2015'in Son Anneleri :)

Kızlar bişi sorucam, daha önce hiç duymamıştım. Hamilelikte cinsellikle ilgili bir şey duydum, eşimiz mutlaka ya prezervatifle korunmalı ya da dışarı boşalmalıymış, içeri giden spermler enfeksiyona yol açabilirmiş.

Canım erkekte idrar yolu enfeksiyonu varsa hamile olmasakta geçer zaten. Korunmaya gelince mümkün olduğu kadar dikkat etmeleri gerekli. Özellikle 6. aydan sonra erken doğum riski oluyor.

Canım erkekte idrar yolu enfeksiyonu varsa hamile olmasakta geçer zaten. Korunmaya gelince mümkün olduğu kadar dikkat etmeleri gerekli. Özellikle 6. aydan sonra erken doğum riski oluyor.
yok ondan bulaşma falan değil de yani spermler direk yeni enfeksiyon oluşumuna yol açıyormuş. bu yüzden asla içimize boşalmamaları gerekiyormuş gebelik boyunca. ve haftada en fazla 2 gün birleşilmeli de diyordu okuduğum yazıda. hiç duymamıştım, hem mantıklı hem mantıksız

İlişki sayısının çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama içeri boşalma olmaması en iyisi
Ben de ilk hamileliğimde araştırmıştım, şimdi mümkün olduğu kadar dikkat ediyoruz

İlişki sayısının çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama içeri boşalma olmaması en iyisi
Ben de ilk hamileliğimde araştırmıştım, şimdi mümkün olduğu kadar dikkat ediyoruz
iyi ki sormuşum burada, teşekkür ederim ya hiç dikkat etmiyordum ben duymamıştım. sağol.

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri maalesef çok fazla samimiyet kuramıyorum

Hadi yaa
Biz yakındık epey hamilelik öncesi ama hamilelikte haftada 1 belki 2 gibi oluyor 10 yıllık evliyiz bu arada

ben iki yıllık evliyim eşime kalsa oo her gün olması lazım dı da artık olması imkansız.. Kardeş gibi olduk diyorum geçen gülüyor. Hasret kaldımm hasret kaldım diyor deli ya

ben iki yıllık evliyim eşime kalsa oo her gün olması lazım dı da artık olması imkansız.. Kardeş gibi olduk diyorum geçen gülüyor. Hasret kaldımm hasret kaldım diyor deli ya
Hergün de zor tabii Tavsiye istersen çokta kardeş gibi olma ama eskisi gibi de olmasın

merhabalar kader arkadaşlarım, grubunuza beni de ekleyiniz :)
normal yolla hamile kaldım
yaşım 26
boy 165
kilo 57 ile hamile kaldım
bebeğime kız olacakmış inşallah :)

merhabalar kader arkadaşlarım, grubunuza beni de ekleyiniz :)
normal yolla hamile kaldım
yaşım 26
boy 165
kilo 57 ile hamile kaldım
bebeğime kız olacakmış inşallah :)
merhaba awen hoşgeldin memnuniyetle ekliyorum arkadaşım bilgilerini

Hergün de zor tabii Tavsiye istersen çokta kardeş gibi olma ama eskisi gibi de olmasın

haklsıın ben normalde de o malum olaydan korkan kişi olduğumdan dolayı, şu durumda hiç şansını zorlayamaz yani zaten o da istemiyor

iyi ki sormuşum burada, teşekkür ederim ya hiç dikkat etmiyordum ben duymamıştım. sağol.

ayy kızlar iyi ki bu konuyu açmışsınız ben de hiç dikkat etmiyordum. etmemem gerektiğini düşünüyordum. olan oldu zaten diyordum. hiç araştırmamıştım. iyi oldu bunları okuduğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…