aynen ya şok oldum duyunca nasıl daha önce duymamış olabilirim diye, dr da herhangi bişey söylemedi bu konuda. tesadüfen karşılaştığım bi bilgi. aynen biz de yaldır yaldır meydanı boş bulduk diyeayy kızlar iyi ki bu konuyu açmışsınızben de hiç dikkat etmiyordum. etmemem gerektiğini düşünüyordum. olan oldu zaten diyordum. hiç araştırmamıştım. iyi oldu bunları okuduğum
Hahahaynen ya şok oldum duyunca nasıl daha önce duymamış olabilirim diye, dr da herhangi bişey söylemedi bu konuda. tesadüfen karşılaştığım bi bilgi. aynen biz de yaldır yaldır meydanı boş bulduk diye
Selam kizlar beni de ekleyinn:)
Catlatma ignesi ile hamile kaldim
Yas 21
Boy 165
Kilo 85
Bi oglum olacak insallah
Su an 15+4 uz
ekledim kızlar hoşgeldinizzSelam kızlar ben de varım :)
Doğal olarak hamile kaldım, ilk gebeliğim..
Yaş 30, boy 160, kilo 61, Kocaeli/İzmit
17+2. haftamız, muhtemel doğum tarihi 16 Aralık 2015
Nasip olursa bir oğlum olacak :)
Herkese güzel bir hamilelik, kolay bir doğum diliyorum..
ekledim kızlar hoşgeldinizznasıl geçiyor hamileliğiniz, alışverişe başladınız mı? değişiklik var mı vücudunuzda?
aynen ya şok oldum duyunca nasıl daha önce duymamış olabilirim diye, dr da herhangi bişey söylemedi bu konuda. tesadüfen karşılaştığım bi bilgi. aynen biz de yaldır yaldır meydanı boş bulduk diye
geçmiş olsun freya, kanama tekrarlamaz inşallah, neden olmuş ki?Hoşbuldum :) İlk 3 ay hiç sıkıntı yaşamadım ama 3 aydan sonra kanamam oldu, 1 aydan fazladır evden çıkamıyorum ama çok şükür şu aralar bir şeyimiz yok.. Onun dışında sivri bir göbüşüm var :) Alışveriş olayına başlamadım biraz daha beklemedeyim..
ay ne güzel yaa güzel günlerde giysin yavru! benim yaşamadığım sıkıntı kalmadı şu ebebekten, 10 gündür 4 tane donu toplayıp birleştirip teslim edemediler yaahahaha sesli güldüm vallaAllah iyiliğini versin
Ben dün morhipodan bebetto ve happy moon dan 8 parça ürün aldım.bugün de Civil'de dolanırken takımların cok uygun olduğunu farkettim 4 parça da oradan aldım. Bu kıza gelmeden alışveriş yapıyorum daha kendime bayramlık almadım
geçmiş olsun freya, kanama tekrarlamaz inşallah, neden olmuş ki?
göbüş bu hafta nolduysa atağa kalktı birden bnm desivrildi böyle bişey oldu, hamile pantolonuna geçmek zorunda kaldım valla ne rahatmış, iyice yaydı heralde yayılcak alan bulunca yavrucak da
Anladım cnm geçmiş olsun, amin hepimize huzurlu sağlıklı gebelikler yaşatsın Rabbim.Çok sağol canım, geçecek inşallah..Nedeni plesantanın (eşi diye de söyleniyor) aşağıda olmasıymış, o da bebek ve hareket ettikçe kanıyordu. Çok şükür en son kontrolde yukarı doğru çıkmaya başladı, kanama artık yok. Hiç kimseye yaşatmasın Rabbim inşallah, çok zor bir durum..
Erkek bebek bekleyenlerde genelde göbek sivri oluyormuş bende de durum aynıBenim ablam terzi, ondan faydalanıyorum, evde özel dikim yaptırıyorum ama cidden bol şeyler çok rahat oluyor..
Anladım cnm geçmiş olsun, amin hepimize huzurlu sağlıklı gebelikler yaşatsın Rabbim.
Evet cinsiyetle alakalı sanırım, birden büyüyeceğini söylüyordu çevremdeki tecrübeli analar ama insan yaşamadan bilemiyor işte, resmen gece yattım sabah kalktım önümde bi çıkıntıkıyafet konusunda da gerçekten şanslısın ya yakın mıyız acaba nerdesin bakim neler diktiriyorsun, elbise mi?
ay ne güsel yaAynen bende de aynısı oldu, bir anda çıktı sanki
Kıyafet konusunda şanslıyım gerçektenBen Kocaeli/İzmitteyim sen nerelerdesin?
Şuan tunik, pantalon falan diktirdim, elbise diktirmeyi de istiyorum..
Merhaba cnm, genel olarak birçoğumuz Decavit multivitamin desteği alıyoruz. Kan hapını ise doktor veya sağlık ocağı verip de kullananlar var, ya da bnm gibi kullanmayanlar. Ben ayrıca balık ve ceviz yiyemediğim için balık yağı takviyesi alıyorum 2 haftadır. Bir de tuzu abartmamaya dikkat ediyoruz, ve bol yürüyüş yapıyoruz genel olarak.kızlar vitamin, kan hapı gibi takviyeler kullanıyor musunuz, beslenmenizde düzenli olarak dikkat ettiğiniz şeyler neler??
ben de kan hapı kullanıyorum ama vitamin kullanmıyorum, günde 1 bardak süt içiyordum ama 2 ye çıkarmam gerekiyormuş, 1 şişe maden suyu içiyorum mineral almak için, her fırsatta yoğurt yeyip, cacık, ayran yapıyorum, ceviz, fındık yemeye çalışıyorum, balık da az yiyorum biraz koktu başta ama kendimi zorlayıp daha düzenli yemeye başlayacağım inşallah, kaç kilo aldınız ben 1 kilo aldım karnım da çok azcık çıktı daha doktora gitmeden biraz endişe ettim ama bebeğimin gelişimi normalmiş çok şükürMerhaba cnm, genel olarak birçoğumuz Decavit multivitamin desteği alıyoruz. Kan hapını ise doktor veya sağlık ocağı verip de kullananlar var, ya da bnm gibi kullanmayanlar. Ben ayrıca balık ve ceviz yiyemediğim için balık yağı takviyesi alıyorum 2 haftadır. Bir de tuzu abartmamaya dikkat ediyoruz, ve bol yürüyüş yapıyoruz genel olarak.sen neler yapıyosun?
Evet söylediğin şeylere dikkat ediyorum ben de, her gün muhakkak hem süt hem yoğurt (cacık, ayran) tüketiyorum. Ve sade soda içiyorum. Yeşillik, salata ve meyve de her gün tükettiklerim arasında. Henüz hiç kilo almadım ama bu hafta bnm de karnım çıktı artıkben de kan hapı kullanıyorum ama vitamin kullanmıyorum, günde 1 bardak süt içiyordum ama 2 ye çıkarmam gerekiyormuş, 1 şişe maden suyu içiyorum mineral almak için, her fırsatta yoğurt yeyip, cacık, ayran yapıyorum, ceviz, fındık yemeye çalışıyorum, balık da az yiyorum biraz koktu başta ama kendimi zorlayıp daha düzenli yemeye başlayacağım inşallah, kaç kilo aldınız ben 1 kilo aldım karnım da çok azcık çıktı daha doktora gitmeden biraz endişe ettim ama bebeğimin gelişimi normalmiş çok şükür
ben daha düzenli yürüyemiyorum maalesef ama Ramazan dan sonra başlayacağım inşallah ve hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum, hamile kalmadan da yapıyordum şimdi de devam etmek istiyorum çok faydasını gördüm çünküEvet söylediğin şeylere dikkat ediyorum ben de, her gün muhakkak hem süt hem yoğurt (cacık, ayran) tüketiyorum. Ve sade soda içiyorum. Yeşillik, salata ve meyve de her gün tükettiklerim arasında. Henüz hiç kilo almadım ama bu hafta bnm de karnım çıktı artıkYürüyüş yapmak önemli, hem bizim hem de bebenin sağlığı için. Kan pompalanması lazım ona ve tabi oksijen.
aa çok sevindim çünkü herkes ben şu kadar kilo almıştım 4. ayımda, bu kadar kilo almıştım diye konuşunca bende mi bi anormallik var diye düşünmeye başlamıştım, acaba beslenemiyor muyum diye...ben daha düzenli yürüyemiyorum maalesef ama Ramazan dan sonra başlayacağım inşallah ve hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum, hamile kalmadan da yapıyordum şimdi de devam etmek istiyorum çok faydasını gördüm çünküEvet söylediğin şeylere dikkat ediyorum ben de, her gün muhakkak hem süt hem yoğurt (cacık, ayran) tüketiyorum. Ve sade soda içiyorum. Yeşillik, salata ve meyve de her gün tükettiklerim arasında. Henüz hiç kilo almadım ama bu hafta bnm de karnım çıktı artıkYürüyüş yapmak önemli, hem bizim hem de bebenin sağlığı için. Kan pompalanması lazım ona ve tabi oksijen.