2015'in Son Anneleri :)

ay ne güzel yaa güzel günlerde giysin yavru! benim yaşamadığım sıkıntı kalmadı şu ebebekten, 10 gündür 4 tane donu toplayıp birleştirip teslim edemediler ya :KK67: geçen haftasonu iş adresime getirip dönmüşler haliyle, sonra tekrar yolladılar bugün bi geldi koli, içinden 1 tulum çıktı çıka çıka, 3 tane ürün yok :KK67:yazdım hemen geri bildirim bekliyorum. ilk eşyasını almak niyetiyle kalkıştığım bu alışveriş bi uğursuzluktur gidiyo bakalım burnumdan geldi.:KK34:

ebebeke çok kızdım :stop: normal de yapmazlardı öyle şeyler nie sana ilk alışverişin de böyle bir uyuzluk yapmışlar :KK20: mutlaka gelince resimlerini bekliyorummm :21:

Kızlar tetanoz aşısını vurduran var mı ? Sağlık ocağı arayıp çağırıyor ve kan testi yapıyor. :confused:

Kan testlerimi yaptırdım ama tetanoz aşısından kaçtım. :KK55:

ebebeke çok kızdım :stop: normal de yapmazlardı öyle şeyler nie sana ilk alışverişin de böyle bir uyuzluk yapmışlar :KK20: mutlaka gelince resimlerini bekliyorummm :21:

Kızlar tetanoz aşısını vurduran var mı ? Sağlık ocağı arayıp çağırıyor ve kan testi yapıyor. :confused:

Beni daha çağırmadılar hEaWenLy hEaWenLy ama tetanoz olmak gerekiyormuş bildiğim kadarıyla, yakında çağırırlar herhalde

folik folik awen awen kızlar ben de hem demir hapı hem de vitamin hapı alıyorum, her gün mutlaka ceviz yiyorum balık yiyemiyorum ama yemeye başlayacağım.. Ayran, yoğurt her gün yiyorum. Tuz konusunda zaten doktorum uyarmıştı.
sadece maden suyunu soracaktım, hiç kullanmadım ben. her gün kullanmam gerekiyor mu?? :KK64:
yürüyüş olayına da ramazan sonrasında başlayacağım ama ben sizin kadar şanslı değilim sanırım şimdiden 4 kg aldım bile, göbüş önden gidiyor :anneadayı:
Hareketsiz kalıyorsundur cnm ya da bünyen kilo almaya müsaitse belki. Geçici bir süre, çok önemli değil aslında ama sağlık açısından son ayları rahat geçirebilmek ve doğumda da rahat edebilmek için dikkat ediyorum ben şahsen. Her gün maden suyu içmek zorunda değilsin ama içersen de faydası var yani çok.

inşallah gelirse paylaşırım cnm hala devam ediyor yazışmalarımız ebebekle. çözücez inşallah.
bnm sağlık ocağındaki ebe kız doktoruma sormamı istemişti. dr ise gerek olmadığını, genelde kırsal bölgedeki gebelere önerdiğini söyledi. dolayısıyla gelecek haftalarda s.ocağından ararlarsa yaptırmak istemediğimi söylicem.

Bende doktoruma danıştım hastane stabil ortam gerek yok dedi. Ama sağlık ocağında ki hemşire çok bilmiş bayanlar ile birbirimizi yedik vurdurmuyorum diye. :KK47: hanfendiler üzerimden prim alamadıkları için sinirlendiler heralde. :KK34:

Herkese iyi bayramlaaaaaaar :KK73::KK73::KK73:
ebebek'ten niyetlenip de 17 gündür bir türlü yapamadığım ilk alışverişi yok sayıp bugün yine ısrarla
ebebek'e gidip ilk alışverişini bizzat babişkosuyla yaptık kuzucuğun :rolleyes: birkaç 6-9 ay body, bir 0-3 ay tulum ve 0-6 ay 3'lü çorap :rolleyes: bir de ikea'dan ilk banyo havlusunu aldık :KK9: çok tatlılaaar, minicikler :KK37::KK51:

image.jpg image.jpg image.jpg

Herkese iyi bayramlaaaaaaar :KK73::KK73::KK73:
ebebek'ten niyetlenip de 17 gündür bir türlü yapamadığım ilk alışverişi yok sayıp bugün yine ısrarla
ebebek'e gidip ilk alışverişini bizzat babişkosuyla yaptık kuzucuğun :rolleyes: birkaç 6-9 ay body, bir 0-3 ay tulum ve 0-6 ay 3'lü çorap :rolleyes: bir de ikea'dan ilk banyo havlusunu aldık :KK9: çok tatlılaaar, minicikler :KK37::KK51:

Sağol canım senin de geçmiş bayramını kutluyorum..
Ne güzel ciciler almışsın kuzucuğa, güzel günlerde sağlıklı sıhhatli kullansın inşallah :emir_bebek:
Ben de bu ay bir şeyler almaya başlayacağım.. :KK54: eee artık yolu yarıladık sayılır..:anneadayı:

Son düzenleme:
Annecikler topuklu ayakkabı giyiyor musunuz ? Ben cok uzun normal de de giyemiyordum ama kısaları işe gelirken bazen giymem gerekiyor. Doktora da cumartesi gidicem daha. Size bir danışım dedim. :KK64:

Sağol canım senin de geçmiş bayramını kutluyorum..
Ne güzel ciciler almışsın kuzucuğa, güzel günlerde sağlıklı sıhhatli kullansın inşallah :emir_bebek:
Ben de bu ay bir şeyler almaya başlayacağım.. :KK54: eee artık yolu yarıladık sayılır..:anneadayı:
amin freyacım sağol :KK68: yarıladık tabi cnm, artık 4 ay kaldı, 3 ay kaldı diye geriye doğru sayıcaz :KK68:

Annecikler topuklu ayakkabı giyiyor musunuz ? Ben cok uzun normal de de giyemiyordum ama kısaları işe gelirken bazen giymem gerekiyor. Doktora da cumartesi gidicem daha. Size bir danışım dedim. :KK64:
bazen dolgu topuk giyiyorum cnm gündüz. özel davetlerde topuklu da giydiğim oluyor bazen.

canım ben ilk zamanlar giyiyordum ama şu sıralar pek giyemiyorum akşamları özellikle.. çok şişiyor belli bir saatten sonra..

ben de geldim:) normal yolla aslında (soğan kürüyle :) ) hamile kaldım.
yaş 32 kilo 62 boy 160 59 ile hamile kaldım.
bebeğim cinsiyetini hala göstermedi

folik folik awen awen kızlar ben de hem demir hapı hem de vitamin hapı alıyorum, her gün mutlaka ceviz yiyorum balık yiyemiyorum ama yemeye başlayacağım.. Ayran, yoğurt her gün yiyorum. Tuz konusunda zaten doktorum uyarmıştı.
sadece maden suyunu soracaktım, hiç kullanmadım ben. her gün kullanmam gerekiyor mu?? :KK64:
yürüyüş olayına da ramazan sonrasında başlayacağım ama ben sizin kadar şanslı değilim sanırım şimdiden 4 kg aldım bile, göbüş önden gidiyor :anneadayı:
tuzu tamamen mi kestin yoksa az mı kullanıyorsun? maden suyunu ben her gün içmeye çalışıyorum mineral almak için, benim doktorum demedi ama arkadaşımın doktoru demişti sadesini tabi

kızlar alışverişe başladınız mı ? ne almak gerekir başlarda bir fikri olan var mı ??

kızlar alışverişe başladınız mı ? ne almak gerekir başlarda bir fikri olan var mı ??
vallahi biz sadece evde, gözümüzün önünde ona ait iki parça eşyası olsun diye gidip birkaç body, zıbın, havlu gibi şeyler aldık haftasonu. paylaştım burada da fotolarını. hepsi bu :KK51: hunharca alışverişe girişip tamamlayanlar bile var, öyle ki her şey hazır, bi çocuk yok :KK53: biz şahsen eylüle düşünüyoruz diğer gerekli şeyleri. böylece 7. aya gelmiş de oluruz inşallah.

Merhabalar beni de ekler misiniz :) istanbul medipol mega . 17 haftalık sanırım ama daha cinsiyeti göstermedi :)

X