hoşgeldin cnm, cinsiyeti gerçekten %100 öğrenmekten söz ediyorsan bu haftalarda netleşir. ekliyorum listeye, görüşürüz.Merhabalar bende aralık sonu annesi olucamm inşş. Normal 77 kilo ile hamile kaldım. şuan 74 kiloyum, boy 155. Avcılar Medicanada doğum yapıcam inş.
14 haftada cinsiyetini öğrenen oldumu acaba. Benim doktor pek yorum bile yapmıyoo
ay yüzümde yok da ama dağınık olarak sırtımda pütür pütür elime geliyo ve en çok da omuzlarımda. bi süre dokunmamayı deniycem geçer belki. bu arada istediğim aradığım sütyeni nihayet buldum yaa
kuzum hayırlı olsun topiğin benide ekle izmir konakAralık annelerini sohbete beklerim hanımlar
Anne Adayı Tedavi Cinsiyet Yaş Boy Kilo Şehir/Hastane/Ücret Doğum şekli @aassii - - - 1.55 77-? İst/Avcılar Medicana/ ? @Benbirkizannesiolarak Çatlatma iğnesi Kız 23 1.74 68-? Çanakkale/Anadolu H./ ? @blueflower Doğal Kız 33 1.64 60-? İzmir/Çınarlı/ ? @esmerkuzum Doğal Kız 27 1.60 72-? Ankara/100.Yıl/1.750 TL Sezeryan folik Aşılama - 33 1.60 53- ? İstanbul/Ethica ? hEaWenLy Doğal - 23 1.65 59-? İstanbul/Medicalpark/ ? hedef 2016 Doğal - 26 1.67 63-? İstanbul/Avicenna C.H./ Sezeryan @nrtn4886 Doğal Erkek 29 1.70 72-? Muğla/Fethiye/ -
valla kadıköyde sıradan bi iç giyim mağazasında buldum. NBB'nin 11,5 tl. dün eve gelir gelmez giydim ve daha da çıkarmadım, varlığını bile unuttum, çok rahatttaa nerden buldun.. sivilce yi sıkma zaten.
sağol cankuşumkuzum hayırlı olsun topiğin benide ekle izmir konak
normal
yaş 35
doğum şekli şimdilik muallak
boy 1.72 cm
kilo 65 alınan kilo 3
hoşgeldin kuzum ekledim bileDogal. Cinsiyet kizim olcak insallah. Boy 1.70 kilo baslangci 50. Yasim 26. Istanbul nisa hastanesi. Dogum nasil blmiyorum.
Bunlar benim.bilgilerim canimmfolik
valla kadıköyde sıradan bi iç giyim mağazasında buldum. NBB'nin 11,5 tl. dün eve gelir gelmez giydim ve daha da çıkarmadım, varlığını bile unuttum, çok rahatttdiğer renklerinden de alıcam gidip
kotçular sokağı ne kızneresinde canım kadıköy'ün Kotçular sokağının orada mı?
kotçular sokağı ne kızçilek sokak. hemen boğanın yanındaki mini alışveriş sokağı. orda bikaç tane iç giyim dükkanı var. onlardan birinde buldum evet.
aa bilmiyordum, ben yeniyim istanbulda. ama var hala kotçular bayağıeskiden öyle geçiyordu kotçu mu kaldı sanki..
ben içmiyorum ya dr gerek yok dedi onun yerine haftada bir balık ye dedi süt ve ürünleriyle ilgili demir hapını içmek iyi değil diye duydum emin olmamakla birlikteKızlar balık yağı kapsülü içen var mı içinizde? Süt ve süt ürünleriyle alımına dair bi sakınca var mı acaba bilgi bulamadım nette.
hmm sağol kuşum. gerçek balık gibi hapı da süt ve ürünleriyle alınmıyor mu acaba diye tereddüt ettim de. her gece süt içiyorum çünkü ben. balık kapsülünü de gece yatarken içecektim de dün içmedim artık.ben içmiyorum ya dr gerek yok dedi onun yerine haftada bir balık ye dedi süt ve ürünleriyle ilgili demir hapını içmek iyi değil diye duydum emin olmamakla birlikte
kuzum ben ziraat çiyim süt ürünlerinin deniz mahsulleriyle bir etki,leşimi olmaz hatta iksindede kalsiyum oranı fazladır iyi gelir sadece balıkta ekstra fosfor var bir şey olmaz ama iç gitsinhmm sağol kuşum. gerçek balık gibi hapı da süt ve ürünleriyle alınmıyor mu acaba diye tereddüt ettim de. her gece süt içiyorum çünkü ben. balık kapsülünü de gece yatarken içecektim de dün içmedim artık.
aa bilmiyordum, ben yeniyim istanbulda. ama var hala kotçular bayağı
aaa tam adamına danışıyorum desene, Allah razı olsun içimi ferahlattın, çok çok teşekkür ederim can kuşum!kuzum ben ziraat çiyim süt ürünlerinin deniz mahsulleriyle bir etki,leşimi olmaz hatta iksindede kalsiyum oranı fazladır iyi gelir sadece balıkta ekstra fosfor var bir şey olmaz ama iç gitsin
aa ben çok sevdim orayı, imkanım olsa orada yaşarım. ama malesef yok öyle bi şansım. en azından şimdilik ... şimdi nerdesin peki?ben kadıköy doğumluyum canım yıllarım geçti neyse kotçu var tabi de genelde dandik dundik mağaza var.. kadıköy ü çok sevmiyorum
aaa tam adamına danışıyorum desene, Allah razı olsun içimi ferahlattın, çok çok teşekkür ederim can kuşum!
aa ben çok sevdim orayı, imkanım olsa orada yaşarım. ama malesef yok öyle bi şansım. en azından şimdilik ... şimdi nerdesin peki?
folik bana da bir adet cadı kız yazar mısınbu sene kız senesi doğurun anacım soyumuz artsın erkeklere intikam