gibi olur. Kan değerim adetimden bir gün sonra 478 çıkmıştı. Senin kaç çıktı
Bugün kan vermeye gittim kimliğim annemde kalmıştı giriş yapmadılar perşembe gününe kaldı gebelik testin koyumuydu ben cuma c.tesi yaptım silik inşallah ikizleeim olur...

Bugün kan vermeye gittim kimliğim annemde kalmıştı giriş yapmadılar perşembe gününe kaldı gebelik testin koyumuydu ben cuma c.tesi yaptım silik inşallah ikizleeim olur...
Böyleydi

Eklentiler

• IMG_20170405_083148.jpg
    IMG_20170405_083148.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 29
Canim hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin bebisin insallah. Cok mutlu oldum inan. Darisi basima :)
Canim sakin ol benim asilamam tutkadi ama ucuncu ayda kendiliginden oldu. Sanirim ilaclarin etkisi devam etti. O yuzden kalbini ferah tut relaks ol.bu dusuncelerden uzaklas en guzeli oyle

Bende çok oluyo birde oruç tutuyorum miğde bulantısı başladı iyice bende sabah uykumdan bike uyandırdı
Mide bulantısı berbat.. Benim hep akşamları oldu ama çareyi A101 de satılan zencefilli şekerlerde buldum bence dene gerçekten işe yarıyor. Şuan oruçlusun bol bol soğuk limon kolanyasi dök bileklerine uyumaya çalış canım. Rabbim kabul etsin inşallah orucunu

Mide bulantısı berbat.. Benim hep akşamları oldu ama çareyi A101 de satılan zencefilli şekerlerde buldum bence dene gerçekten işe yarıyor. Şuan oruçlusun bol bol soğuk limon kolanyasi dök bileklerine uyumaya çalış canım. Rabbim kabul etsin inşallah orucunu
Aşırı uykum var ama uyuyamıyorum bazen geçiyor tam rahatlıyor tekrar başlıyor olmadı bir deneyeyim evimin altında var A101...Kolanya kokusundan hoşlanmıyorum elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum..

Aminn sağolasın canım

ben de 4. haftadayım:) şişkinlik halsizlik dışında bir şeyim yok şükür... dört gözle keseyi görmeyi bekliyorummm. Siz ne aşamadasınız şu anda
Bayramdan sonra doktoruma gidicem inşallah yarında kan vericem 3 gün geçti adetimide :D şaka gibi geliyor çünkü bana :D

Miğde bulantısı felan olmadanda hamile olduğunu anlamıyor bence insan ilk bebişim tabi benimde telefonuma uygulama felan indirdim herhaftada ne oluyor okuyorun

Canım haberler nasıl bugün 6. Gün mu aşılamanin

Doktor ne zaman test dedi :)
Canım bugün 7. Günüm iyiyim çok şükür ara ara kasık ağrım var biraz da sarı akıntım var ama belirti aramamaya çalışıyorum çok üzülmiym diye bayramın 4. Günü kuzenimin düğünü var :)

Canım 29u regl tarihim o ara test yaparım inşallah olmazsam :)

Bayramdan sonra doktoruma gidicem inşallah yarında kan vericem 3 gün geçti adetimide :KK70: şaka gibi geliyor çünkü bana :KK70:

Miğde bulantısı felan olmadanda hamile olduğunu anlamıyor bence insan ilk bebişim tabi benimde telefonuma uygulama felan indirdim herhaftada ne oluyor okuyorun
aynen benimde ilk:) salı günü adet günümdü:) pazartesi 83 çıktı hcg... inşallaha rtmıştır... bu da değişik bir süreçmiş. bende bayramdan sonraki hafta gideyim diyorum

Canım bugün 7. Günüm iyiyim çok şükür ara ara kasık ağrım var biraz da sarı akıntım var ama belirti aramamaya çalışıyorum çok üzülmiym diye bayramın 4. Günü kuzenimin düğünü var :)

Canım 29u regl tarihim o ara test yaparım inşallah olmazsam :)
yolu yarılamışsın:))) sarı akıntı bende olmamıştı aşılamada ve tutmadı;)

canım sizin cinsiyet belli olmuş muydu? çok yere yazdığım için unutuyorum:işsiz:

aynen benimde ilk:) salı günü adet günümdü:) pazartesi 83 çıktı hcg... inşallaha rtmıştır... bu da değişik bir süreçmiş. bende bayramdan sonraki hafta gideyim diyorum
En iyisi canım benim bir düşüğüm var alttan bakıyorlar ilk zaman onun için istemiyorum inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz günler nasıl geçicekse

Back