2015'in Son Anneleri :)

hoşgeldin cnm, cinsiyeti gerçekten %100 öğrenmekten söz ediyorsan bu haftalarda netleşir. ekliyorum listeye, görüşürüz.

aa nerden buldun.. sivilce yi sıkma zaten.

Dogal. Cinsiyet kizim olcak insallah. Boy 1.70 kilo baslangci 50. Yasim 26. Istanbul nisa hastanesi. Dogum nasil blmiyorum.

Bunlar benim.bilgilerim canimm folik

kuzum hayırlı olsun topiğin benide ekle izmir konak
normal
yaş 35
doğum şekli şimdilik muallak
boy 1.72 cm
kilo 65 alınan kilo 3

Kızlar balık yağı kapsülü içen var mı içinizde? Süt ve süt ürünleriyle alımına dair bi sakınca var mı acaba bilgi bulamadım nette.

valla kadıköyde sıradan bi iç giyim mağazasında buldum. NBB'nin 11,5 tl. dün eve gelir gelmez giydim ve daha da çıkarmadım, varlığını bile unuttum, çok rahattt diğer renklerinden de alıcam gidip

neresinde canım kadıköy'ün Kotçular sokağının orada mı?

kotçular sokağı ne kız çilek sokak. hemen boğanın yanındaki mini alışveriş sokağı. orda bikaç tane iç giyim dükkanı var. onlardan birinde buldum evet.

eskiden öyle geçiyordu kotçu mu kaldı sanki..

Kızlar balık yağı kapsülü içen var mı içinizde? Süt ve süt ürünleriyle alımına dair bi sakınca var mı acaba bilgi bulamadım nette.
ben içmiyorum ya dr gerek yok dedi onun yerine haftada bir balık ye dedi süt ve ürünleriyle ilgili demir hapını içmek iyi değil diye duydum emin olmamakla birlikte

ben içmiyorum ya dr gerek yok dedi onun yerine haftada bir balık ye dedi süt ve ürünleriyle ilgili demir hapını içmek iyi değil diye duydum emin olmamakla birlikte
hmm sağol kuşum. gerçek balık gibi hapı da süt ve ürünleriyle alınmıyor mu acaba diye tereddüt ettim de. her gece süt içiyorum çünkü ben. balık kapsülünü de gece yatarken içecektim de dün içmedim artık.

kuzum ben ziraat çiyim süt ürünlerinin deniz mahsulleriyle bir etki,leşimi olmaz hatta iksindede kalsiyum oranı fazladır iyi gelir sadece balıkta ekstra fosfor var bir şey olmaz ama iç gitsin

aa bilmiyordum, ben yeniyim istanbulda. ama var hala kotçular bayağı

ben kadıköy doğumluyum canım yıllarım geçti neyse kotçu var tabi de genelde dandik dun-dik mağaza var.. kadıköy ü çok sevmiyorum

kuzum ben ziraat çiyim süt ürünlerinin deniz mahsulleriyle bir etki,leşimi olmaz hatta iksindede kalsiyum oranı fazladır iyi gelir sadece balıkta ekstra fosfor var bir şey olmaz ama iç gitsin
aaa tam adamına danışıyorum desene, Allah razı olsun içimi ferahlattın, çok çok teşekkür ederim can kuşum!

ben kadıköy doğumluyum canım yıllarım geçti neyse kotçu var tabi de genelde dandik dundik mağaza var.. kadıköy ü çok sevmiyorum
aa ben çok sevdim orayı, imkanım olsa orada yaşarım. ama malesef yok öyle bi şansım. en azından şimdilik ... şimdi nerdesin peki?

ataşehir de oturuyorum canım

folik bana da bir adet cadı kız yazar mısın bu sene kız senesi doğurun anacım soyumuz artsın erkeklere intikam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…