- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
e iyi uzaklaşamamışsın fazlaataşehir de oturuyorum canım
hayırlı olsun cadı kızınfolik bana da bir adet cadı kız yazar mısın bu sene kız senesi doğurun anacım soyumuz artsın erkeklere intikam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e iyi uzaklaşamamışsın fazlaataşehir de oturuyorum canım
hayırlı olsun cadı kızınfolik bana da bir adet cadı kız yazar mısın bu sene kız senesi doğurun anacım soyumuz artsın erkeklere intikam
Canım erkekte idrar yolu enfeksiyonu varsa hamile olmasakta geçer zaten. Korunmaya gelince mümkün olduğu kadar dikkat etmeleri gerekli. Özellikle 6. aydan sonra erken doğum riski oluyor.Kızlar bişi sorucam, daha önce hiç duymamıştım. Hamilelikte cinsellikle ilgili bir şey duydum, eşimiz mutlaka ya prezervatifle korunmalı ya da dışarı boşalmalıymış, içeri giden spermler enfeksiyona yol açabilirmiş.
yok ondan bulaşma falan değil de yani spermler direk yeni enfeksiyon oluşumuna yol açıyormuş. bu yüzden asla içimize boşalmamaları gerekiyormuş gebelik boyunca. ve haftada en fazla 2 gün birleşilmeli de diyordu okuduğum yazıda. hiç duymamıştım, hem mantıklı hem mantıksızCanım erkekte idrar yolu enfeksiyonu varsa hamile olmasakta geçer zaten. Korunmaya gelince mümkün olduğu kadar dikkat etmeleri gerekli. Özellikle 6. aydan sonra erken doğum riski oluyor.
İlişki sayısının çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama içeri boşalma olmaması en iyisiyok ondan bulaşma falan değil de yani spermler direk yeni enfeksiyon oluşumuna yol açıyormuş. bu yüzden asla içimize boşalmamaları gerekiyormuş gebelik boyunca. ve haftada en fazla 2 gün birleşilmeli de diyordu okuduğum yazıda. hiç duymamıştım, hem mantıklı hem mantıksız
iyi ki sormuşum burada, teşekkür ederim ya hiç dikkat etmiyordum ben duymamıştım. sağol.İlişki sayısının çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama içeri boşalma olmaması en iyisi
Ben de ilk hamileliğimde araştırmıştım, şimdi mümkün olduğu kadar dikkat ediyoruz
Kızlar bişi sorucam, daha önce hiç duymamıştım. Hamilelikte cinsellikle ilgili bir şey duydum, eşimiz mutlaka ya prezervatifle korunmalı ya da dışarı boşalmalıymış, içeri giden spermler enfeksiyona yol açabilirmiş.
Bizde de durum pek farklı sayılmazben hamile olduğumu öğrendiğimden beri maalesef çok fazla samimiyet kuramıyorum
Bizde de durum pek farklı sayılmaz
Hadi yaazaten o olaya bi türlü alışamadım tam alışıyorken bebişim olacak kısmet değilmiş
Hadi yaa
Biz yakındık epey hamilelik öncesi ama hamilelikte haftada 1 belki 2 gibi oluyor 10 yıllık evliyiz bu arada
Hergün de zor tabii Tavsiye istersen çokta kardeş gibi olma ama eskisi gibi de olmasınben iki yıllık evliyim eşime kalsa oo her gün olması lazım dı da artık olması imkansız.. Kardeş gibi olduk diyorum geçen gülüyor. Hasret kaldımm hasret kaldım diyor deli ya
Hadi yaa
Biz yakındık epey hamilelik öncesi ama hamilelikte haftada 1 belki 2 gibi oluyor 10 yıllık evliyiz bu arada
hahhahhah muhabbete geelben iki yıllık evliyim eşime kalsa oo her gün olması lazım dı da artık olması imkansız.. Kardeş gibi olduk diyorum geçen gülüyor. Hasret kaldımm hasret kaldım diyor deli ya
merhaba awen hoşgeldin memnuniyetle ekliyorum arkadaşım bilgilerinimerhabalar kader arkadaşlarım, grubunuza beni de ekleyiniz :)
normal yolla hamile kaldım
yaşım 26
boy 165
kilo 57 ile hamile kaldım
bebeğime kız olacakmış inşallah :)
Hergün de zor tabii Tavsiye istersen çokta kardeş gibi olma ama eskisi gibi de olmasın
hahhahhah muhabbete geel
iyi ki sormuşum burada, teşekkür ederim ya hiç dikkat etmiyordum ben duymamıştım. sağol.