• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yok canim 4 temmuzda randevum var bakalım o zaman söyleyecek insallah

ay hadi hayırlısı olsun canım çok heyecanlı oluyor insan:KK36:inan karnını oğlum ya da kızım diye sevmek bambaşka oluyor:KK37: bizim şimdide isim konusu var ismi belli olsun da ismiyle sesleneyim oğluma diye düşünüyorum:KK48: benimde randevum 5 temmuzda ayrıntılıya gireceğiz darısı seninde başına.

ay hadi hayırlısı olsun canım çok heyecanlı oluyor insan:KK36:inan karnını oğlum ya da kızım diye sevmek bambaşka oluyor:KK37: bizim şimdide isim konusu var ismi belli olsun da ismiyle sesleneyim oğluma diye düşünüyorum:KK48: benimde randevum 5 temmuzda ayrıntılıya gireceğiz darısı seninde başına.
Ben de nasıl merak ediyorum bilemezsin birde yüzü kime benziyor en çok onu merak ediyorum:) şu görüşmeler 4 haftada bir olmasa her hafta görsek ne güzel olurdu yahu :)) ayrıntılı için 20. Haftada mi bakıyorlar

AZ kaldı inşallah canım sen de yaşayacaksın sağlıkla inşallah. Ne zaman test yapacaksin
Canım bugün 8. Günüm biraz önce test yaptım negatif ama daha erken :(

29 unda olmazsam gidip kan kan vericem inşallah yoruldum test yapmakdan..

Eklentiler

• 20170622_140527.jpg
    20170622_140527.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın:) burası sanki evim gibi:D illa uğramam lazım:D beren20 beren20 kardeşim nasılsın ne aşamadasın şimdi. dua ediyorum sana senden de dua bekliyorum. inşallah benim sağlıkla ilerler seninde tez zamanda tekrar gebelik oluşur inşallahhhhh

Amin canım inşallah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de tez zamanda saglik gelsin bebisim inşallah.

Bu ay korunuyorum canım inşallah temmuzda basliycam tekrar. Bu arada tayimiz çıktı taşınma telaşı başlıyacak.

Hep duamdasin kuzenim de hamile ikinize birden dua ediyorum aranızda 1 hafta var. İnşallah ben de size yetisirim.

Amin canım inşallah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de tez zamanda saglik gelsin bebisim inşallah.

Bu ay korunuyorum canım inşallah temmuzda basliycam tekrar. Bu arada tayimiz çıktı taşınma telaşı başlıyacak.

Hep duamdasin kuzenim de hamile ikinize birden dua ediyorum aranızda 1 hafta var. İnşallah ben de size yetisirim.
Aminnnn hayirli olsun tayininiz bu arada. Nereye cikti

Back