- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
aminnnn senin kaç çıkmıştı kanın?En iyisi canım benim bir düşüğüm var alttan bakıyorlar ilk zaman onun için istemiyorum inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz günler nasıl geçicekse
Yarın kan vericem canım 3gün günüm geçti günüm geçmeden önceki günler 3 gün test yaptım farklı farklı pozitifi gördümaminnnn senin kaç çıkmıştı kanın?
hadi hayırlısı o zaman:) haberleşelim olur mu:) silikte 83 ise senin şu an daha da yükselmiştir canımYarın kan vericem canım 3gün günüm geçti günüm geçmeden önceki günler 3 gün test yaptım farklı farklı pozitifi gördüm
İnşallah tutar canım ya çifte bayram yaparızyolu yarılamışsın:))) sarı akıntı bende olmamıştı aşılamada ve tutmadı
Yok canim 4 temmuzda randevum var bakalım o zaman söyleyecek insallahcanım sizin cinsiyet belli olmuş muydu? çok yere yazdığım için unutuyorum
Yok canim 4 temmuzda randevum var bakalım o zaman söyleyecek insallah
İnşallaaah hadi hayırlısı bugün bolca dua edicemhadi hayırlısı o zaman:) haberleşelim olur mu:) silikte 83 ise senin şu an daha da yükselmiştir canım
Ben de nasıl merak ediyorum bilemezsin birde yüzü kime benziyor en çok onu merak ediyorum:) şu görüşmeler 4 haftada bir olmasa her hafta görsek ne güzel olurdu yahu :)) ayrıntılı için 20. Haftada mi bakıyorlaray hadi hayırlısı olsun canım çok heyecanlı oluyor insaninan karnını oğlum ya da kızım diye sevmek bambaşka oluyor bizim şimdide isim konusu var ismi belli olsun da ismiyle sesleneyim oğluma diye düşünüyorum benimde randevum 5 temmuzda ayrıntılıya gireceğiz darısı seninde başına.
Aah ah şu telaşları bi de ben yaşasamBen de nasıl merak ediyorum bilemezsin birde yüzü kime benziyor en çok onu merak ediyorum:) şu görüşmeler 4 haftada bir olmasa her hafta görsek ne güzel olurdu yahu :)) ayrıntılı için 20. Haftada mi bakıyorlar
AZ kaldı inşallah canım sen de yaşayacaksın sağlıkla inşallah. Ne zaman test yapacaksinAah ah şu telaşları bi de ben yaşasam
Canım bugün 8. Günüm biraz önce test yaptım negatif ama daha erkenAZ kaldı inşallah canım sen de yaşayacaksın sağlıkla inşallah. Ne zaman test yapacaksin
A evet varmış daha. Tutar inşallah canım benim Rabbim vakti saatini belirlemiştir sağlıkla gelsin insallah kuzun sanaCanım bugün 8. Günüm biraz önce test yaptım negatif ama daha erken
29 unda olmazsam gidip kan kan vericem inşallah yoruldum test yapmakdan..
daha çoooook erkennnnnCanım bugün 8. Günüm biraz önce test yaptım negatif ama daha erken
29 unda olmazsam gidip kan kan vericem inşallah yoruldum test yapmakdan..
İnşallah canım benim teşekkür ederimA evet varmış daha. Tutar inşallah canım benim Rabbim vakti saatini belirlemiştir sağlıkla gelsin insallah kuzun sana
Evet erken ama sıkıldım beklemekden :)daha çoooook erkennnnn
Aminnnn hayirli olsun tayininiz bu arada. Nereye ciktiAmin canım inşallah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de tez zamanda saglik gelsin bebisim inşallah.
Bu ay korunuyorum canım inşallah temmuzda basliycam tekrar. Bu arada tayimiz çıktı taşınma telaşı başlıyacak.
Hep duamdasin kuzenim de hamile ikinize birden dua ediyorum aranızda 1 hafta var. İnşallah ben de size yetisirim.
Sağol canım Ankara PolatlıAminnnn hayirli olsun tayininiz bu arada. Nereye cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?