2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çoşkun hoca nasıl biraz sezeryancı mı? Memnun kaldınız mı?
Normal doğumun ortasında çeşitli bahanelerle sizi sezeryana almaya çalışabilir, normal doğum yaptırmayı sevmiyor benim doğumumda çok kızgın davrandı adeta normal doğurduğum için bana sinirliydi. Ayrıca biranönce doğurun diye gereksiz yere suni sancı veriyor bunu başka annelerden de duydum. Normal doğum yaptırmayı sevmediği çok açık sevilmeden yapılan işten hayır gelmez asla tavsiye etmem.
Çoşkun hoca nasıl biraz sezeryancı mı? Memnun kaldınız mı?
Normal doğumun ortasında çeşitli bahanelerle sizi sezeryana almaya çalışabilir, normal doğum yaptırmayı sevmiyor benim doğumumda çok kızgın davrandı adeta normal doğurduğum için bana sinirliydi. Ayrıca biranönce doğurun diye gereksiz yere suni sancı veriyor bunu başka annelerden de duydum.

Sağol canım 5 haftam kaldı inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım. Hiç beceremiyorum diye de sakın düşünme normali bu zaten benim oğlum da çok huysuz bu aralar sürekli ağlamalar babası varken beni istemiyor. İstemedigi bişeyi yapınca hep ağlıyor dönemsel 2 yaş sendromu dediğimiz dönemi yaşıyorlar. Kafana bişey takma emziriyorsan bebeğinin sütünü etkilemesin. Yardim alabilecegin birileri varsa da mutlaka yardim al .
Yardım alıyorum ama yine de çok zorluyor büyük. Gün sonunda ben,annem,babam,eşim yorgun hale geliyoruz

Merhaba arkadaslar aranıza yeni katılıyorum. 7+3 günlük hamileyim. 23 yasındayım tüp bebek tedavisiyle sahip oludugum 5 yasında 1 kızım var. Yaklasık 2 sene önce bi gebelik daha gecirdim normal yolla 8 haftalıkken kalbi durdu. Bunda da aynı kaderi yasamaktan korkuyoruz. 2 gün önce kahverengimgi bi akıntım oldu usg de bebekte bi sorun olmadıgını kesenin cevresinde pıhtılar oldugunu söyledi doktorum ve kan uyusmazlıgımız oldugu icin rogham ignesi yapıldı ve ara ara lekelenme devam edince dün progestan kullanmamı söyledi yine ara ara oluyor lekelenme bazen kurumus kan renginde. Korkuyorum ama ins Allah korktugumuza ugratmaz. Hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız ins bebeklerimizi
Merhaba sizin kurumus kanama geliyor demissiniz devam etti mi gebeliginiz?bende de durum ayni da😔

Aynen öyle öyle tatlılıklar yapıyor ki benim minik öpeyim diye yanağını sürekli bana gösteriyor artık nerdeyse tüm kelimeleri söylüyor çok geveze 🤗🤗🤩
Yaa maşallah. Benimkide bi yeri acisa gozler dolu kosuyor opeyimde gecsin diye.ama 2 saniye yerinde durmuyor

Kızlar bu topüğin hale devam ettiğini bilmiyordum maşallah görünce çok duygulandım öyle tesadüfen hala var mıdır die baktım çok yakın tarihlere kadar devam etmişsiniz çok özlemişim burayı maşallah bebeiş dediklerimiz şimdi kocaman oldu hatta aralarında abla abi olan olmuş çok şükür

Feeling07 Feeling07 Strongmom_ Strongmom_ aysegul34 aysegul34 Anti Depresan Anti Depresan F Foxi Erolummm Erolummm Mah-i nev Mah-i nev minnos26 minnos26 tasarimcibayan tasarimcibayan Sibelak Sibelak angel_s3 angel_s3 @mirkett menekse_kokusu menekse_kokusu C cilekreceli_ sellvi sellvi freyahel freyahel Makarnasever Makarnasever @Dil-i bitab Flowers26 Flowers26 S Susuem @minnosu@H E@havvaku Eylem15 Eylem15 @Derin29@Eva_baby@Hayalmek evet yazamadığım kızlar için şimdiden özür diliyorum herkes nerde çok özledim sizi tekrar grlin herkes napıyor nasıl gidiyor tekrar burda olalım
Iyiyiz canim çok şükür herşey yolunda oğlumla vakit geçiriyorum şükür büyüdüler artık hazıranda 2 yaşına giricek kardeş istiyoruz tüp bebekle hamile kaldığım için ikinci transfer için gidicez InşAllah

Kizlar bebeklerinizin dil gelisimi nasıl gidiyo benimde 10-12 tane kelimesi var evde yalnızız gurbetteyiz yaşıtı arkadasi yok anne baba olarak sürekli konuşuyoruz ama yetersiz geliyoruz sanırım
mesela 2 günlük memlekete bile gitsek kalabalıklığı görünce dili çözülüyor sanki çok büyük değişim gözlemliyoruz. sizce ne yapmam lazım. sırf sosyalleşmesi adına pandemi dönemi nasıl olur bilmiyorum ama bu önümüzdeki yaz bitimi yarım günlüğüne kreşe vermeyi düşünüyorum

Iyiyiz canim çok şükür herşey yolunda oğlumla vakit geçiriyorum şükür büyüdüler artık hazıranda 2 yaşına giricek kardeş istiyoruz tüp bebekle hamile kaldığım için ikinci transfer için gidicez InşAllah
İnşallah canım kardeş çok güzel olur hayırlısıyla inşallah tez zamanda tekrar sağlıkla kazasız kucağına almayı nasip eder rabbim

Kizlar bebeklerinizin dil gelisimi nasıl gidiyo benimde 10-12 tane kelimesi var evde yalnızız gurbetteyiz yaşıtı arkadasi yok anne baba olarak sürekli konuşuyoruz ama yetersiz geliyoruz sanırım
mesela 2 günlük memlekete bile gitsek kalabalıklığı görünce dili çözülüyor sanki çok büyük değişim gözlemliyoruz. sizce ne yapmam lazım. sırf sosyalleşmesi adına pandemi dönemi nasıl olur bilmiyorum ama bu önümüzdeki yaz bitimi yarım günlüğüne kreşe vermeyi düşünüyorum
Bende yanlızım ama kayınpederlerimle aynı bahçede oturuyoruz çoğu zaman onlarla veya amcalarıyla görüşüyor babamın evide bana yakın dayııları teyzeleri var ama o kadar çok kelimeleri rahat anlayan biri değil bu çocuktan çocuğa değişiyor bunun için sıkma kendini müzik dinlet yanında kitap oku şarkı eşliğinde sürekli kızımla söyler oynarız bu hoşuna gidiyor ve kelimeler daha kolay onun için anlaşiliyor

İnşallah canım kardeş çok güzel olur hayırlısıyla inşallah tez zamanda tekrar sağlıkla kazasız kucağına almayı nasip eder rabbim
Verdiğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim canım benim sende hayırlısı ile kucağına al InşAllah cinsiyetiniz nedir bu arada merak ettim😍

Verdiğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim canım benim sende hayırlısı ile kucağına al InşAllah cinsiyetiniz nedir bu arada merak ettim😍
Ne demek canım her zaman rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah daha cinsiyeti öğrenemedim malesef ve randevümde 2 haftadan sonra oda hala randevümde alamadım bakalım merakla bekliyorum ama işte sağlıklı olsunda sonuçta hiç birşey değişmiycek

Bağışıklık yetmezliği vardı meleğimde. Tıp dilinde immün yetmezliği diyorlar. İlik nakli olması gerekiyordu. İmtihanımız buymuş inşallah şefaatçi olacak yavrum babasıyla bana. Tek tesellimiz bu. Bu bebeğim abisinin o mis kokusuyla ilaç gibi gelecek bize inşallah. Ben kimseye yaklaştırmayı düşünmüyorum bebeğimi. Canımız çok yandı o hastane sürecinde. Gerekirse misafir bile kabul etmeyeceğim,öyle kucaktan kucağa elden ele gezmiyecek bebeğim.
Selamlar bebegimi immun yetezliginden kaybetti deissiniz basiniz saolsun bebeginiz kac yasindaydi ve sorunu neydi acaba ogrenebilir miyim benimde kizima o teshisi koydular 1 bucuk yasinda ve cok korkuyorum

Feeling07 Feeling07 Strongmom_ Strongmom_ aysegul34 aysegul34 Anti Depresan Anti Depresan F Foxi Erolummm Erolummm Mah-i nev Mah-i nev minnos26 minnos26 tasarimcibayan tasarimcibayan Sibelak Sibelak angel_s3 angel_s3 @mirkett menekse_kokusu menekse_kokusu C cilekreceli_ sellvi sellvi freyahel freyahel Makarnasever Makarnasever @Dil-i bitab Flowers26 Flowers26 S Susuem @minnosu@H E@havvaku Eylem15 Eylem15 @Derin29@Eva_baby@Hayalmek evet yazamadığım kızlar için şimdiden özür diliyorum herkes nerde çok özledim sizi tekrar grlin herkes napıyor nasıl gidiyor tekrar burda olalım
Selam cnm MaşaAllah seninde bebiş yolda sağlıkla al kucağına 🧿❤️ biz beslenme problemi yaşıyoruz hala kaşıkla yeme becerimiz gelişmedi henüz biberonla devam ediyoruz hatırlarsanız baya sağlık problemi yaşamıştık fizik tedavi almamız lazım pandemiden dolayı gidemiyoruz maalesef

Selam cnm MaşaAllah seninde bebiş yolda sağlıkla al kucağına 🧿❤️ biz beslenme problemi yaşıyoruz hala kaşıkla yeme becerimiz gelişmedi henüz biberonla devam ediyoruz hatırlarsanız baya sağlık problemi yaşamıştık fizik tedavi almamız lazım pandemiden dolayı gidemiyoruz maalesef
Teşekkürler canım benim hayırlısıyşa sağlıkla gelsin inşallah. Ayy bu yemek yeme çocukları doyurma ve ne yiycek aman yemedi aman yemiyor aç die düşünmekten gerçekten bazen kafayı yiycem sende çok haklısın ortalık çok kötü peki hala sadece biberon mu canım hoşuna giden şeyler arada hiç olmuyor mu

Teşekkürler canım benim hayırlısıyşa sağlıkla gelsin inşallah. Ayy bu yemek yeme çocukları doyurma ve ne yiycek aman yemedi aman yemiyor aç die düşünmekten gerçekten bazen kafayı yiycem sende çok haklısın ortalık çok kötü peki hala sadece biberon mu canım hoşuna giden şeyler arada hiç olmuyor mu
Az az yiyor doyurucu değil biberona devam terapi almaya başlicaz dr izne çıktı

Canım Hatırladığın ve önemsediğin için çok teşekkürler 🥰
Şükürler olsun her şey yolunda pandemi sebebi ile evlere tikilip kaldık.. Koşturmaca oyun dişler yemek yedirme 2 yaş sendromlari uğraş dur 🙈
Yeni bebiş geliyor galiba hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰

X