- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
hoşgeldin esmerkuzuEfendim bende gelmiş bulunmaktayım :)
Nasipse bebis doğduğunda 27 olucam
Boy 1.60
Bi prensimiz var çok sukur şimdi kismetse bir de prensesimiz olucak
Benimde mecbur sezeryan olucaak zira oglumda sezeryan oldum
bir kez daha görüp emin olmak istiyorum. şüpheye yer bırakmayacak pozlar verdi sağolsun kuzucuk, doktor da sisteme ekledi emin bir şekilde ama ben hep böyle garanticiyim iştee cinsiyet bölümüne yazmamışsın
Saol cnm valla tam hissediyorum desem yalan olur arada bi iki
Oglumda da gec hissetmistim
Diger bilgiler dogal ,72(by soru beni benden aliyor) ankara yüzüncüyil hastanesi cnm dogum ucreti 1.750 olmasi lazim yine yazarim
Saol
hoşgeldin nurtenFolik hayırlı olsun topiğin bende geldim
nasipse dogumda 29 yaşında olcam boyum 1.70 kilom 72 ile hamile kaldım cinsiyetimiz erkek muğla/fethiye doğal yolla hamile kaldım
Olmazmı hayatımda yaşamadığım sivilceleri toptan çıkarıyorumNasılsınız Aralık annelerinasıl gidiyor gebelik?
Sivilce sorununuz oldu mu? Geçen aydan beri omuzlarım küçük sivilceler içinde bnm
harbi mi?Olmazmı hayatımda yaşamadığım sivilceleri toptan çıkarıyorum
Sırt,yüz,popo,kulak arkası,kulak içi,kollar vs... Allahtan birisi sönüyor birisi çıkıyor
Aynen ben de bugüne kadar hiç yaşamadığım için oynayıp duruyorumharbi mi?ben de sadece bende oluyo sandım, kimseye denk gelmedim şikayet eden. bnm kollarıma iniyo hafiften ama omuzlar yoğun. kulak arkasında da oluyo dediğin gibi. minicik minicik pütür pütür geliyo elime oynayıp duruyorum istemeden
ilk gebeliğinde olmadı yani, ilginç...Aynen ben de bugüne kadar hiç yaşamadığım için oynayıp duruyorum
Ne ergenlikte ne de ilk gebelikte yaşamamıştım canımilk gebeliğinde olmadı yani, ilginç...
benim de hayatımda ilk oluyo böyle. bişey kullansak mı acaba, ne iyi gelir ki bunlara. yaz da geldi sırıtıyo çok kötü kırmızı kırmızıNe ergenlikte ne de ilk gebelikte yaşamamıştım canım
Ben pek birşey kullanmıyorum canım. Bebe yağı ve LR ın hamileler için kremi var sadece bunları kullanıyorum.benim de hayatımda ilk oluyo böyle. bişey kullansak mı acaba, ne iyi gelir ki bunlara. yaz da geldi sırıtıyo çok kötü kırmızı kırmızı
Nasılsınız Aralık annelerinasıl gidiyor gebelik?
Sivilce sorununuz oldu mu? Geçen aydan beri omuzlarım küçük sivilceler içinde bnm
ay yüzümde yok da ama dağınık olarak sırtımda pütür pütür elime geliyo ve en çok da omuzlarımda. bi süre dokunmamayı deniycem geçer belki. bu arada istediğim aradığım sütyeni nihayet buldum yaabenim sırt komple sivilce, yüzümde çıkmıyor artık badem ve cevizi kestim onlara alerjim var sanırım ondan çıkmıyor artık
gel kuzumm, ne zaman olursa olsun gelBennn dee geldimm buraya neler konusyosunuzz bakimmm.. beni de eklermisin canimm gec mii kaldim :)folik